Влез

View Full Version : тормозят ме

lovee
06-26-2011, 16:58
когато излизам навън с моите приятели те водят др фр. тези техни приятели много ме обиждат и ми става много гадно. опитвам се да не им обръщам внимание с повечето успявам но има един гадняр с който не мога да се справя. моля ви кажете ми как да го затапя с някоя обида или не знам вече какво да правя. Моля ви, помогнете ми, много моля.

0pAsNooosLaDkA
06-26-2011, 17:09
Кажи малко повече как по-точно как те обижда, (в смис. защо).Просто се заяжда или...и казваш, че и останалите те обиждат.Имаш ли някаква идея защо те обиждат,каква е причината?

teodorakehaiova
06-26-2011, 17:15
Убий глупака с мълчание . Защо трябва да се принизяваш на тяхното ниво ? Като знаеш кво следва от излизането с тези .. не излизай с тях ! Все ще намериш други , с които да излизаш :))

regalizaciq
06-26-2011, 17:16
Най-великата затапка:

-Устата ти мирише на сперма!
-Да, досега се целувах с майка ти....

lovee
06-26-2011, 17:17
проблема е, че приятелите ми излизат с тях

0pAsNooosLaDkA
06-26-2011, 17:19
А ми след като проблема е в не е в обидите, просто си намери нови приятели и общувай с други хора, с които ти еприятно.Разбира се поддържай контакт и със старите си приятели, но избягвай да излизаш с тях, когато има и други.

lovee
06-26-2011, 17:23
пропуснах още нещо .... Тъй като отскоро излизам толкова често допускам че е възможно тези хора да се чустват като нещо повече от мен

LudetinA55
06-26-2011, 19:18
Ами твоите истински приятели в тази групичка виждат ли проблема ти.Помоли ги да говорят с тях или направо си намери нова групичка.Ако не стане нищо се опитай да забиеш в земята този който се дразни най-много.Това ще стане като си мълчиш.Преди и аз бях така.Обиждаха ме.Хмммм....първо си малчах и те продалжиха.После щом се шегуваха с мен аз се смях и казвах нещо от рода "да много хубава шега братче" . Той се опитваше да каже нещо като "ама то това беше за теб" но аз казвах "да знам".В всеки одобен случай и аз се шегувах с него.Но по-добре си мълчи, щото е по-правилно !!![/list]

Auriss
06-26-2011, 19:32
Оф ,деца ,децааа... Тоя въпросния те 'обижда' (което съм сигурен ,че не е от сорта на "Ей ,к*рво ,я си е*и ..." и прочие ,а са някакви ебавки) или защото се връзваш ,или защото се държиш адски смотано и дразниш ,или за да се прави на забавен на твой гръб.

И в трите случая тактиката "Убий тъпака с мълчание" НЕ действа ,тъй като няма абсолютно никакво значение дали ще си траеш или не - не е нужно да говориш за да е интересно да те еб*ват и да разсмиват околните.

^оцветеното в лилаво текстче след няколко месеца може и да те направи толкова скучна ,че действително на никой няма да му се занимава ,а ти за сметка на това ще си се превърнала в едно невероятно комплексирано човече.

Това което исках да ти кажа - не вземай ебавките на сериозно. Хората просто си се шегуват ,това е. Както има цинични изказвания тук ,във форума ,така ги има и в реалния живот. Като се научиш да се смееш и ти на шегите ,било то и на твой гръб ,ще се научиш и да им отвръщаш. Ако само се злобиш и дърдориш глупости единствено ще предизвикваш още такива. Въпросният гадняр едва ли те ненавижда толкова ,че умишлено да те 'мачка'. Просто му се връзваш и го взимаш твърде навътре. Вкарай малко самочувствие и чувство за хумор и пробвай и ти да се забавляваш. Сигурно ти говоря на китайски в момента ,но някой ден ,надявам се, ще ме разбереш.

lovee
06-28-2011, 21:22
Благодаря ви за помощта! Дано ми е от полза.

SummerHit
06-29-2011, 06:37
Ако ти се подиграват - мълчи си и се прави, че не ги чуваш, започвай някаква тема с някой друг, сякаш тези, които те обиждат ги няма. Или просто им кажи "Не си перфектнен/перфектна за да ме критикуваш", работи безотказно.
И ние преди имахме един в компанията, които постоянно се подиграваше(а той беше нисък и дебел ревльо) и на бързо го разкарахме..

