View Full Version : Моля помогнете .. Нужая се от идеи за иненада
munik2805
06-28-2011, 19:58
Здравейте, проблема ми е следният : Искам да изненадам една много много много добра приятелка, но не ми изплува идея в главата. Тоест преди около 1 седмица .. го бях измислила поръчах да Ни нарисуват .. тоест дадох снимка и те ще я нарисуват и изненадата беше .. понеже тя е сервитюрка, родителите ми, които са и шефове да я извикат в офиса, защото там я чака недоволен клиент, а всъщност недоволния клиент бях аз и така мислех да и подаря картината, но се издадох без да искам, тей като не мога да скрия нищо от нея. Сега ми трябва спешна идея, тей като в четвъртък трябва да я подаря.. НЯКАКВИ ИДЕИ ??
Благодаря предварително
тва е супер идея с картината . може да промениш ,,сценария'' и да и го подариш по друг начин . или дори пък тя да знае какъв и е подаръкът не знае коя ще е снимката . все пак мс щот ми даде супер идейка за подарък :)
LudetinA55
06-29-2011, 09:14
Няма значение какъв ще е подаръка а това че е от сърце.Ако сте толково добри фр тя ще се зярядва на всичко.но можеш да и купиш някакво колие и някяква плюшена играчка (има такива на които пиши ОБИЧАМ ТЕ и др.) . Закачи колието на Играчката и вс е ок.
Веднъж ми бяха подарили един голям плюшен мечок за лапичките му бяха по такав начин залепена една снимка (на мен и една бфф) че чак изглеждаше че я даржи.А на вратлето имаше сребърно колие.Суперрр подарък ~!!!
munik2805
06-29-2011, 10:39
Аз вече поръчах картината .. ВЪПРОСЪТ ми е как да и я поднеса .. така че да се изненада? Някакви идеи ?
vakanciqta
06-29-2011, 10:55
Можеш да накараш някакъв човек да иде на мястото където работи .. Естествено този човек да е непознат за нея и докато той си поръчва (малко повечко време ) ти заставаш зад нея и чакаш момента ..
И този човек примерно казва : една вода , един сок и се обърнете и вижте какво има зад вас и тя се обръща и ти и поднасяш картината със примерно честит празник ..
Това ми хрумна ..
Дано да съм ти помогнала :)
munik2805
07-02-2011, 11:44
амии мислих го .. няма да се изненада достатъчно, но благодаря много все пак :) други идеи ?
ДА: Направи си заглавието на темата по-подробно, за да не я локвам...
LudetinA55
07-05-2011, 11:08
помоли някой приятел да и се обади и да и каже нещо от сорта "долу ви чака колет изненада , моля слесте да го вземете " . Тя ще слеза и ти ще и поднесеш подаръка . После заедно с приятели ще отидете на предварително направен от теб за нея купон. :oops: :oops: :oops: :oops: