View Full Version : Бивш ?!...
Здравейте, ще говоря направо - бившият ми приятел преди близо месец ме заряза, защото искал да бъде свободен, да бъде с други момичета, но не искал да ми изневерява ... Днес разбрах, че ме е зарязал по-точно, защото съм го дразнила в някои определени области... Казвал ми е, че ме обича, дори след като сме се разделили... Продължаваме да си пишем, аз имам още надежди, че все пак ще се върне (все пак сме имали повече от едногодишна връзка), но видях, че си е писал и с други момичета и то доста интригуващи неща... Целувки, прегръдки, уговорки и т.н., всичко, което включва едно зарибяване на момиче ... Поиска и да се видим ... Много съм объркана, той не знае, че съм видяла чатовете му с момичетата, не знам дори дали да му вярвам ... Не знам и какво иска от мен .. .Дайте ми някакъв съвет, иначе ще се побъркам :X Благодаря ви предварително : )
Направо го отпиши ..зарязал те е ,сега иска да се видите .. ти да не си играчка ..
Прекарали сте си добре в началото .. но на всичко му идва края ; )
Не съжелявай за нищо ..
Погледни на пред и тва е : )
SisiStrange
06-25-2011, 05:17
Не се унижавай с такъв кретен.
какъв съвет искаш...позната ситуация.Не прави моята грешка,не му се вържи на глупостите .Веднъж казали ли сте си край,значи КРАЙ
Я,не се занимавай с него !
Търси си щастието другаде.Бившото винаги трябва да си остава бившо.
Според мен ,дори и причината поради която те е оставил, е основателна да не се връщаш при него.
Харесва ти ,да си му момичето на повикване?!
marin4itu
06-25-2011, 09:03
Не се връщай при бивш.. нищо добро не излиза..
какъв съвет искаш...позната ситуация.Не прави моята грешка,не му се вържи на глупостите .Веднъж казали ли сте си край,значи КРАЙ
+1
аз имам още надежди, че все пак ще се върне (все пак сме имали повече от едногодишна връзка)
.. и какво от това? Колкото и да е дълга, ако той наистина ценеше времето прекарано с теб за тази година+ нямаше да те скъса по толкова тъп начин, заради още по - глупавите причини .. :? А дали си заслужава да седиш и да го чакаш? :?
Не знам и какво иска от мен ..
една дума: резерва!! ;)
Не си заслужава... просто иска да върти по 2 3 даже може би и повече.. Намери си друг.. може би ще си заслужава повече :) :) :)
Sa4kiSabiram
06-25-2011, 15:36
не се унижавай с тоя кретен
момчето явно е мислело,че ще му излезе късмета с друга,но като не е станало айде пак при теб.Не бъди вечната резерва,намериси някой ,който ще те оцени :)
vpowerrr
06-25-2011, 15:57
Много добре знае какво иска - зарязал те е защото си се занимава с други, а ти си му омръзнала, или му е неприятно да е обвързан. Сега те държи за резервен план, докато си хойка по пичетата а ти се чудиш к'во се случва. Върти те на пръста си с други думи. Недей да му играеш по свирката :)
Покажи му,че си охладняла към него,дръж се на положение и му дай да разбере какво е загубил.
Audiophile
06-25-2011, 16:26
Тва е положението, моме, просто го отписвай, 'щот пичът явно се изживява като Казанова. Недей да имаш надежди, защото тоя не знае кво иска, ако примерно се съберете ква ти е гаранцията, че след 1-2 седмици/месеца тая случка няма да се повтори, бий му шутааа :evil:
Josefinne
06-25-2011, 16:37
В крайна сметка си е свободно момче, не виждам какво лошо да се зарибява с други, за какво да му се сърдиш. Все пак сте скъсали. Пък и какво очакваше - да сте скъсали, защото той толкова изгаращо те обича, че не може да повярва, че е достоен за теб ли? Всеки се дразни на другия все за нещо. Дори и в успешните връзки е така.
Но за да не останеш разочарована, по-добре не се надявай да се съберете отново. По-вероятно просто иска да се видите като приятели, нищо повече. Или да правите секс. Тъй като виждам, че ти е трудно да продължиш напред - моято съвет е да се въздържиш от това да се виждате и чувате поне още известно време.
anonimka07
06-26-2011, 12:55
Покажи му,че си охладняла към него,дръж се на положение и му дай да разбере какво е загубил.
+1
И аз като другите ще ти кажа да го оставиш :) Той се подиграва с теб и чака да му се вържеш
PoRcHeTaTa1
06-26-2011, 22:44
Я,не се занимавай с него !
Търси си щастието другаде.Бившото винаги трябва да си остава бившо.