NightGuardian
06-29-2011, 11:16
Оф ,деца ,децааа... Тоя въпросния те 'обижда' (което съм сигурен ,че не е от сорта на "Ей ,к*рво ,я си е*и ..." и прочие ,а са някакви ебавки) или защото се връзваш ,или защото се държиш адски смотано и дразниш ,или за да се прави на забавен на твой гръб.

И в трите случая тактиката "Убий тъпака с мълчание" НЕ действа ,тъй като няма абсолютно никакво значение дали ще си траеш или не - не е нужно да говориш за да е интересно да те еб*ват и да разсмиват околните.

^оцветеното в лилаво текстче след няколко месеца може и да те направи толкова скучна ,че действително на никой няма да му се занимава ,а ти за сметка на това ще си се превърнала в едно невероятно комплексирано човече.

Това което исках да ти кажа - не вземай ебавките на сериозно. Хората просто си се шегуват ,това е. Както има цинични изказвания тук ,във форума ,така ги има и в реалния живот. Като се научиш да се смееш и ти на шегите ,било то и на твой гръб ,ще се научиш и да им отвръщаш. Ако само се злобиш и дърдориш глупости единствено ще предизвикваш още такива. Въпросният гадняр едва ли те ненавижда толкова ,че умишлено да те 'мачка'. Просто му се връзваш и го взимаш твърде навътре. Вкарай малко самочувствие и чувство за хумор и пробвай и ти да се забавляваш. Сигурно ти говоря на китайски в момента ,но някой ден ,надявам се, ще ме разбереш.

Зряло мислене! Колко неща ти се разкриват като пораснеш :grin:

pitbullxx
06-29-2011, 12:11

shoael
06-29-2011, 12:18
Тези, които си мислят, че с мълчание можеш да победиш в словесен двубой /в тоя случай ебавки/, явно много са го закъсали и доста ги гаврят. А тези, които те съветват да се махаш от компанията всеки път, когато някой почне да се бъзика с теб, са още по-зле. Целта е просто да не се вживяваш толкова и да не почваш да си мислиш "оле, ако той ми каже това, аз ще му отвърна еди-как-си.. да, много яка затапка, ще си я запиша"... :D Колкото повече си мислиш как да му отвърнеш, толкова по-гадно ще се чувстваш, когато той те изгаври с нещо, за което не си подготвена. Просто да не ти пука!

mimkata7
06-29-2011, 14:41
Според мен просто си смени компанията , или кажи на приятелите си ,че не ти е приятно да се движиш с ония, които те обиждат .

whiteterror
06-29-2011, 19:16
Като те обиди стани и му изтрещи един як в носа. Следващия път ти гарантирам, че ще се замисли доста преди да те обиди.

SemperArdens
06-30-2011, 01:18
Като те обиди стани и му изтрещи един як в носа. Следващия път ти гарантирам, че ще се замисли доста преди да те обиди.

същото важи и ако ти скачат на бой (по-големи и по-силни)
удряш!!! може да те понарита(т) после, но повече е малко вероятно да те закачат.
научи се да се защитаваш (физически и не само).
живота ще става все по-гаден с годините, имай го предвид. (голям съм оптимист) 8-)

m14
06-30-2011, 07:09
Във всяка група се намира някое лайно, така че да сменяш групата не е най-доброто решение. Ако си по-силен физически, както казаха по-горе, просто му фрасни един по носа. Но по-важното е никога да не приемаш това което ти казват, че то се отнася за теб. Никога не забравяй, че такива хора са дълбоко повредени и от страх постоянно нападат другите с глупосите си. Това са го забелязали още самураите.

gummybear
06-30-2011, 13:18
пропуснах още нещо .... Тъй като отскоро излизам толкова често допускам че е възможно тези хора да се чустват като нещо повече от мен

