View Full Version : Ако можете, обяснете...
Добре, ето че дойде и моя ред, да бъда сериозно нахранен :D
Ма нищо, айде по темата. Така, скъсах с приятелката си преди година и от тогава до сега, сме се виждали само 1 път, преди 2-3 месеца. Много я обичах, ама страшно много, но това няма значение в момента. След като се видяхме онази вечер, мислех че отново ще изпитам същата любов, но не се получи точно така. Беше ме наранила много лошо, а аз съм човек който не прощава. Това също няма голямо значение. Ето какъв е проблема ми: От седмица насам, през вечер, я сънувам, изживявам наново страстта която изживях преди това.
Въпроса ми е, защо я сънувам, след като не изпитвам нищо към нея и се сещам за нея 1 път на месец? Може ли да са чувства дълбоко скрити в мен, за които дори самият аз да не знам?
Айде хейтвайте ме ;)
Нищо не значи. Не можеш да контролираш сънищата си. Филмираш се кат неква женка. Нормално е да сънуваш човек, с който си прекарал толкова време.
Нищо не значи. Не можеш да контролираш сънищата си. Филмираш се кат неква женка. Нормално е да сънуваш човек, с който си прекарал толкова време.
Не се филмирам, а само се чудя....
MidnightTornado
06-30-2011, 23:24
Не го мисли толкова.. и аз като се сетя за някого от миналото си го сънувам.. и не мога да си обясня защо,след като съм го преодоляла. Затва - да не ти пука :)
Сънищата са нелогично нещо , убедил съм се в това.Или поне са на подсъзнателно ниво.Това , че я сънуваш , без да мислип за нея , не значи нищо.Филмираш се просто,
1во спри с тези предубеждения, че като пуснеш тема, каквато и да е, ще бъдеш нахранен.. хранят обикновено хората с липса на внимание.
А инак по темата и аз съм така. Сънувам бившата си сегиз-тогиз, но в будно състояние ми е повече от безразлична. Според мен няма какво толкова да му мислиш. Карай напред.
antifashionshit
07-01-2011, 06:10
определено си във филма 8-)
gabsit000
07-01-2011, 07:13
ми да абсолютно всичко е подсъзнателно..аз също се разделих с моя приятел преди 5 месеца...но и до днес го сънувам и изживявам всичко наново.. макар че при мен е малко по-различно,тъй като аз продължих да се виждам с него и след като се разделихме,дори нещата се задълбочиха,но не бяхме заедно и наистина не ми пукаше какви ги върши ..просто бяхме в седмицата веднъж заедно..споделяхме една единствена нощ и това е ..
Добре де, не мога да разбера... Абсолютно всички казвате, че това е на подсъзнателно ниво и в същото време казвате, че това нищо не означава. Напротив! Точно защото сънищата са на подсъзнателно ниво и показват какво мислиш и чувстваш дълбоко там долу в несъзнаваното, според мен означава, че имаш чувства към нея. ЗАЩОТО и любовта е несъзнавана. Понеже е нелогично да я обичаш след толкова време и си я превъзмогнал горе-долу, мисълта ти отрича любовта, но чувствата ти са изтикани в подсъзнанието, което си развява мръсните гащи в сънищата ти.
gabsit000
07-01-2011, 10:09
да мислиш и да чувстваш са две различни неща да .. това което разума отрича не значи и че сърцето е на същото мнение..и обратното...
Аз лично не разбирам и затова питам Вас, Вие какво мислите по въпроса. На мен лично ми е много странно, защото както споменах малко по-горе, за нея се сещам много, много много рядко.
gabsit000
07-01-2011, 10:19
абе подсъзнанието си прави гавра с теб самия и сега се чувстваш объркан и се чудиш защо пак тя избликва в съзнанието ти и те затормозява ...
Аз лично не разбирам и затова питам Вас, Вие какво мислите по въпроса. На мен лично ми е много странно, защото както споменах малко по-горе, за нея се сещам много, много много рядко.
Много рядко - през деня. Но я сънуваш, което е важно.
Еми ще я навия да се видим и ще видим какво ще става :x
ImNotAfraid
07-01-2011, 10:50
[quote="InnoraX"]Добре, ето че дойде и моя ред, да бъда сериозно нахранен :D
Ма нищо, айде по темата. Така, скъсах с приятелката си преди година и от тогава до сега, сме се виждали само 1 път, преди 2-3 месеца. Много я обичах, ама страшно много, но това няма значение в момента. След като се видяхме онази вечер, мислех че отново ще изпитам същата любов, но не се получи точно така. Беше ме наранила много лошо, а аз съм човек който не прощава. Това също няма голямо значение. Ето какъв е проблема ми: От седмица насам, през вечер, я сънувам, изживявам наново страстта която изживях преди това.
Въпроса ми е, защо я сънувам, след като не изпитвам нищо към нея и се сещам за нея 1 път на месец? Може ли да са чувства дълбоко скрити в мен, за които дори самият аз да не знам?
Айде хейтвайте ме ;)[/q
Същият случай и при мен..... :(
Попринцип сънищата ни показват нашите скрити желания.. може ти се иска да не чувстваш нищо към нея и затова си го втълпяваш .. Или пък я сънуваш защото искаш отново да се видите...
ама то си зависи и от съня междудругото ! ;]]