CR0W
06-28-2011, 21:36
Привет добри хора. Доста време се чудих дали да пусна темата и се реших.
Проблемът ми е меко казано съвкупност от баналности!!! :lol:
Преди няколко месеца мой приятел който ще наречем Х сподели на мен и друго момче ( нека той бъде Н) че харесва едно момиче. След което аз и Н решихме да ги сватосаме.Търсехме информация за нея и т.н.През това време се случиха 2 неща :
1.Колкото повече неща научавах за нея,толкова повече започваше да ми дпоада.
2.И другото което се случи бе,че Х загуби интерес към момичето.(не напълно,но все пак не беше като преди)
От тук идват и проблемите.
Ще бъде кофти ако предприема някакви действия с момичето което той харесва.
И другият е,че тя се движи в една групичка от 4 момичета (тя още една са свестни,другите две са злобарки) и постоянно са заедно.
И третият проблем е ,че нашето училище е до 7 клас а аз тази година ще бъда 8,а тя 7.
Ще съм ви благодарен,ако ми кажете как да се справя с тези 3 проблемчета.
Проблемът ми е меко казано съвкупност от баналности!!! :lol:
Преди няколко месеца мой приятел който ще наречем Х сподели на мен и друго момче ( нека той бъде Н) че харесва едно момиче. След което аз и Н решихме да ги сватосаме.Търсехме информация за нея и т.н.През това време се случиха 2 неща :
1.Колкото повече неща научавах за нея,толкова повече започваше да ми дпоада.
2.И другото което се случи бе,че Х загуби интерес към момичето.(не напълно,но все пак не беше като преди)
От тук идват и проблемите.
Ще бъде кофти ако предприема някакви действия с момичето което той харесва.
И другият е,че тя се движи в една групичка от 4 момичета (тя още една са свестни,другите две са злобарки) и постоянно са заедно.
И третият проблем е ,че нашето училище е до 7 клас а аз тази година ще бъда 8,а тя 7.
Ще съм ви благодарен,ако ми кажете как да се справя с тези 3 проблемчета.