Възможно е.Повечето хора са егоисти.Мислят само за себе си ,те нямат истински приятели ,а само ги използват.В техния свят същестуват само ТЕ :-o

xRainxofxTearsx
06-30-2011, 14:36
Като те обиди стани и му изтрещи един як в носа. Следващия път ти гарантирам, че ще се замисли доста преди да те обиди. не винаги работи, защото в днешно време 'децата' са мноу злобни и могат и те да ти отвърнат ... ии става лошо

abvd
06-30-2011, 14:43
абее.. има много варианти първия вариант е да земеш една бухалка ии бой (но боя не е решение).Втори вариант хвани го в някой тесен ъгъл и го питай какво иска от тебе .. предполагам че сам ще си каже.Третият вариант е "Убии глупака с мълчание" тоест и да те обижда се едно не си го чулл.. :)

reni980
06-30-2011, 19:09
имам страх от училище или просто не искам да ида на 13г.съм от 1клас децата ме тормозят преместих се в друго училище преди 1г. проблемът с другите деца беше че тръгнах 1г.по рано на училище защото родителите ми не искаха да се отделя от брат си той е на 14г. и децата видяха че съм наивна и започнаха да ме мачкат стъпкаха и малкото ми самочувствие преместих ме се както казах в друго училище с брат ми но проблемите продължиха родителите решиха да повтарям 6 клас за да ида в набора си както се казва но имам проблем с контактите с момичета винаги си седя в ъгъла не говоря с тях защото ме е страх от тях ходих при психолог пита ме въпроси като например как се мисля за по хубава или по грозна от тЯх казах грозна и като цяло нямам самочувствие страх ме е от тях незнам какво да правя знам отговора на този проблем със самочувствието нхо не знам как да послушам този отговор.МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ :cry:

m14
07-01-2011, 07:25
Нека родителите ти намерят някой друг по-добър психолог. Ти не си виновна. Просто някои хора са доста повредени и си изсиппват мръсотиите върху други и така си въобразяват, че по някакъв начин са "победители". Не се плаши от хората. Не всички са идиоти. Ти си силна и ще се справиш.

shoael
07-01-2011, 11:31
m14, на това силно момиче ли му викаш? Еми, извинявайте ама не е задължително като давате съвети да сте необективни и само да хвалите авторката без причина.

Комуникацията в днешно време е голям проблем, особено за свитите хора. Много ми е интересно как успяваш да напишеш толкова много тук и да си излееш всичко, а на живо не можеш... Пробвай се да говориш за проблемите си и с познатите си. НО никога не прекалявай и не изпадай в самосъжаления, защото или ще излизат с теб само от съжаление, или ще им станеш досадна и ще те зарежат. Никой не обича слабите хора. А ти явно проявяваш слабост. Трябва да я прикриеш, да я забравиш, да я смачкаш и да я хвърлиш в кошчето.

Greennight
07-01-2011, 12:02
Ми обиждай го и ти.Както се каза с мълчание няма да стане :)

reni980
07-01-2011, 19:34
благодаря за съветите в това е проблема незнаа как да ви послушам на думи е лесно когато ннякой ме убиди отвръщам но ме боли много после ме е страх да го погледна в очите психологът ми каза че съм малко тъжна да така е опитвам се да го скрия с шеги към близките си но винаги съм тъжна винаги много ми е трудно искам да съм като другите деца когато комуникирам с тях по скайп ми це лесно но когато ги видя се вцепенявам а а този психолог той е доцент психолог какво да правя въобразявам си че всички говорят зад гърба ми тази година имах 500отсъствия чудя се как издържат родителите ми с мен постоянно тичат взимат ме от училище и т.н. има и още един проблем дори всичко да правят за мен родитерлите ми си мисля че обичат повече братми.Понякога когато ми натежава всичко съм си мислила че съм излишна мислила съм за бягство от дома и за самоубийство дори да както казахте силна съм но не и пред това аз съм силна само пред другите но когато вдържам всичко това в душата си някой ден ще рухна може би често плача затварям се в стая на тъмно и плача единствено намирам утеха при братовчетка си разсейвам се с нея играем си говорим но напоследък тя се отделя от мен писнала съм и явно срам ме е да го кажа но преди си играех с кукли барби представях си живота ми чрез тях но не съм играла в положителна посока на живота си а в отрицателна може би ме мислите за досадна и т.н.не съм с идеалната фигура гадно ми е и за това защото ми пречи да ме харесват момчето особено момчето което харесвам повече от 6г. помогнете ми като разговаряте с мен чрез този сайт нека да си пишем утешавате ме.

