View Full Version : Обичам го !!
amazzing
07-01-2011, 15:10
Абе хора тва не е някакъв голям проблем, просто споделям. Значи много харесвах актьoра taylor lautner .. обаче от известно време започнах направо да си го обичам ! Когато си лягам вечер и си пускам музика на телефона , слагам си слушалките, затварям си очите и започвам да си представям живота ако бяхме заедно.. Много го обичам .. когато видя някоя негова снимка, видео и т.н. просто очите ми светват и започвам да се усмихвам с една широка и ярка усмивка. И повечето време си казвам : ще уча, че получа възможност да отида в LA и там ши вляза в колеж ши се запозная по улиците с тейлър и нещата ще се получат . Обаче вземам да се притеснявам от време на време за себе си защото много взех да си мечтая , и после като не ми се сбъднат мечтите ши ми е много гадно.
Благодаря че ме изслушахте ^^
Audiophile
07-01-2011, 15:15
Няма лошо да мечтаеш, просто си в такъв тийнпериод, след време всичко ще отмине 8)
amazzing
07-01-2011, 16:20
не, повярвай не съм в някакъв период ... просто това е начина по който се чувствам и е от доста време насам ..
Хубаво е да мечтаеш, ама ще ти е от полза да живееш в реалността.
период е повярваи
до няколко месеца ще си забравила за него,ще си намериш нова мания
Няма лошо да си мечтаеш,но не прекалявай.
icebulllet14
07-01-2011, 16:33
малеее и аз бях так преди 2 години ... (демек на 12) беше ми супер яко. Ся кат чета кфо съм писала (коментари по албум) за него се спуквам от смях ... винаги ми оправ настроението това :D :D :D :D
amazzing
07-01-2011, 17:34
еми незная .. всеки се чувства така все някога ... но аз съмсигурна че просто ако го видя ще му се метна на врата ще го разцелувам и ще му предложа xDDDDD
Хаххх .. много ми е познато, но аз не съм чак влюбена в Енрике Иглесиас ! ;ддд Просто адски много ме кефи и ще е супер яко, ако отново реши да намине към България !!! xD
marin4itu
07-01-2011, 17:39
:lol:
Той поне хубав да беше...
Я слез на земята...
Grommash
07-01-2011, 17:55
не, повярвай не съм в някакъв период ... просто това е начина по който се чувствам и е от доста време насам ..
Отрицанието е първата фаза на периода. :D
dream1707
07-01-2011, 18:52
И аз бях така с Еминем :oops: .. ама се осъзнах и започнах да живея в реалността .. и с теб ще се случи :D
Може би ,когато пораснеш ..това дори ще ти изглежда смешно.Просто приеми това,че той е просто в един екран ,и е недостижим за теб ,това е .
dontcare
07-01-2011, 19:49
Ще ти мине.
надявам се.
amazzing
07-02-2011, 10:37
Може би ,когато пораснеш ..това дори ще ти изглежда смешно.Просто приеми това,че той е просто в един екран ,и е недостижим за теб ,това е .
Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ? :o
Sunshin3
07-02-2011, 10:42
о.O ти серизно ли? аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...
алооо, Земята вика *как се казваш?*
amazzing
07-02-2011, 17:29
о.O ти серизно ли? аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...
алооо, Земята вика *как се казваш?*
Виж ... някой хора има таланти и могат да постигнат нещо .. и няма нищо лошо в това да следваш мечтите си и да се опитваш да ги реализираш ;)
autumn666
07-02-2011, 17:41
Аз съм си достатъчно пораснала все пак съм на 15 ... и защо да е недостижим ? Някой хора могат да преуспеят и те да станат на неговото ниво .. не мислиш ли ? :o
И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли? :D Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
8-) 8-) 8-)
Авторке, знам, че звучи адски тъпо и високомерно този въпрос , но на колко си? Не искам по никакъв начин да те засягам, да се правя на голяма и всякакви абсурдни глупости!!!! Просто си отговори на себе си и ако си под 20 години всичко е нормално!
Иначе кой е този? Мързел ме е в гугъл да проверя. Този главния герой от "Здрач" или? Ако не е той ще проверя.8-)
Е деа стига с тоя де , тоя здрач ви проми мозъците :(
mugsinka
07-02-2011, 18:55
лахахах и аз бях така с Рей Мистериооо като по малка ама ми минаа.. изглежда глупаво даже и на мен ми е смешно xD
Ммм,момиче ако наистина беше се развила и интелектуално за тези години -.-".Понякога е хубаво да се мечтае ,но това да не се бърка с реалността.(защото тя е тук и сега)....
Знаеш ли ,пък колко му пука на Тейлър за поредната тийн фенка,има си ги доста .Дали ще си ти или някоя друга,намери реален партньор.
BloodRunsCold
07-04-2011, 07:19
+1
amazzing
07-04-2011, 17:58
Добре ве хора ... аз пък мисля че е твърде възможно да преуспея ! Ако вие сте хора които нямат и грам талант или мозък в себа си при мене не е така :) И както казах още в началото НЕ ИСКАМ СЪВЕТИ просто споделям.
И вие как си мислите че другите " звезди " са станали " звезди " .. да не би някой да им е потропал да вратата и да им е казах : здрасти , искаш ли да станеш известен ?
И моля , моля тоя " Здрач " няма абсолютно нищо общо
Благодаря ;)
amazzing
07-04-2011, 18:03
И ти от едно нормално обикновено българско момиче искаш веднага да се превърнеш в новата Холивуд звезда ли? Я се осъзнай... Хората стават известни с цел, ти кво си мислиш че като постигнеш няква популярност оня Тейлър веднага ще се влюби в теб ли? :D Сигурна съм, че ще се оправиш след време...да се надяваме.
