Влез

View Full Version : Несигурен

ednotri
07-01-2011, 13:10
Последните 6-7 месеца съм забелязал следното нещо.. Аз съм на 17 и както всички останали на тази възраст съм загорял като циганско тиганче.. Случвало ми се е дори да се минават дни в които почти не мисля за друго нещо .. И тук вече идва голямото "НО".. когато започне да става нещо с момиче.. независимо коя е и откъде е, винаги в началото съм по-активния, но малко по-малко започвам да се разубеждавам и в крайна сметка се оказва, че си пропускам шанса по моя вина.. Не е като да не ми е пуснала.. АЗ не ѝ пускам и то защото посредата на целия екшън аз решавам "Аз не я обичам.. така не е правилно.. аз го правя само защото ми се е*е, по-добре да спра. Не трябва така." И всичко отива по дяволите.. кажете ми какво да направя за да изолирам емоцийте защото съм на сухо от вече почти година, а ми се..хр-хръммм.. МНОГО. :-D

П.П. Не бях много сигурен в кой раздел трябва да пиша.. кажете ми, ако това не е правилният и ще си изтрия поста и ще го поставя в правилния раздел.

BlindedAngel
07-01-2011, 13:24
Кат толкова ти е криво за момичетата иди на курва.Поне знаеш, че на тях това им е работата и всичко си е просто бизнес 8)

ednotri
07-01-2011, 13:50
BlindedAngel, забелязал съм, че повечето от решенията ти за независимо какъв проблем са тези... с алкохол, наркотоци и к**ви не се постига нищо.

Rolezzz
07-01-2011, 14:12
Комшо...ми хвани си някоя твоя наборка бе от козмата бе?Там не може да няма някоя като теб (загоряла като циганско тиганче :lol: ). Ти поне си добре, че ти се връзват ми аз какво да кажа като и това не ми правят... :-o

SuperBadSuperFresh
07-01-2011, 14:48
Искаш да похабиш хубавото умение да уважаваш някой,заради единия секс?Не се оплаквай,гордей се със себе си.

eminemfenka
07-01-2011, 17:59
Рядко срещам момчета,като теб. Тогава вариянта е да намериш някоя,която за обичаш. Или да го направиш с твоя приятелка с , която се уважавате и сичко се стича само до секса. Без очаквания,без чувства, без нищо.

BlindedAngel
07-01-2011, 18:47
BlindedAngel, забелязал съм, че повечето от решенията ти за независимо какъв проблем са тези... с алкохол, наркотоци и к**ви не се постига нищо.
Зависи вече какво търсиш да постигнеш :) Пък ти питаш и аз изказвам мнение ( надявам се не съм те обидил с нещо 8-) ).Просто ще се опариш няколко пъти от "сериозни" връзки ( предполагам това търсиш, щом не искаш да правиш кофти на момиче ако спиш само с нея ) и ще си промениш мнението.По - голям съм от теб ( предполагам ) и да ти кажа бил съм и от двете страни.Имал съм връзка с момиче година и седем месеца без да й изневерявам, бил съм и абсолютния курвар.И двата варианта имат своите плюсове и минуси, но ако трябва да съм честен по - добре курвар ( поне на тея години ) отколкото сериозен.Поне никой не ти вдига нервите по един или друг начин и знаеш че винаги си си свободен 8-)

balu4ka
07-01-2011, 19:09
А, не искаш ли, момичето което ще ти пусне да значи нещо за теб?!Просто трябва да срешнеш някоя която ще обикнеш,ще ти допада и пак ще си получаваш всичко.Просто трябва да имаш търпение и желание ^^.Или ако чак толкова не издържаш спи с момиче което търси само секс,без обвързване и прочие >.< (и такива ги има вече,с лопата да ги ринеш).

ednotri
07-02-2011, 08:02
И аз съм бил от двете страни .. моята връзка беше едва 6 месеца, но пак е нещо.. и от другата страна съм бил и съм се научил, че секс без чувства НЯМА.. освен, ако не е между много добри приятели и е само за кефа.. 8)

Rolezzz всяко момиче си има цака.. само трябва да я хванеш и да понатиснеш малко и падат.. не искам да се правя на спец или нещо такова, но така съм забелязал.. надявам се, че момичетата ще потвърдят.. всяко момиче има слабо място.