m14
07-05-2011, 08:05
Може би първото нещо, което трябва да напрвиш е да не се обвиняваш. Ти не си виновна за положението в което си попаднала. Причините са обикновено в обкръжението. Съжалението на околните към теб и самосъжалението само ще усложни нещата. Не търси съжаление. Много добре правиш, че споделяш и търсиш помощ. Повтаряй си всяка сутрин след събуждане и вечер преди заспиване, че ти си здрава, денят е успешен и ти ставаш по-добра и по-добра със всеки изминал ден. Повтаряй го поне по 30 пъти в продължение на поне 3 месеца. Независимо как е протекъл деня ти повтаряй само положителни неща за себе си.Това ще ти помогне да преодолееш негативизмите, които казват (или ти се струва, че казват) хората от обкръжаващата среда. Трудно е постоянството но ти ще се справиш. Всеки може да го направи няколко пъти или за няколко дни, но пак повтарям, трудното е в постоянството. Не се отказвай и не мисли за самоубийства и други подобни глупости.

EllaD
07-05-2011, 08:26
И аз в началото на годината имах един подобен проблем... Някакви пикли от 7клас мислеха, че ще е много готино да се заяждат с мен всеки път като ме видят :booooomb: мълчах си, мълчах си, ама ми дойде до гуша... 5 минутки при директорката с тяхната класна и на другия ден бяха заплашени с изключване(те си падаха доста проблемни момичета)... Повече не смеят и да ми засекат погледа... 8-)

thegreenzombie
07-05-2011, 08:45
И аз в началото на годината имах един подобен проблем... Някакви пикли от 7клас мислеха, че ще е много готино да се заяждат с мен всеки път като ме видят :booooomb: мълчах си, мълчах си, ама ми дойде до гуша... 5 минутки при директорката с тяхната класна и на другия ден бяха заплашени с изключване(те си падаха доста проблемни момичета)... Повече не смеят и да ми засекат погледа... 8-)

и мислиш, че това е яко :-o портенето на класната или пък на директора определено е най-тъпото, което можеш да направиш !! :? аз ако съм на тях да съм те сбила някъде :) не го казвам с лошо, просто си е така и повярвай ми, все някой ден ще ти го върнат тъпкано.. :) :)
иначе по темата: хващаш ги по отделно, тези, които те 'обиждат' и ги правиш на 2 стотинки/имам в предвид да си им кажеш каквото имаш да им казваш/ , но пак казвам-->по отделно<--- и ще видиш дали ще продължават.. а ако продължат, теглиш им един здрав пердах и си си ОК 8-)

TVDQueen
07-05-2011, 08:50
До автора на темата:И аз не съм съгласна, че мълчанието помага.Когато аз съм имала проблеми, това не е помагало.На мен лично ми допадна идеята да се посмееш на шегата с тях.Лично аз съм го правила и тоя, който искаше да ме бъзика остана горе-долу така: ' :shock: ' 8-)
А до reni980 . Ох навремето и аз имах проблем със самочуствието, обаче виж ти като стоиш отстрани и чакаш, приятелите няма да дойдат сами при теб.Отивай при тях, включвай се в темите!Изглеждай винаги приятелски настроена.Аз попринцип все съм била свита и му намерих добрата страна.Обърнах го в това да съм добра с всички.Те го оценяват и нямам проблеми с никой.Можеш да пробваш това. :)

4o4ina
07-05-2011, 10:20
заеби ги,те келешите си нямат друга работа :?

fen7asy
07-05-2011, 10:47
Жирафът (Giraffa camelopardalis) е едър тревопасен бозайник от семейство Жирафи (Giraffidae). Той е най-високият съществуващ животински вид на земята. Обитава сухите и гористи савани на Африка на юг от пустинята Сахара. Смятан е от местните племена за свещено животно.
Борещи се жирафи в Южна Африка
На височина мъжките достигат 4,7-5,3 m и тежат от 800 до 1930 kg. Женските общо взето са по-дребни. Те са високи от 3,9 до 4,5 m и тежат от 550 до 1180 kg. Жирафът е един от двата вида, включени в семейство Жирафови, другият е по-дребният и рядък вид окапи. Има 9 общоприети подвида.
Сърцето на жирафа е не по-малко от 60 см на дължина, тежи 11 кг и бие с 95 удара в минута, когато жирафът е в покой. Разположено е на 2 до 3 m под мозъка. Кръвоносната система на жирафа е прецизна. Тя изпомпва излишната кръв, когато главата е ниско до земята и пречи на кръвта да се върне бързо обратно в сърцето при рязко изправяне на шията и вдигане на главата.

