Влез

View Full Version : и отново за думата наречена ,,приятелство''

modelcheee
06-26-2011, 18:50
знам че има много такива теми , но ми е странно да чета съвети за други така че и аз реших да пусна една . значи сега съм осми клас и със сегашните ми съученици се познаваме от 9 месеца . за тези 9 месеца се случиха супер много неща (повечето хубави) . има едно момиче което е супер печеното и я чувствам много близка но когато е с една друга съученичка се държат двете супер дупер гадно , само се хилят на глупости и се ебават с мен . мен разбира се ми е гадно и си тръгвам като почват така да се държат . но като е сама се държи супер якото разбира те ли . споделя всичко , изслушва те не ти прави тъпи забележки . та въпросът ми е какво да правя . да ги търпя ли като са двете да се ебават с мен или окончателно да ги игнорирам . моля ви без обидни коментари защото мен ми е супер гадно от случващото се :booooomb:

LudetinA55
06-26-2011, 19:15
явно другото момиче супер влияе на момичето което се държи добре с теб , така ли modelcheee ???

joannaantova
06-26-2011, 19:21
Ми значи твоята приятелка е по-добра приятелка на другото момиче щом и се поддава и се променя заради и нея, и даже да се подиграва с тебе :x По добре не знам поддържай контакт с тях, но ако можеш открий нова компания

i6mi6
06-26-2011, 23:24
Къде отидоха хубавите хора...
Само по джунглите са нормални и приятни