View Full Version : Обица на езика
adichka3
06-25-2011, 19:26
Здравейте, искам да ми кажете всичко което знаете за обицата на езика-има ли смисъл да си правя, боли ли много (поносимо ли е), наще ще ме усетят ли, много ли ще фъфля, къде според вас е най-добре да се пробия, какво е най-лошото което може да стане и каквото друго се сещате.Моляяя ви ПОМОГНЕТЕ Sad
FuckingFreak
06-25-2011, 19:40
Тъпо е да правиш нещо зад гърба на родителите ти. Те ще преценят, и повярвай ми, ако не ти дават, и оправданието им е нещо от сорта на 'много си малка', значи ще са прави. И да, ще фъфлиш и ще ти се подуе, ще трябва да си на течни храни (или по-скоро нещо което не е много твърдо) няколко дни. Информация можеш да намериш в piercing-bg, няма смисъл някой да караш да ти пише нещо, защото няма да ти каже нещо по-различно, от това което ще прочетеш в сайта..
divacheee
06-25-2011, 22:05
Всичко е индивидуално ! Как ние да кажем как ще се отрази на ТВОЯ огранизъм ..
Имам обичка от 2006-та и никакви проблеми не съм имала с нея .. нито ми се поду езика, нито фъфлих (т.е фъфлих защото щифта ми беше по дълъг и ми се опираше в небцето .. след като си смених обичката не фъфлих )
Престанете с тея теми "Ще боли ли.. Няма ли".. Има лека болка, поносима е .. и пак опираме до въпроса за личния праг на болка .. :?
Josefinne
06-26-2011, 07:54
Аз само като видя снимка на това как се пробива и ми се губи всяко зародило се желание да си направя там :-D
iiordanova
06-26-2011, 08:45
Аз само като видя снимка на това как се пробива и ми се губи всяко зародило се желание да си направя там :-D
И аз така. Ама желанието ми надделява. И обмислям да си направя. ;д
Mimito1991
06-26-2011, 14:10
Значиииии... аз си пробих езика преди 2-3 месеца.Пробиването почти не болеше,ама на следващия ден ми разказа играта.Като се събудих бях с подут език и 3 дни не ми спадна.Не можех и да се храня,чак на 3-4 ден се нахраних добре.После ми мина всичко и сега ми е добре,даже забравям,че имам обица : )) а за наще.. те не знаеха,че ще се пробивам, а и не разбраха, но като имаш предвид,че си лягах в 8, за да не ме карат да ям или да им говоря нещо , защото доста фъфлех.Един съвет: ако си пробиваш езика без ваще да знаят,пий един аулин преди да говориш нещо с тях.От аулина езика спада за около 2-3 часа и можеш да говориш горе долу нормално : ))
BrokenInnocence
06-26-2011, 14:55
Какво значи "Има ли смисъл да си правя?"... Да, ако не си направиш света ще свърши, тъй че определено има смисъл... А бе деца...
Иначе от моя личен опит - пробиването не ме боля, фъфлех само първия ден, същата вечер когато ми я пробиха ядох пица и пих кола, на следващия ден си дъвчех дъвка... А да, и почти не ми се поду.
Insomnique
06-26-2011, 20:12
Я и аз да споделя опита си. Ами лично при мен 1вата седмица беше ужасна. Адски много съжалявах, че съм си я пробила. Болеше ме, трудно свикнах да говоря и да ям с нея, захапвах я, фъфлех..абе, на мен не ми понесе много добре и дълго съжалявах.
Sunshin3
06-26-2011, 21:01
ох и аз много искам, обаче ме е страх да няма проблеми като засягане на някой рецептор и след това да не усещам вкус или някакви други проблеми
голЕмо съм шубе 8-)