PDA

View Full Version : Как да сваля момиче! Съвети моля ...

baldazar
06-25-2011, 06:48
Пробвам се от доста време, но явно не съм достатъчно "Нахален". Не ми стиска да и кажа, че я харесвам, защото постоянно си мисля, а ако пък не ме харесва и се заблуждавам ... Ако и кажа "Харесвам те" и тя каже пък аз не, нямам отговор ... Абе дайте някакви съветчета, как да постъпя...

SweetAngell
06-25-2011, 07:01
който не рискува не печелии !! :)

baldazar
06-25-2011, 07:03
Е хубаво, но до сега се здрависваме с ръце, и изведнъж да тръгна с прегръдки ще ми стане гадно ... Какво ли ще си помисли тя "Егаси ко**лето" ... :D

Edit: И дали ще е добре, да и кажа " Харесвам те" или просто да тръгна да я целуна ???

JekoV
06-25-2011, 07:07
Лично мое мнение е, че да бъдеш изкуствено нахален няма смисъл.Трябва да бъдеш такъв, какъвто си, иначе обиграните подходи към жените идват с опита, а той идва с това, че често се забиваш примерно с женските тука,там едно друго и то с времето трупаш опит и добиваш смелост и "Нахалство" да ги сваляш, не е трудно просто наистина си трябва опит и не става нито от рас нито за ден - идва си с излизането с годините и тн ;) насила ако се правиш на нахален най-много да изглеждаш някав неестествен в нейните очи и това едвали ще ти е в плюс! Единственото като съвет мога да ти кажа, че трябва да вярваш в себе си и да вярваш, че можеш да си с нея (не да вярваш като некав страшния оптимист) просто неможеш пък ептем да не вярваш, че може да стане нещо и то да стане - такъв филм няма.. Излизай често тренирай да заговаряш жените, заговаряй ги - трупай опит и то всичко си идва с времето, насила хубост не става те са си го казали хораата, и освен, че са го казали - точно си е така!

П.С. Ние преди време с един приател като излизахме много често съвсем непознати заговаряхме по улицата.. Примерно аз му разправям как жените не могат да обичат и той как види симпатични мадами и докато си говориме директно само им казва примерно "Според вас жените способни ли са да обичат, искаме да чуем женското мнение и те като отговорят като са 2-3 и от там тръгва някакъв разговор и е мн големата веселба и общо взето така се трупа опит тука просто разговор там флирт ала бала и така става, тука във форума няма как някой да ти даде наръчник как да бъдеш нахален и находчив - всичко си зависи от тебе!

baldazar
06-25-2011, 07:13
JekoV мерси ;)

JekoV
06-25-2011, 07:16
Е хубаво, но до сега се здрависваме с ръце, и изведнъж да тръгна с прегръдки ще ми стане гадно ... Какво ли ще си помисли тя "Егаси ко**лето" ... :D

Edit: И дали ще е добре, да и кажа " Харесвам те" или просто да тръгна да я целуна ???

Божеее НЕ!! Никога не се предлагай - това да я прегръщаш е така без да я познаваш или некви такива пфф.. накарай я да купнеее да я прегърнеш накарай я да те иска.. ти като и се даваш безплатно и напълно доброволно не е интересно, друго е да иска да е с тебе ама да не може, това ще я накараа ощеее повече да те иска и такам, важното е ти да контролираш положението ;) И тва за прегръдките и целувките и за "Харесвам те" си го избии от главата - нужен ти е флирт, нужно ти е да я накараш да мисли за теб, да се чуди тоя дали ме харесва.. или май не ме.. тя тряя винаги да се чуди.. а не да и разкриеш, че я харесваш и да и налиташ да я целуваш - това ще я накара да се отдръпне почти 99% Жените обичат Холивудския момент обичат нещо различно нещо забавно, приключение ако може и определено жената не трябва да знае какви са чувствата ти и тн ;) можеш да я подлудиш без дори да знае, че я харесваш.. А веднъж щом я подлудиш просто трябва да изчакаш правилния момент за да и покажеш, че и ти не си безразличен към нея ала бала или за да я целунеш или дори само да я прегърнеш сичко е строго индивидуално, но никога тя не бива да знае какво точно чустваш по-добре да подозира, но да не знае.. !

baldazar
06-25-2011, 07:25
E да, но как ще разбера дали ме е харесала ... не съм по женските намеци ... не мога да ги разбирам и тва си е ...

JekoV
06-25-2011, 07:28
JekoV мерси ;)

Ako съм бил полезен - няма защо.Само искам да добавя още 2 страшно важни неща.!

1рво - Никога не му го мисли толкова - не мисли какво ще и кажеш как ще и го кажеш и тя как ще реагира - остави всичко да се случва те нещата в повечето случаи си идват просто от самосебе си ;) Дали ще го мислиш или дали не е без значение ако не си я накарал по някакъв начин от всички мъжкари около нея да спре вниманието си на теб.. Не мисли за това кво ще и кажеш и кво ще направиш - мисли за това как да я заговориш нещо как да я разсмееш как нещо да се зближиш с нея ;) Нема кво да мислиш как да и кажеш, че я харесваш.. Тя ще го усети даже може да тръгнете и без дори да си и казвал, че я харесваш - просто щото тя го е забелязала докато флиртувате примерно - то тия неща се усещат!

