View Full Version : Кичур
Реших да си направя червен кичур,но само един (с кестенява коса съм) и сега се чудя дали няма да ме върнат,защото все пак си е играчка,а аз искам само един.Някакви ориентировъчни цени да ми кажете?
gummybear
06-26-2011, 08:21
Мисля ,че няма да те върнат.За цена .. колко да е скъпо 8-)
Няма да те върнат, но цената предполагам, че във всеки салон си е индивидуална. Не мисля, че ще е скъпо :)
LoveChocolate
06-26-2011, 10:40
толкова ли не можеш да си вземеш една боя и да се мацнеш .. аз сама си правех червени кучури ;)
Josefinne
06-26-2011, 12:08
толкова ли не можеш да си вземеш една боя и да се мацнеш .. аз сама си правех червени кучури ;)
Ами да, ще ти излезе доста по-евтино, а пък ще ти остане боя и за друг път ;)
Ssummerjam
06-26-2011, 12:53
Как ще те върнат, нали ще изгубят клиент така?! 8-) Цените варират в зависимост в кой салон ще отидеш.
GunSnSteelflowers
06-26-2011, 18:01
Ами няма как да си вземе сама боя, защото сигурно първо ще я минат с блондор и после с червена боя. Иначе няма да хване. Иначе глупости, как ще те върнат, на мен ми взеха 5 лева на кичур и ми направиха два, а иначе ако цялата си на кичури естествено са по-малко пари.
kaRamella
06-27-2011, 14:25
И моите мама ми ги направи.. Станаха много готини :grin:
(тя е червенокоса, и просто остана малко от нейната боя :D )
Josefinne
06-27-2011, 14:50
Ами няма как да си вземе сама боя, защото сигурно първо ще я минат с блондор и после с червена боя. Иначе няма да хване. Иначе глупости, как ще те върнат, на мен ми взеха 5 лева на кичур и ми направиха два, а иначе ако цялата си на кичури естествено са по-малко пари.
Що да се минава с блондор първо? Пише, че косата й е кестенява, сигурно й е естествената. А дори и да не е , пак ще я хване. Според мен само на черна боядисвана/къносвана има вероятност да не стане без блондор.
GunSnSteelflowers
06-27-2011, 18:04
^ Ами да, моята е черна и може би за това. Но все пак има разлика от кестеняво до кестеняво.
dream1707
06-27-2011, 18:32
Моята коса е много тъмно кестенява, почти черна.. И аз си бях направила с боята, която остана от майка ми и хвана :-o Нямаше нужда от блондор ... Предполагам че и при теб ще стане, няма да нужда да даваш пари за фризьор, само ще ти излезе по-скъпо, все пак е само един кичур :P
angel4e3
09-23-2011, 19:00
няма да те върнат хД само да знаеш че червеното се маха доста трудно :)
SmilezZz
09-23-2011, 20:13
Защо да те върнат ? Нали това им е работата.
Escapism
09-23-2011, 20:52
Правила съм си няколко пъти по един розов кичур при фризьор, като преди нанасянето на боята ми изсветляваха дадения участък. Струваше 3 или 4 лв., не помня точно.
DesireToFire
09-24-2011, 07:14
За какво да я минават с блондор? Аз съм с тъмнокестенява коса и стоях точно с червена боя 15 минути, след като за червено пише, че трябва да се стои 25-30 и пак стана толкова червено, колкото и на приятелката ми, която от колко време си се боядисва в червено :Д На друга приятелка с наистина много тъмна коса пак и се получи, само че е с 1 тон по-тъмно. Няма смисъл да се изрусява.
thebigsmile
09-24-2011, 08:39
И моите мама ми ги направи.. Станаха много готини :grin:
(тя е червенокоса, и просто остана малко от нейната боя :D )
И при мен така, обаче просто ей така един кичур и след 10 минутки го измих (бях забравила за него :D ) , а то взе че стана :-D ама не ми хареса много и не си направих друг (с кестенява коса съм) :)
На мен ми взеха 5 лева, но много зависи къде ще отидеш.
Иначе и аз съм с кестенява коса, но исках син кичур, боядисваха кичура ~ 5 пъти докато се разбра, че без блондор няма как да стане. Така че си е до коса :)
Няма да те върнат.По-добре да ти го направи професионалист...