П.П. BlindedAngel като каза от двете страни и после каза и "Имал съм връзка с момиче" и очаквах следващото изречение да е "Имал съм и връзка с момче"... :lol: :lol: Нищо лично просто така си помислих.. 8-) 8-)

BlindedAngel
07-02-2011, 08:22
^Не съм съгласен, че секс без чувства НЯМА.Който както си го направи сам нали се сещаш.На 17 години спрях да броя момичетата, с които съм бил, спал, а в момента съм на 22.Да не си мислиш че към всяка съм имал чувства 8)
П.П."Връзка" с момче всеки е имал.Все пак това са приятелите, с които се разбирам и се знаем от години. 8)

IseeDEADbodies
07-02-2011, 08:28
Секса без любов (или поне нек'ви минимални чувства) не е секс ! Мое мнение..

ednotri
07-02-2011, 08:32
Секса без любов (или поне нек'ви минимални чувства) не е секс ! Мое мнение..

Секса без любов се казва е*ане. :D

Auriss
07-02-2011, 09:13
Разкарай вашите ,направи купон ,напий се и забий нещо. Сложно ли е ? Пък на сутринта като изтрезнееш и осъзнаеш ,че вече си нарушил принципите си ,може и да разбереш ,че света няма да свърши и ще спре да ти пука. Може би .... 8-)

mugsinka
07-02-2011, 19:42
Ооо доживях!! Един свестен да се намери xD

ednotri
07-03-2011, 19:51

Хях .. тенкс.. ;p

SisiStrange
07-04-2011, 06:11
Споко... в момента го развалят под носа ни. :D

katsar0v
07-04-2011, 06:13
Кат толкова ти е криво за момичетата иди на к***а.Поне знаеш, че на тях това им е работата и всичко си е просто бизнес 8)
+1 хаха :)

badsector
07-04-2011, 09:20
Ако не влагаш чувства, по-добре си удари една злобарка, вместо да търсиш къде да го пъхнеш. Бързо, лесно, хигиенично, без опасност от болести. Е, да няма да вдигнеш бройката, но и без това тя е само за комплексари. И използвай тялото си за други неща. Няма да мислиш толкова много за секс, ако спортуваш усилено по 2-3 часа на ден.

DevilWish
07-04-2011, 10:41
Трябва да се радваш и гордееш със себе си ;) И наистина в крайна сметка курвите са опция, защото хем ще си начешеш крастата хем ще ти е чиста съвестта.Мен би ме било гнус да спя с жена, която е имала 10000000000000 мъже, но ти си знаеш... ако не чакаш, докато се влюбиш и искаш някоя за постоянно ;)

jghgh
07-04-2011, 10:58
Да намериш момиче, за което да ти пука, да обичаш и съответно сексът да е по-"истински" или какъвто ти искаш не става по поръчка.

Ако не вярваш, че ще устискаш да намериш това момиче, което да не е "просто някаква", се уговаряй предварително като се забиваш с момичета да не очакват нещо по-сериозно и може би няма да ти тежи толкова.

М/у другото и аз мисля, че е чудесно, че не искаш просто да правиш секс с някоя си там, показваш че имаш малко по-висш разум и не си направляван само от пишката си. НО ако срещнеш точното момиче след много време може да я уплашиш със зажаднялостта си, ако твърде много си чакал и т.н.

Me4encety
07-04-2011, 11:28
А така,доживяхме един свестен да видим.Бтв просто маструбирай по често или си хвани сериозна приятелка с която няма да е само един секс и чао.

BlindedAngel
07-04-2011, 12:46
Трябва да се радваш и гордееш със себе си ;) И наистина в крайна сметка к***те са опция, защото хем ще си начешеш крастата хем ще ти е чиста съвестта.Мен би ме било гнус да спя с жена, която е имала 10000000000000 мъже, но ти си знаеш... ако не чакаш, докато се влюбиш и искаш някоя за постоянно ;)
Курвите са къде къде по - надеждни, отколкото някоя дето ще я забърше в дискотеката.Тях поне ги карат през няколко дни да ходят на гинеколог да се изследват, а нали се сещаш, че ако й има нещо няма да я пуснат.А за тази в дискотеката няма гаранция къде е била половин час по - рано 8)