Влез

View Full Version : ПРОБЕЛМ С КАНДИДАТСТВАНЕТО МИ !!! :( ПОПРАВИТЕЛЕН

EnjoySkateboarding
06-29-2011, 14:45
Здравейте, Аз учех тази година в 47 соу Христо Г. Данов , както и през изминалите години от 1 клас и ме оставиха на поправка по един предмет с цел да ми се провали кандидатстването !!!:@ Сега щях да съм си в желаното учлище ако не беше една гадна госпожа ! То е бедно и няма никакъв авторитет и търси повече пари ! :Хх И сега още повече го намразих , защото някaква госпожа по история ще си играе със съдбата на деца ,които искат да се развият в бъдещ план . Аз бях един от слабите по история , преди да ме остави на поправка тя щеше да остави около 6 деца от моя клас на поправка . Беше казала ,че ще ни изпита за да се поправим ((: Дойде денят в който беше мои ред заедно с още 3-ма . Преди този ден ,тя влезе в класната стая в часа по музика и попита кои ,ще кандидатсват . Всички казаха НЕ аз единствено съжелявам ,че казах ,че ще кандидатствам тоест изпуснах се !! Тя каза добре . В тези дни , в които изпита децата които бяха застрашени ми казаха ,че почти думичка не са обелили и ,че са минали без проблем с 3-ките (: . Моят момент беше дошъл заедно с още 3-ма . Аз бях първия . Предишният ден преди изпита се потих над учебника 11 часа с 10 минутни почивки . почна да ме изпита разказах ии поне 2 урока перфектно с точни ,думи и аргоменти. Зададе ми над 5 въпроса от които бях отговорил перфектно само последния не толкова точно ,но вярно . След което ми каза : Има Цели Раздели , ще си учиш септември !!! Това беше поразително за мен ! :( - каза ми махни се от стаята и аз изязох . Бяха дръгите ТЪПААЦИ ! наред ,които бяха научили точно 1 изречение . Самото изпитване се провеждаше в часа на 12 клас . След като влезнаха в класната стая , тя си е говорила с 12-класниците . След което им е казала да се махат !??? -те излязоха и ми казаха всичко !! :х останалите деца също са били така ,само аз бях потърпвеш :( . говорих с класната ми . Тя беше много състрадателна към мен и въобще ,повечето учтели имаха добро и специално мнение за мен ! тя е говорила със съответната г-жа по история . На другия ден идвам на училище и класната ми Г-жа каза ,че маи ще имам 3 след което видях че в дневника има 3 ! Насторение ,сърцебиене всичко ми се покачи ,бях много радостен от тази новина [Sun] . Беше петък , чуствах се повече от щастлив . Мина съботаи неделя . Понеделник тръгвах към училище повече от доволен . Пристигам и точно на входа класната ми госпожа им Казва: Марианчо , ще трябва да те разочаровам ! В момемта на това изречение , Всичко ми се смрачи като неочаквана буря от ясно небе !! Kаза ми ,че трябва да промени оценката която е вписана в дневника . На мен 2 на този където и грам незнаеше 3 -понеже е грозен футоболист и ще си остабне в учлището а на мен 2 !!!!!! тогаваа ми идеше да се самоубия ,никога не ми се е случвало през живота и точно 7 клас .!! :( тофгава когато точно ще кандидатствам !! Преживях същия стрес отново .
Майка ми даваше цяла година пари за уроци по рисуване, които вобще не са Евтини ! Сега щях да влязна в ЛОМОНОСВ на първо желание . Най-добрия ми приятел влезе на първо и то с по нисък бал от мен , но аз се бях насочил главно към полиграфия ! Сега на 1 юли съм на поправка за мое разочарование . Искам да попитам мога ли да подам документи и да опитам пак в ЛОМОНОСОВ или за Полиграфия и Фотография?! . Изпита по рисуване е ма 5 юли за там . но няма нужното удостоверение за да мога да подам документи в момента и ако го искарам тогава ще ми го дадат и дали мога да подам в деня когато ми го дават ?!!

Fiction7577
06-29-2011, 14:51
Ти защо не се обърна към директорката, когато разбра? Трябвало е да си търсиш правата.

Иначе, единственият ти шанс е, да изкараш 8 клас в сегашното си училище и после направо да отидеш в исканата от теб гимназия.

Съжалявам много, за случилото се.

Класната ти и тя, егати преподавателя, поне да беше уредила да те изпитат отново, пфффф.... :?

EnjoySkateboarding
06-29-2011, 14:59
Всъщност тя постоянно говореше с нея ,но изпита беше в последният ден :Хх .Колкото до директора точно той се е уговарял с повечето учители за такива деания спрямо учениците ,защото училището е бедно и министерството отпуска на всеки ученик пари в училището ! :Хх

DirtySmile
06-29-2011, 16:18
Ако бях на твое място, след като ме изспита и ми пише 2ка веднага бих се обадил в РИО.Там мисля, че имаш право да те изспита безспристрастен учител и да ти постави оценка.А на теб какви са ти текущите оценки ? защотоо ако имаш двойка първият срок и само 2ки през годината няма как да ти пише 3 ;) И след като се оправиш и тегли един бой и на нея, и на директорката :D :D

ParadOx
06-29-2011, 16:22
12 клас?! За какъв 12 клас говориш като те са завършили преди месец и половина :-o :-o

EnjoySkateboarding
06-29-2011, 16:38
12 клас?! За какъв 12 клас говориш като те са завършили преди месец и половина :-o :-o

Става въпрос за 7 (:

stullunka
06-29-2011, 17:32
Ако бях на твое място, след като ме изспита и ми пише 2ка веднага бих се обадил в РИО.Там мисля, че имаш право да те изспита безспристрастен учител и да ти постави оценка.А на теб какви са ти текущите оценки ? защотоо ако имаш двойка първият срок и само 2ки през годината няма как да ти пише 3 ;) И след като се оправиш и тегли един бой и на нея, и на директорката :D :D

Мислиш ли ,че няма ?! :D:D Уча в СГСАГ. ИМАХ 6 ДВОЙКИ ПРЕЗ ГОДИНАТА И НИТО ЕДНА РАЗЛИЧНА ОЦЕНКА.Понеже имам силна воля за 2 дена назубрих целия учебник,направих една презентация и имам 5 за годината ;) :D Само че направих невъзможното - възможно !