PDA

View Full Version : Най-якото секс предложение

DarkTemplar
06-29-2011, 13:51
Въпросът ми е и към двата пола - Кое е най-готиното/интригуващо/директно/изкусително секс предложение, което сте получавали? При какви обстоятелства? Приехте ли го?

Рових в търсачката, но не открих подобна тема.

Extremescream
06-29-2011, 13:55
Щ+Щ

dimdim
06-29-2011, 14:55
споря с един пич,аз:"абе майната ти ве" , той: "fuck you!", аз:"no,FUCK U!" той:"fuck me!!! ама след 2 часа излизам,така че побързай"...

Kinghood
06-29-2011, 14:57
Разговора с приятелката:
Аз: Къде оиШ мъ, гъдниК?
Тя: Не ми говори така, че ше те склецам! 8-)
Е, как да откажа... :razz:

Extremescream
06-29-2011, 14:57
С един момък:
Той: Fuck you!
Аз: I wish.
Той: I will.

BlackJ
06-29-2011, 15:14
Той: Да те еб* в ината!!!!
Аз: Не можеш!!!

Можеше ...

MojoJojo88
06-29-2011, 17:02
Toй:Секс?
Аз:Къде?
Той: Тук?
Аз:кой бе?
Той: Ти бееее?
Аз:ма не правя секс в момента, луд ли си?
Той:всеки момент ще правиш...

Ем, правих ;) :oops: :-D

SisiStrange
06-29-2011, 17:12
"Айде и ние да се опрашваме." :D

MakeMeLaugh
06-29-2011, 19:34
Просто да бъде изстреляно ей така, на уше, някъде на кафе или кръчма, диско и т.н.

0y7ofCon7roL
06-29-2011, 19:36
Я до тука не видях някое яко, интригуващо или готино секс предложение :(

Andrez
06-29-2011, 19:37
Искаш ли да влезеш в стаята ми и да направим това, което така или иначе ще кажа на приятелите ми, че сме правили :D :D

Loooooser
06-29-2011, 19:44
Искаш ли да влезеш в стаята ми и да направим това, което така или иначе ще кажа на приятелите ми, че сме правили :D :D
Туй ако е истина е яко! :razz:

kremen4eto
06-29-2011, 19:44
Вчера: Вървя покрай един подлез (неизползваем) и двама цигани "Како, ела с нас долу, ши та ебем, ади ма, како ... ама само в гъза ... ади ма, како, щи платим, ела" :D и си казах на ум "че и с претенции" :D

Иначе сериозно по темата: Много такива sms-и имам, които ме изстрелват директно в сексуалните мечти. :grin: Например "Кажи на майка си да пусне малкото писанче, за да може големият лош батко да го опъне на мекото диванче" :D ... "Щ+Щ" ... "Вдигай краката, идвам" :D ... "Не съм свършил с теб, искам си продължението" (бяха ни прекъснали)

Веднъж ми звъни той, аз си стоя вкъщи и знам, че го няма в града. Питам го "Къде отиваш", понеже чувам, че върви, той не казва. Питам го "Отиваш да чукнеш нещо ли?" и той "Да" и аз "Дали ще ти се отвори парашута?" и той "Сега ще видим" и звъни на вратата ми ... :grin:

MojoJojo88
06-29-2011, 19:48
Я до тука не видях някое яко, интригуващо или готино секс предложение :(
Е то кой както си го чувства...

GreenFairy
06-29-2011, 20:14
Веднъж спорихме за нещо и той много ми се беше ядосал, защото съм си инатче и ми каза "Е за това последното изказване така ще те чукам..." :lol:

miss_kiss181
06-29-2011, 21:30
В едно заведение по време на очни (лекций):
И двамата сме обвързани, но и двамата бяхме сами в друг град и все още криехме от хазяйна, че има няква заигравка между нас, а хазяйна беше с нас и седеше точно срещу нас заедно с един друг приятел...

Аз: го галя по крака под масата, хората срещу нас нещо ни говорят, а ние само се подхилкваме и въобще сме там.
Той: след около 2-3 мин. се навежда към мен и ми казва на ушенце "Спри защото това ми действа много лошо и довечера ще те изям като се прибереме" (а ние бяхме в една и съща квартира, така се и запознахме)
Аз: праскам ебаси усмивката и му казвам "Не че съм подстрекателка ама не можеш"

