Влез

View Full Version : Проблем...

CR0W
06-28-2011, 21:36
Привет добри хора. Доста време се чудих дали да пусна темата и се реших.

Проблемът ми е меко казано съвкупност от баналности!!! :lol:

Преди няколко месеца мой приятел който ще наречем Х сподели на мен и друго момче ( нека той бъде Н) че харесва едно момиче. След което аз и Н решихме да ги сватосаме.Търсехме информация за нея и т.н.През това време се случиха 2 неща :
1.Колкото повече неща научавах за нея,толкова повече започваше да ми дпоада.
2.И другото което се случи бе,че Х загуби интерес към момичето.(не напълно,но все пак не беше като преди)

От тук идват и проблемите.
Ще бъде кофти ако предприема някакви действия с момичето което той харесва.
И другият е,че тя се движи в една групичка от 4 момичета (тя още една са свестни,другите две са злобарки) и постоянно са заедно.
И третият проблем е ,че нашето училище е до 7 клас а аз тази година ще бъда 8,а тя 7.

Ще съм ви благодарен,ако ми кажете как да се справя с тези 3 проблемчета.

TheNewReligion
06-28-2011, 21:47
Как си получил тая информация за нея? Агенти а-у? :lol:
Аз ти предлагам да не се занимаваш. Едно, че можеш да си прецакаш приятелството с момчето, пък осен това може да останеш доста разочарован. Нещо не ми се струва, че си я опознал лично ти, а това, което знаеш за нея, са хорски приказки и информация от фейс-а. Ако греша, кажи.

CR0W
06-28-2011, 21:50
Как си получил тая информация за нея? Агенти а-у? :lol:
Аз ти предлагам да не се занимаваш. Едно, че можеш да си прецакаш приятелството с момчето, пък осен това може да останеш доста разочарован. Нещо не ми се струва, че си я опознал лично ти, а това, което знаеш за нея, са хорски приказки и информация от фейс-а. Ако греша, кажи.

Да...признавам за тези неща,но я познавам и лично.

TheNewReligion
06-28-2011, 21:54
А тя кефи ли ти се?
Кажи на приятеля си, че я харесваш, когато той каже, че вече не я. 8-)

CR0W
06-28-2011, 22:01
А тя кефи ли ти се?

Не мисля че съм нейн тип #-o но няма как да бъда 100 % сиг.

TheNewReligion
06-28-2011, 22:12
Е, ти си знаеш най-добре. Не се занимавай, те съветвам. Щом дори не си "неин тип", само ще се прецакаш.

CR0W
06-28-2011, 22:19
Мерси ще го имам предвид.

м/д мн ме радва никнейма ти

Auriss
06-28-2011, 22:48
Пич направо кажи на тоя ,че я харесваш - не сте жени ,че да въртиш някакви интриги. Ако знае - и да му е кеф ,и да не му ,няма да ти прави проблеми ако е човек на място. За останалото ти си знаеш.

4o4ina
06-29-2011, 06:20
Не се занимавай,в новото училище ще има по-готини мацки,там ще си намериш някое момиче :wink:

alice13
06-29-2011, 12:19
Хм питай Х дали ще има нещо против или пък изчакай другото училище наистина ще има по яки прачета :D