Възрастен мъжки жираф може да се храни с листа на акация на 6 m над земята. Прави впечатление с дългата си почти 2 метра шия. Тялото му е изпъстрено с червено-кафяви петна, разделени от бели ивици. Очите му са големи, с дълги и гъсти мигли, а на главата си има две малки рогчета, покрити с кожа. Горната му устна е добре развита, а Език (анатомия)езикът му достига 40 cm дължина.
Жирафът е животно, което се храни изключително с клонки. Подбира внимателно храната си, която в по-голямата си част се състои от листа и филизи на дървета и храсти, пълзящи и виещи се растения и някои треви. В зависимост от сезона яде също цветя, шушулки от семена и плодове.
Жирафите вършат всичко прави. Техният дълбок сън е не повече от 10 минути. Почивайки, държат шията си изпъната нагоре, а когато пият вода, широко разтварят предните си крака, за да могат да се наведат достатъчно. Наведнъж жирафът поглъща до 60 литра вода.

надявам се да съм помогнала

reni980
07-05-2011, 17:48
благодаря ви много ще се опитам да ви послушам макар че може да не успея благодаря много на m14 много ми помогнахте а може би нямам самочувствие защото се мисля за грозна но това е отделен въпрос как да стана сутрин и да си повтарям едно и също като денят няма да е от най-хубавите няма да успея мен не ме бива в нищо освен че мога да готвя ще се опитам благодаря жи ако не цвас няма кой да ме утешава толкова добре не че няма кой семейството е едно а вие друго хубаво е да знаеш че има и други хора и то толкова добри дори загрижени.БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!!

reni980
07-24-2011, 19:43
не става никой не може да ми помогне искам да съм нормално дете психологът който споменах в предишните съобщения ми предложи да вляза в болницата но дали ще ми помогнат тези лекарства в момента се чувствам толкова зле че.... от вчера постоянно плача и съм в голямо напрежение от известно време че нещо ме стяга в гърлото преди малко споменах на моята единствена детска любов че го харесвам той знае но отричах казах му че всеки път когато ме обиди умирам.Нито едно лекарство нито един съвет би ми помогнал съветите ви понякога ме карат да се боря но после се отказвам всичко е безмислено ще си остана така до края на живота си дори когато порасна после ще съм сама без деца работа защото нец съм нормална може би искам да живея да се радвам с другите както казах преди аз съм тъжна вътре в себе си и го усещам много страдам макар че понякога го прикривам със сладкодумието си баща ми ме развеселява винаги а понякога неуспява чувствам се излишна защото всеки път когато се боря за нещо се отказвам моляви помогнете ми пишете си с мен моляви нека и вие както и семейството ми давайте съветите нека има още хора до мен така се чувствам по добре

N0pe
07-29-2011, 23:37
Номера е да не ти пука особено като те обиждат. Странно ми е, че като някой го обидят и почва да си мисли "ама защо тоя ми каза така, какво има против мене, какво да му кажа аз сега..". Това са глупости, опитвайте се като някой ви обиди да го обърнете на майтап. Колкото повече се връзвате и нервирате, толкова повече ще ви ебават. Тва с мълчанието също НЕ помага. И аз съм ебавал, и мен са ме ебавали и като някой е мълчал, винаги е било много странно и сме се вдъхновявали още повече да го ебаваме. Грешен е и подхода "стига вече, моля ти се". Просто не трябва да се впечатляваш особено като някой те обиди, а да завъртиш така нещата, че на тия дето те ебават да им стане ясно, че не си ги слагаш много на ... Друго важно нещо е самочувствието. Следващия път като ви се иска да направите нещо не си мислете "ами сега ако някой от тия дет ме ебават ме види.." а си кажете "ако не преча на никой, що пък да не направя това което ми е кеф". Всичко си е във вашата психика. И аз преди съм бил като вас (е може би не чак толкова), но с времето се промених. Просто трябва да си повтаряш, че си готин и че всичко в живота ти си зависи от теб. В началото може и да не го вярвате, а просто да си го казвате, но с времето то ще стане част от вас и мисленето ви наистина ще се промени. И НИКАКВИ ТАКИВА "сменям компанията". Ако сте 20 човека в компания и те дразни 1, що пък да не се виждаш с приятелите си заради него. Когато някой те обиди просто донт гив а фък! Естествено без да си мълчите.. Успех с вдигането на самочувствието и помнете - всичко си е във вас!