Прибираме се ние към квартирата и засядаме в беседката на двора с една водка и кола Аз, Той и Хазяйна, при което Хазяйна отива до тоалетната, а ние започваме да се целуваме няма толкова страстно, при което тъкмо той ми казва "Ако не спреш ще те чукам точно тук на масата".
Аз: пак "Не че съм подстрекателка ама не можеш"
Е можеше, не на масата но в моята стая можеше. Не е кой знае какво, но чувството беше велико :)

badsector
06-30-2011, 13:18
Едно бивше гадже ми разправяше колко добре се е научила да прави свирки и ми предложи да свърша толкова дълбоко в гърлото й, че спермата да отиде директно в стомаха. Е не я огря.

areon4o
06-30-2011, 13:43
Просто да бъде изстреляно ей така, на уше, някъде на кафе или кръчма, диско и т.н.
+ 1 8)

playboyche
06-30-2011, 14:27
Едно бивше гадже ми разправяше колко добре се е научила да прави свирки и ми предложи да свърша толкова дълбоко в гърлото й, че спермата да отиде директно в стомаха. Е не я огря.
бахти тъпата... как може да ти каже такова нещо ?!?! 100% си я разязъл тогава ?

hondacbr954
06-30-2011, 15:45
"Айде де, качи ми музика... Ще ти направя свирка?"

anonymous768631
06-30-2011, 16:09
"Тарифата ми е 30." От една егати яката мацка.

gabsit000
07-01-2011, 09:16
"..ти в каква паралелка учеше в даскало-не беше ли френска?!?" :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

ex7azy
07-02-2011, 10:48
Бяхме около 10-тина човека на една пейка и то само 5-ма бяха седнали, а аз не и един приятел ми вика:
- Ела да седнеш..
Аз отидох и седнах в него и той ми каза на ухо ( .. на хуя ми )! :D :D :D
-------------
И един СМС от едно бившо гадже..
Може ли да паркирам мотора си в гаражчето ти? :D :D
Въпроса е там, че той нямаше мотор!!

Me4encety
07-02-2011, 12:13
Ееее сещате ли се за онази песен "Do you wanna fuck".
И аз,нали си я пея таква.И пея.
Аз: Doyou wanna fuck...
И един приятел както си я пея ма пита:Do you wanna fuck?
Aз не се усетих и си казах:Yes I wanna do
:D :D :D :D

xch0colattegiirlxx
07-11-2011, 15:14
"Хей ю уанна фък?" 8-)

ex7azy
07-15-2011, 11:46
Не знам дали е точно предложение за секс, но много ме израдва! 8-)
Отидохме с мама на гостина на една нейна приятелка, а тя има син, който е 4 години по голям от мен и има братче на 8!
Аз него само съм го виждала, но не си бахме говорили и така ..
Отивам аз в стаята им да се запозная и сядам на леглото, а това малкото нещо се закача с мен!
След това излезе и аз останах с брат му ..
Той: - Аз съм те виждал много пъти, но май не сме си контактували!
Аз: - Дам ..
Той: - Малкият те хареса ..
Аз: Да много е сладък обаче е егати злобното дете!!
Той: - Не говорех за брат ми!
Аз: - ??? За какво говориш? (смеейки се) ( .. правя се на тъпа, но ми мина мисъл през главата!)
Той: За нещо което също е сладко и ако искаш може да бъде и злобно! ( подсмихвайки се )
Аз го гледам така :shock: и се засмях, правейки се, че не ми направи впечатление!
После влезна брат му и почнахме да гледаме някакви клипове във vbox7-a! :D

ninkaa
07-15-2011, 11:52
бившият ми приятел ми прошепна веднъж на ушенце "айде в тоалетната след 2 минути" .. кафето беше фул, и беше доста вълнуващо някой да не ни хване .. е, никой не успя, за това гледахме при всяка възможност да отидем в тоалетните и да се позабавляваме :-D

PaffXdd
10-19-2011, 19:00
Седим си вечерта в една приятелка и гледаме филм и тя ми вика : Айде да се побараме на тъмно , какво ще кажеш ??

fenkaaa
10-19-2011, 20:37
"Би ли излязла за малко от стаята с него,но да знаеш,че ще ни трябва леглото ти" :D

fibichkaa
10-19-2011, 22:00
Аз : Абе престани ..
Той: ти престани ще те е*а..
(нахвърлям му се)
аз :можеш ли
Той : ей ся те е*ах ..
аз ; не можеш
Той ; усещай !

DragonLady
10-19-2011, 22:12
Разговор с бившият ми:
Аз: О не не не недей така, побъркваш ме, а сме на публично място ( почивна станция горе пред стаите на едни сепарета ).
Той: Че то това е целта
Аз: Щи дам аз една цел на тебе! Отивам до тоалетната, чакай една минутка и ме последвай
Последва ме след няколко сек, ( неизтрая 1 мин ) влезе при мене в женската тоалетна и така се награбихме че ... Добре, че нямаше кой да ни чуе кви ги вършихме :D