View Full Version : За подарък
nickelbackk
06-28-2011, 13:46
Здравейте! Брат ми е на 11 години - утре има личен празник. Цял ден се чудех какво да му взема, но така и не се сетих. Дайте предложения за подарък но 11 годишно момче, ако имате такива! Предварително благодаря. :)
Ами с какво се занимава ? Колички , камиончета , пъзели , сега , компютърни игри ? Мисля , че ще се радва най - много на играчки , после на дрехи .. и накрая на книги :Д Вземи му нещо занимателно ;п
nickelbackk
06-28-2011, 14:17
Честно казано пада си по това да "бута" разни си там колички и камиончета, но не искам да му взимам това, защото е срамота - поне според мен - още да играе с тях. Знам, че на книги няма да се зарадва особено и затова де опитвам да намеря друго решение.
Абе и до парите опира .. Ще се зарадва много на колело , плейстейшън или нещо , което няма да ти излезе евтино .. В книжарница отиди и разгледай разни работи ;п Ако разполагаш с повече пари , виж по големите вериги за детски играчки има голям избор .
TeenGirl02
06-28-2011, 15:23
Кола с дистанционно управление :-D :-P
Дайте предложения за подарък
pokemon
malka_sladkka
06-28-2011, 16:59
Пъзела не е лоша идея, ако харесва такива неща, може и албум на изпълнител, който харесва :) Ако пък не може да измислиш нищо, една торта би свършила добра работа, особено ако има рожден ден :))