PDA

View Full Version : Хлътнах яко по жена

petio
06-25-2011, 22:02
Здравейте! Искам да ви попитам за съвет. Тя ми се оплака че се скарала с приятеля си, и той и посегнал. Веднага и предложих да дойде при мен, защото няма къде да остане, тя помисли и реши да дойде при мен. Нямах намерения нито за секс нито за нищо, просто я имах като позната, приятелка и да и окажа едно рамо помощ. Тя дойде и още същата вечер един приятел ми звъни и ми казва че от доста време се опитва да бъде с нея и да не се опитвам да правя нещо, едва ли не да му разваля работата. Казах му че нямам намерения и не се опитах да направя нищо. На другия ден той ми звънна да дойдел вкъщи да се видели....съгласих се....глупак....той дойде...няма да споделям за нещата които се случиха вечерта .... почувствах се излишен....живяхме около седмица заедно с нея....сближихме се и аз хлътнах по нея.....заобичах я. Когато дойде времето да се разделим ми беше много тежко, споделих и че я заобичах и тя ми каза че и е много трудно в момента, че не може да предприеме нищо, заради бившия , заради този дето отдавна се занимава с нея и сега като капак и аз.....но нали знаете какво е мъж да хлътне по жена...чувството да си готов да направиш всичко за да е тя с теб. Събрахме се тримата, и тя каза че той имал по голям шанс да бъде с нея защото отдавна се занимава с нея. Не се отчаях, стана ми гадно и спрях да я търся. Но през времето на два пъти тя ме потърси , като приятели се виждаме и си споделяме, но не мога да се примиря със ситуацията, като характери си пасваме, зодия телец сме и двамата, как да постъпя в момента ? Да се държа като приятел с нея ? Да задържа позицията така? Получих съвет от приятели, че ако не я търся ще е по добре за ситуацията, тя да осъзнае какво чувства.....доста ми е трудно приятели, дайте ми съвет как да постъпя. Междо другото тя знае какво чувствам много добре.

IseeDEADbodies
06-26-2011, 00:13
радвай се, че не си хлътнал по мъж... :D

а сериозно - еми то каквото и да правиш... ако тя не иска, си остава напразно.

eminemfenka
06-26-2011, 05:54
Тя ти е казала решението си, сега ти решаваш. Ако желаеш да се виждате, като притяли окей. Ако не желаеш, пак твоя воля. Но не бъди настоятелен и не се унижавай :) Късмет :)

AniBG
06-26-2011, 07:34
Не я търси, остави я сама, нека помисли над чувствата си.. Останете си приятели, може пък след време и тя да изпитва нещо към теб, не се знае. Но както казаха и преди мен - няма смисъл да се унижаваш и да я безпокоиш излишно. Ако след време стане нещо - чудесно, ако ли пък не - здраве да е. Има още толкова много момичета/жени, все ще намериш подходящата за теб! :)

DarkTemplar
06-26-2011, 13:49
Отдръпни се за известно време (колкото е нужно), докато чувствата ти поизстинат. В противен случай ще продължаваш да се самозалъгваш и да го играеш влюбения глупак, готов на всичко за поне частица внимание.

petio
06-26-2011, 15:55
Наистина, така ми е по добре, вече седмица не я търся, и както казват старите хора - невиждани очи уж се забравят. Нека времето да покаже

dontcare
06-30-2011, 07:55
Оттука от нея зависи.
Тя трябва да се реши тоя четириъгълник..

badsector
06-30-2011, 12:23
Сложила те е в графа "приятели", т.е. хора, които могат да й бъдат полезни. Единственото, което можеш да очакваш е да ти подклажда чувствата, за да си винаги готов да й помагаш. Евентуално при изключително стечение на обстоятелствата, когато вече си направил огромно количество услуги за нея, след години мооооже и да ти пусне. Веднъж. После ще си намери друг.

4o4ina
06-30-2011, 12:29

:razz: :razz:

InnoraX
06-30-2011, 12:53

:razz: :razz:
Точно това си помислих, след като прочетох заглавието :D

BadSector написа - Единственото, което можеш да очакваш е да ти подклажда чувствата, за да си винаги готов да й помагаш. Съгласен съм.

Josefinne
06-30-2011, 12:58
Според мен, ако наистина искаш да бъдеш с нея, трябва малко да рискуваш да си изгубиш времето. Моят съвет е да си до нея, да се държиш готино, да й покажеш, че можеш да си забавен, щедър, романтичен, добър... Всичко, което онзи другия не може да бъде. Че си по-добър. Никога няма да си сигурен, че тя ще избере теб. Но това е начина да я спечелиш. Разбира се може и да си изгубиш времето. Прецени си дали си струва.