Според мен ,дори и причината поради която те е оставил, е основателна да не се връщаш при него.
Харесва ти ,да си му момичето на повикване?!
Така е не си стува....ще срешнеш по-добър .Забавлявай се.
НиЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ !!!
gabsit000
06-27-2011, 06:55
...с право го наричаш "бивш"..значи имало е нещо,което е куцало или той е бил прекалено неблагодарен да оцени това,което си му давала и е решил да се поразнообрази с някои други,пък ти ще "си го чакаш" и той си мисли,че е на сигурно ..ти винаги си му "удобна" в един вид... но ти трябва да се държиш на ниво и да му покажеш,че не си кукла на конци,която може да има и да разиграва,когато си пожелае,че и ти си човек,и ти имаш чувства,с които никой не може да се подиграва.. по принцип само с последната ми връзка се случи така..да скъсам с него (януари месец) и след това и до днес да поддържам контакт с него,но без нищо ангажиращо и не мен не ми пречи...не ти го препоръчвам,тъй като ти сигурно имаш силни чувства към момчето и си била от доста време с него..а аз с моя "бивш" ходихме близо месец и не можах да изпитам,кой знае какви чувства,макар че това което правим сега с него наистина започва да си играе много лошо с мен (започвам да се привързвам) и се чудя дали му идва края ..тъй като не ми се ще да се влюбвам в човек,с когото уж сме си казали край.. това е моето мнение ..бъди малко егоист в случая..успех,каквото и да решиш и послушай себе си ... :) :) :)
everythingisrelative
06-27-2011, 08:02
дай му да те наебе и после го махай
ем и 2-мата ще си направите кефа
joannaantova
06-27-2011, 15:52
Здравейте, ще говоря направо - бившият ми приятел преди близо месец ме заряза, защото искал да бъде свободен, да бъде с други момичета, но не искал да ми изневерява ... Днес разбрах, че ме е зарязал по-точно, защото съм го дразнила в някои определени области... Казвал ми е, че ме обича, дори след като сме се разделили... Продължаваме да си пишем, аз имам още надежди, че все пак ще се върне (все пак сме имали повече от едногодишна връзка), но видях, че си е писал и с други момичета и то доста интригуващи неща... Целувки, прегръдки, уговорки и т.н., всичко, което включва едно зарибяване на момиче ... Поиска и да се видим ... Много съм объркана, той не знае, че съм видяла чатовете му с момичетата, не знам дори дали да му вярвам ... Не знам и какво иска от мен .. .Дайте ми някакъв съвет, иначе ще се побъркам :X Благодаря ви предварително : )
Имам един познат(приятел), който също така се държи с бившото си гадже...Но по-добре не му се връзвай и гледай да го забравиш, защото не мисля, че вече има чувства, може и да си пада по теб но не е нищо сериозно...Имала съм много такива случаи :wink: Поне по моите предположения иска да излизате, но нищо по сериозно, защото му е забавно с теб и му харесваш, но малко вероятно да ти предложи... :(
elizabethg
06-27-2011, 17:43
ЗАРЕЖИ ГО!!!Той само се подиграва с теб.
наистина сте прави приятели, но аз съм виновна за развитието на връзката ни .... отначало дооо 7-8-мия месец си правих каквото исках ... излизах с други, целувах се, писах си, флиртувах и т.н. ... когато тръгнах с него, тогава момчетата започнаха да ми обръщат внимание ... а той даваше всичко за мен ... правеше и невъзможното .. и тъй като вярвам, че всичко се връща на него му се върна за бившите му наранени приятелки, сега и на мен ми се връща за подигравката му с него ... не съжалявам, че се е случило защото нямаше да разбера какво изпускам и нямаше да осъзная колко е грозно и противно това, което съм правила .. дори снощи се уговорихме да сме заедно на july morning както миналата година, но само двамата :S
Не се унижавай с такъв кретен.
Що пък да е кретен? Щом е свободен човекът може да пише сърчица и целувчици на когото си поиска. Има хора, които след 10-годишен брак се развеждат и го преодоляват за по-малко от месец, а това, че момчето не иска да скърби по авторката и да бърше сополи го прави кретен? От друга страна 1 година си е 1 година. Прекарали са доста време заедно и го разбирам защо иска да я види. Ест, може да иска нещо повече, ама не е задължително. Пък и да иска - това ПАК НЕ го прави кретен.
Направо го отпиши ..зарязал те е ,сега иска да се видите .. ти да не си играчка ..
gummybear
06-29-2011, 14:38
Според мен не си заслужава да го търсиш повече .. сложил е точка и това се вижда :shock: