PDA

View Full Version : Овлажняващ крем за лице

Andrez
06-29-2011, 17:03
Здравейте принципно не пиша много често тук, но имам нужда от трето мнение .. та по темата : Като цяло кожата на лицето ми е суха и напоследък ми се бели кожата на някои места. Взех си едно кремче на "Билка" с екстракт от грозде - Мавруд с цел овлажняване на кожата и като цяло освежаване на лицето. Казаха ми обаче, че този крем не е много подходящ за моята възраст и за това се обръщам към вас .. ако някой от вас знае някакъв такъв гел/крем за лице с овлажняващ ефект и да прави кожата гладка и еластична нека сподели ..

П.С. Момче на 17 г.

mine
06-29-2011, 17:12
Много просто.. купи си крем Бочко или по-скоро Здраве

Много ги хвалят тези кремчета.. няма да съжеляваш :)

victoriassecret1
06-29-2011, 17:18
Или Nivea.

Andrez
06-29-2011, 17:21
Или Nivea.

Тези ниските кръглите ли .. питам защото в тая възраст кожата е много капризна и ако слагам каквото и да е се страхувам, че ще ми излязат пъпки, което не мога да си го позволя ! Изпитвам ужас към такива неща .. :shock: :shock:

victoriassecret1
06-29-2011, 17:28
Тях, да. Не се притеснявай, кремчето е лекичко подходящо за всякакви възрасти. Аз го използвам и нямам никакви проблеми. :)

Andrez
06-29-2011, 17:50
Търсих някаква снимка на която се вижда добре какъв ефект искам да има кремчето и намерих само това .. надявам се ясно да се вижда : ))

http://prikachi.com/images/23/3511023j.jpg
[/url][/code]

koshtramba
06-29-2011, 18:03
Хахххаах, мазна, потна кожа?! :lol:

vagarious
06-29-2011, 18:06
Еш пък ти !? :shock:
Моля те, НЕ си го причинявай. :shock:
Иначе и аз съм ЗА малките кремчета на Нивеа - в синята кутийка.Мисля, че ще ти свърши работа. :-o

malkasladka
06-30-2011, 13:43
Такааа... първо искам да се извиня за това, което ще кажа, но с крем на нивеа не бих си намазала лицето! Този крем става за ръце според мен, но не и за лице, защото не е от най-хидратиращите. Мисля, че щом става дума за грижа за лицето трябва да внимаваме с какво се мацотим, за да не съжаляваме после, нали? Има много кремове за лице, които за специално ХИДРАТИРАЩИ. Аз лично препоръчвам на Avene хидратиращ крем, аз съм много доволно, защото имах същия проблем, но искам само още нещо да напомня! Нали знаете, че красотата на кожата не идва само от вън, а и от вътре! Пий повече течности, яж плодове, зеленчуци. Сутрин на гладно си прави фрешове! Акооо нещо се сетя ще добавя, а ако теб още нещо те интересува пиши ЛС :)

djidji_to
06-30-2011, 21:59
крем Здраве,няма да съжаляваш http://shop.fsolution.biz/image/cache/data/Aroma/zdrave2-120x120.jpg но този вариант.Прави кожата леко мазничка ,но щом твоята се бели.Пробвай поне ще знаеш,че не си дал много пари

koni
07-02-2011, 07:25
Така по нета трудно може да се прецени, но бих препоръчала професионален хидратиращ крем.

KumchoValcho
07-02-2011, 07:30
Бадемово масло !
около 2 лв. Бадемовото масло е най-близко по състав до мазнината на кожата, безвредно е, а е ефективно, и "чисто", в смисъл няма толкова химия, ароматизатори и т.н., в сравнение с кремовете
Зимата като ми се бели лицето съм си слагал и нямам проблеми.

millmii
07-02-2011, 08:38
Хахххаах, мазна, потна кожа?! :lol:

:razz: :razz: хахахаахах .. и моята реакция беше такава :D :D :D

Иначе и моята кожа е суха .. в момента ползвам един крем на Джонсанс ( но не бебешки) в розова кутийка със синъо - някъде, където пише на бг, трябва да намериш надпис - 24 часова хидратация за суха и чувствителна кожа или нещо от сорта. Иначее .. добър е, пробвай го. На мен ми харесва, но не мисля, че това ще си остане "моят крем" .. аз ще пробвам и с други. Цена 50 мл - 9 и нещо :)

badsector
07-04-2011, 10:19
На Билка са добри продуктите. Това кремче с мавруда го използвам, когато ми е по-суха кожата, а за най-леките случаи съм си взел едно тяхно с пъпеш. Страхотно е.

Andrez
07-04-2011, 10:23
На Билка са добри продуктите. Това кремче с мавруда го използвам, когато ми е по-суха кожата, а за най-леките случаи съм си взел едно тяхно с пъпеш. Страхотно е.

И аз съм доволен от него.. вече няколко дни го ползвам не ми излизат пъпки освежава кожата и я овлажнява ... пуснах темата, защото ми бяха казали, че не бил подходящ за моята възраст, но до момента нямам никакъв проблем с него и все пак ви благодаря .. :) :)

FuckingFreak
07-04-2011, 11:09

Това, че хората ги ползват за щяло и нещяло, не значи, че те си нямат приложения .. В крем ' Здраве ' има цинков оксид, който изсушава. Недей да препоръчваш ей така, защото ако се намаже, освен още повече да му се изсуши кожата, да му излязат лишеи, или да се бели още нищо няма да стане :)

millmii
07-04-2011, 12:13

Това, че хората ги ползват за щяло и нещяло, не значи, че те си нямат приложения .. В крем ' Здраве ' има цинков оксид, който изсушава. Недей да препоръчваш ей така, защото ако се намаже, освен още повече да му се изсуши кожата, да му излязат лишеи, или да се бели още нищо няма да стане :)

++++++++++++ !!!! || Моята кожа е суха, а при по - често използване на крем Здраве директно се бели .. :)

Всъщност .. ти ползвала ли си ги като ги препоръчваш ? :) :D

djidji_to
07-04-2011, 13:06
Под крем Здраве сигурно е имала предвид тоя мазничкия ,не я нападайте