N0pe
07-29-2011, 23:47
А и още нещо се сетих. НЕ се впечатлявайте от мнението на другите. ИЗОБЩО не трябва да ви пука, какво ще си помисли за вас оня на съседната маса. "Ама ся дали ще ме хареса, дали не се държа странно.." Такива глупости вън от главата. Гледайте на вас да ви е забавно, пък какво ще си помисли оня непознатия, си е негова работа. НЕ можете да се харесате на всички. Вигани ще има някой, който няма да хареса постъпката ви или начина ви на говорене или на обличане.. И какво от това!? Защо да се травмирам, от това, че оня на съседната пейка ме гледа странно и неодобрително, като този човек най-вероятно го виждам за пръв и последен път. Пиша този пост, защото наистина познавам много хора, които прекалено се интересуват от мнението на другите. НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СЪМ ВИ ОТТЕГЧИЛ С ДЪЛГИТЕ СИ ПОСТОВЕ, А САМО ДА СЪМ ПОМОГНАЛ. Ако имате някакви въпроси към мен пишете на ЛС, мисля, че на повечето въпроси в тая област мога да отговоря, защото за няколко месеца мисленето ми от такова като вашето, се промени в такова на един готин човек със самочувствие.

maksimal
07-30-2011, 01:13
най яката затапка е:

- Майка ти ще е*а...
- Що? Твойта не ти ли пуска?

KremProtivBru4ki
07-30-2011, 08:48
ТРАВЕСТИТИ
тормози ги ти

Kopu
07-30-2011, 10:14
Баххххххххххх ти и коментарите бе, е не мързи ме да ги чета всички. Дай една снимка на тоз хубавец да видиш как ще го подредя. Всеки човек има слабо място, а обикновено тези които се правят на най-отракани са най-големите комплексари и за да избият комплексите и да блеснат пред останали обиждат и т.н.
Има 3 начина да се справиш с проблема.
1. Набий го (аз това бих направил, макар че много хора биха си казали че е хулиганско) :D
2. Мълчиш и се смееш - има една такава приказка - ако говорят лошо за теб и е вярно, поправи се, ако не е - смей се ;)
3. Смени компанията - по принцип не е хубаво да бягаш от проблемите, но в този случай ще е полезно за самия теб - Защо? - Защото приятелите ти са пълна боза - може ли да те обиждат, а те да се смеят ?

Uncontrollable
07-31-2011, 07:06
Баххххххххххх ти и коментарите бе, е не мързи ме да ги чета всички. Дай една снимка на тоз хубавец да видиш как ще го подредя. Всеки човек има слабо място, а обикновено тези които се правят на най-отракани са най-големите комплексари и за да избият комплексите и да блеснат пред останали обиждат и т.н.
Има 3 начина да се справиш с проблема.
1. Набий го (аз това бих направил, макар че много хора биха си казали че е хулиганско) :D
2. Мълчиш и се смееш - има една такава приказка - ако говорят лошо за теб и е вярно, поправи се, ако не е - смей се ;)
3. Смени компанията - по принцип не е хубаво да бягаш от проблемите, но в този случай ще е полезно за самия теб - Защо? - Защото приятелите ти са пълна боза - може ли да те обиждат, а те да се смеят ?
+1 :wink:

lili12
08-06-2011, 17:42
Щом е така не излизай с тях.Толкова ли е трудно :-o По-хубаво да си сам от колкото да те мачкат!И недей да им отговаряш, така само ще покажеш че си на тяхното ниво ако питаш мен :? Но все пак решението е твое!