И 2рото и най-важно.. НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕНА.. Всяка жена си има слаба точка и тн и можеш да си почти с всяка ако пожелаеш просто има много важни неща, които трябва да покриваш като изискваня и просто сяка ще бъде твоя! Даже незнам дали си забелязал ама най-яките жени ходят с най-големите охапаняци ;) така, че незабравяй, че винаги има начин и, че няма невъзможни неща.. Колкото и надута да е една жена колкото и да си мисли, че притежава света.. стани неиния свят за седмица дори - да видиш после как без тебе нема да може.. ;)

JekoV
06-25-2011, 07:31
E да, но как ще разбера дали ме е харесала ... не съм по женските намеци ... не мога да ги разбирам и тва си е ...

То се усеща - ако не те харесва тя се дърпа, ако те харесва по се бута такава по се интересува от тебе може и просто в закачки да се опитва да ти покаже и подскаже нещо примерно като те види ако се майтапи с тебе често ако има открит флирт с някаква такава нотка на симпатия.. Винаги личи кога една жена те харесва и кога не те ;) Дори само по начина по който те гледа можеш да разбереш понякога... Но всичко е относително жени много, хора много, ситуаци много.. всеки път при секи го всичко е различно, но винаги можеш да усетиш кога си грабнал симпатиите на някоя и кога не си ;)

baldazar
06-25-2011, 07:33
Toва 2-рото ми е кофти, доста съм срамежлив ... В повечето случей оставят само аз да говоря, и се чувствам като откаченяк ...

GrippingBosh
06-25-2011, 07:33
повече погледи,усмивки ,заговаряш я ,ако има интерес ще разбереш няма начин :)

JekoV
06-25-2011, 07:38
Toва 2-рото ми е кофти, доста съм срамежлив ... В повечето случей оставят само аз да говоря, и се чувствам като откаченяк ...

Ами ти ще говориш - та ти си мъжа и ако се чувстваш така - анализирай го - защо се чувстваш така, има ли причина да се чувстваш така, ако няма няма защо и да се чувстваш така.. И не го мисли толкова.. Самия факт, че казваш, че си срамежлив показва това, че ти вярваш и мислиш, че си срамежлив... ако е така просто само и единствено ти можеш да пребориш срама.. няма срам, когато искаш нещо(искам да кажа със срам няма да я спечелиш)... даром нищо никой няма да ти даде.. Даже и в библята се казва - "Искайте и ще ви се даде" ама тря да си го поискаш наистина.. няма кой вместо теб да го иска.. и като искаш ще се бориш за него тва е .. нема 6 нема 5 ;) Сичко е в твоите ръце ;)

JekoV
06-25-2011, 07:40
Излизай повече бъди често в големи компании там се трупа най-много опит.. Първо си срамежлив после трупаш опит дори от другите виждаш кое как става как е готино едно друго и така.. Всеки почва от някъде ти почваш от срамежлив.. това незначи, че неможеш след време да си страшен сваляч, но това зависи само от теб ;) ако имаш желание - постигнал си го, ако ли не - цял живот ще си срамежлив!

RageAgainstTheMachine
06-25-2011, 10:07
Има важна тема отгоре , случайно да си я видял.

Иначе , за да я свалиш ти трябва нещо от сорта-

http://www.leelofland.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/sawed-off-shotgun.jpg

Ако е по хилавичка ще я свалиш от един изтрел. Виж ся ако е буре с крака може би -

http://4.bp.blogspot.com/_i5wUrI4dYvo/TIWGZeG_NBI/AAAAAAAAAA4/-4G-g77UkDQ/s1600/ser_shorty_big.jpg

Насочваш , дърпаш спусака и тя вече е паднала. Ако все пак оцелее и тръгне към теб и не можеш да стреляш навреме и да презаредиш ще ти трябва нещо на bear grylls knife за така наречения Close Combat :)

http://rpggamer.org/uploaded_images/200px-Combat_Knife.png

След като се въоражиш добре , вземи една военна униформа и си готов за добър улов ;)

cigarettekisses
06-25-2011, 10:13
защо си мислиш,че да си нахален е добре.:D
всяко нещо трябва да е в граници.
по темата..тя показва ли ти,че те харесва по някакъв начин?

baldazar
06-25-2011, 11:31
Ще пробвам да се променя.

cigarettekisses: Еми бъзикаме си се, но иначе не знам, казах по-нагоре не схващам от намеци

rossituy
06-25-2011, 15:24
Найстина с нахалство само ще я отблъснеш (: Бъди себе си ! Усмивки , Погледи , Казвай й мили неща за нея ама не прекалявай !

lud123321
04-17-2013, 11:47
az haresvam 1 momi4e nz dali tq go e zabelqzala no samo se pozdravqvahme po koridora na daskaloto 1 den ne sum i o4akval ni6to prosto nali zdrasti .. ili da si dadem 5 -.- no tq me gu6na tova nqkakuv priznak li e ili ..