View Full Version : Обезцветяване/ Изпиране на косата
WhiteSensation
06-25-2011, 18:48
Здрастиии :D Искам един съвет от вас. Преди ок. 1 година се къносах черна и още не мога да се отърва ( ужасно е грозно ). Четох за обезцветяване, за изпиране на косата, а и също за някакво средство remoove. Моят въпрос е кое е най- безвредно за косата, като в същото време има огромно действие, защото искам да мина към русо?
обезцветяването ще даде най-добър резултат..изпиране вика,преди време имаше тема за умъртвяване на косата
WhiteSensation
06-25-2011, 19:06
а в домашни условия може ли да стане ?
В домашни условия.. дори и да стане, ще съсипеш косата си.Отиди при фризьор, той ще е наясно какво прави :)
Ssummerjam
06-26-2011, 10:17
С римувъра фризьор ми е казвал, че не пада цветът, просто косата изсветлява с няколко тона. Ако се обезцветиш пък, много ще си увредиш косата. По-добре изчакай къната сама да се отмие.
Josefinne
06-26-2011, 11:30
По-добре иди на фризьор да ти " изпере" косата, поне ще стане равномерно, защото вкъщи, ако го направиш, може и по-зле да стане от сега. Ако си от София, бих ти препоръчала " Магама", до Мола на Стамболийски са и работят много добре. Специално аз не съм си правила измиване, но знам, че правят.
Фризьор. Той ще знае какво да прави!