View Full Version : отностно свирките..
reanimaciqq
06-29-2011, 07:31
доста момичета са ми правили орална любов не ,че се хваля но... никога не ми е харесвало главичката ми е много чувствителна и вместо удоволствие, изпитвам болка... мислех че просто на даденото момиче не и се отдава... но ..: Д ми стана яссно че не е от това... на какво може да се дължи това неприятно усещане .. ?
Bonbbonche
06-29-2011, 07:39
Хаха, ами обрежи се и ще ти стане по-нечувствителна. И като ти дойде време за секс ще издържаш повече ; )) Иначе щом ти е чак толкова чувствителна явно не си я ползвал достатъчно.
reanimaciqq
06-29-2011, 07:41
хаха така бе много добра идея :) ела..... ела.... за да го вкарам в употреба : )
SisiStrange
06-29-2011, 09:25
Ми иди на лекар и му кажи, че ти е свръх чувствителен.
На един бивш му беше така. Просто му правех свирки през презерватива и така му харесваше много повече. Странно или не.
everythingisrelative
06-29-2011, 09:57
доста момичета са ми правили орална любов не ,че се хваля но... никога не ми е харесвало главичката ми е много чувствителна и вместо удоволствие, изпитвам болка... мислех че просто на даденото момиче не и се отдава... но ..: Д ми стана яссно че не е от това... на какво може да се дължи това неприятно усещане .. ?
свирката е по хубаво от секса ве
NightGuardian
06-29-2011, 10:39
свирката е по хубаво от секса ве
+1
badsector
06-29-2011, 11:05
Може просто да не те кефят свирките, нищо странно.
...ще издържаш повече...
Да, ще му се наложи всеки път да лашка по 2-3 часа, за да успее да свърши.
peaceandlove
06-29-2011, 13:24
елаа до севлиево и ш ти врътна една свирка :P
AnalenTerorist
06-29-2011, 14:23
Слагай гума.
deandx32
06-29-2011, 14:40
ем айде ... идвам :D
lamer4e7o
06-29-2011, 21:18
peaceandlove, имаш лично съобщение от мен. Отговори ми, моля те. :P
reanimaciqq
06-29-2011, 21:28
пък да свърша от свирка .. абсурт... :Ь