View Full Version : 30 Юни какво да правя
понеже съм осми клас и от миналата година съм в ново у-ще , но по така развилите се обстоятелства ще се местя за 9-ти клас пак . 9 месеца се познавам с новите ми съученици и супер много ги обикнах и може би ще се видим за последно искам някой да ми предложи къде можем да отидем като за последно всички . много много много ще съм ви благодарна ако някой даде някоя по разнообразна идея . Благодаря предварително .
Audiophile
06-29-2011, 18:52
От кой град си?
joannaantova
06-29-2011, 20:24
Миии според мене най-хубаво е просто да се разходите и да си поговорите за всички яки моменти...някой парк и после някое кафене ; )Просто да си припомните...а и съм сигурна, че като си направите една яка разходка ще си прекарате много по-добре от колкото в някое заведение( поне съдейки от нашия клас) :)
Ако искаш пък заведи ги у вас ефекта пак ще е същия...аз бих ти преложила по-спокойни места така
Приятно прекарване каквото и да решиш :-)
RainbowGirl
06-29-2011, 21:36
Пикник сред природата (примерно на последната спирка на 4-ката има едни стълби надолу и водят към реката на Панчарево) .. мисля, че на всички ще им хареса. :-)
Малко късно пиша, ама дано видиш поста ми. :)
Чакай малко бе ? Защо за последно ?
Аз преди 5-6 години завърших 8 клас ии мога да ти кажа, че колектива който бяхме, ще си останем ! Евалата правя на най-стария си клас ...
за час сме се организирали и сме си правили яките купони.. събираме си се винаги щом можем и си правим винаги якото, няма клюки, няма разправии, няма нищо !
Евалата ! Дукато в предния ми клас (до 12) са ебахти курвичките мъжки и женски ... смятай направихме среща и от 25 човека отиваме 6, пък и аз по принцип за такива случай се обличам доста добре, нооо преди срещата тръгнах да обличам 1 риза и си казах "За тези кучита ли да се контя бе ?" иии си облякох блузката, която вече бях носил 2-3 дена иии си казах "ЕБАЛ СЪМ ГИ В ГЪЗА" ии на мойте хора, които бяха там кат им казах иии те паднаха под маста с репликата "тей кат ме виждаш с тази грейка .. мислиш ли, че не съм направил същото ..." другия каза "ооо така съм се наквасил, че да моа да ги понеса .." :Д
Смятай за кво говоря ..
Ии всичко идва от женските изчадия в нашия клас, те развалиха цялата единност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!