И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтиш ;) Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията ;)
аз пък съм влюбена в Джони Деп, ама...
Значи.. предлагам ти да отиваме в Америка, да станем известни, да се запознаем с него, да го накараме да се влюби в нас (годините нямат значение) и да правим тройка! Напълно сериозно предложение.. :smt007 :D
По темата: Авторке, съхрани си линка от тази тема някъде и след няколко години прочети всичко, което си написала. Друго няма какво да ти кажа. :)
И какво като съм бг момиче ? Оная Нина Добрев дето всички са луднали по нея каква е а ? И някой да е казал , че той веднага ще се влюби ? Хората били ставали известни с цел бе я моля ти се .. кво щракат с пръсти и стават известни ... ще ти каза нещо : ония известните така са се бъхтили че да са такива сега ... че ти през целия си живот никога няма да се бъхтиш ;) Като не разбираш ама абсолютно нищо от света и живота и от целите и мечтите изобщо не си прави труда да коментираш ... защото ако ти искаш да си останеш тука и да затъваш заедно с държавата някои хора се опитват да преуспеят и не ги дърпай заедно с тебе в мизерията ;)
"Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.Май много телевизия гледаш ,кажи на вашите да ти спират вече кабелната.Те ако знаеха колко си маниполутивна и отнесена от вихара ,отдавна щяха да са го направили.Не изглеждаш дори и на 15 ,хората на тази възраст започват да се осъзнават (като гледам при тебе ще е дълъг и мъчителен процес) .
nepowtorima
07-04-2011, 18:42
Ей такива като теб най ме радват. Верно, че всеки има мечти. Всеки иска да постигне нещо. Ама освен да се заяждаш, че хората нямат грам представа за света - е сори ти нямаш.. Всяко момиче си има поне по един известен, в който са влюбени.. т.е. те харесват образа му, но нито го познаваш, нито знаеш какъв е. Как ги мислиш тея неща. Вземи слез на земята!! За 15 годишно момиче въобще нямаш реалистичен поглед над живота.. Живееш си още в детските измишльотини!! Квото и да ти кажа.. ти все ще си държиш на глупостите си.. така, че все тая!! Айде дано да си народите .. 20 дечица.. и много да се обичате!!
scandalousLady
07-04-2011, 18:56
Ми мила и аз много го харесвам,НО като образ,актьор от филмите все пак не го познавам ти също!!По-добре си харесай някое момче,което наистина ще те забележи!!Добре дори да станеш звезда разликата в годините ще е голяма,замисли се и се откажи докато е време!!
и аз миналата година бях влюбена в Чарли Бюлей или там както се казваше (вече и името не си спомням) от Здрач.. ааадския!
и още ме кефи
и се запознах с една италианка, която се беше снимала с Чарли и Робърт Патинсън в градчето й в Италия. Те били там да снимат Новолуние, а отишли да хапнат в някакъв ресторант и ги срещнала и се снимали, ама на снимката и те двамата и тя изглеждаха адски яки! :)
ще ти мине иначе :)
Тва няква гавра с темата на rosi1936 ли трябва да е? :lol:
Ей такива като теб най ме радват. Верно, че всеки има мечти. Всеки иска да постигне нещо. Ама освен да се заяждаш, че хората нямат грам представа за света - е сори ти нямаш.. Всяко момиче си има поне по един известен, в който са влюбени.. т.е. те харесват образа му, но нито го познаваш, нито знаеш какъв е. Как ги мислиш тея неща. Вземи слез на земята!! За 15 годишно момиче въобще нямаш реалистичен поглед над живота.. Живееш си още в детските измишльотини!! Квото и да ти кажа.. ти все ще си държиш на глупостите си.. така, че все тая!! Айде дано да си народите .. 20 дечица.. и много да се обичате!!
CandyKein
07-04-2011, 21:28
Недей да гледаш клипове с него,негови снимки и т.н. има достатъчно хубави момчета и тук.И не можеш да се влюбиш в някой който си виждал само на снимки и си нямал никакъв контакт,това е просто някаква мания...е излез навън и си намери някой готин пич и ще забравиш за тоя. :grin: :grin: :grin:
everybodilies
07-04-2011, 22:02
Да живее Робърт Патинсън :grin: :grin:
Neverm0re
07-05-2011, 12:02
Браво!Продължавай все така да мечтаеш и да вярваш в мечтите си и с времето те ще станат реалност.Аз преди години имах такава мечта като твоята и никой не вярваше ,че ще я постигна... :( Но ето сега години по-късно съм щастливо обвързан с Джесика Алба! :grin: :grin:
SuperBadSuperFresh
07-05-2011, 12:52
Сериозно?Как пък така не се влюбвате в някой неизвестен грозник от телевизията,не мога да схвана :D
П.П.Разбирам те,на 10 бях безнадеждно влюбена в Леонардо Ди Каприо.Ех,Лео,Лео :( 8-)
в 5 клас минах през нещо подобно
до 7 клас някъде все си бях така
ама ми мина вече
8-)
MuuSiiiCLooVeerr
07-05-2011, 16:31
Я слез на земята...
ко му има на момчето ... много си е добре даже
а относно авторката - не се бой периода ще отмине :)
IseeDEADbodies
07-05-2011, 16:31
Божее Боже... К'ви ра'оти :lol:
gretitooo0
07-06-2011, 20:21
Ох Ох ... да ви имам проблемите .. :) ..
sunshinex
07-07-2011, 09:28
Това е само мания, ще ти мине спокойно ! Най-много за година ! .. Осъзнай се все пак, голямо момиче си, а това го правят само малките деца :shock: Помечтай си, но не прекалявай : ))
amazzing
07-11-2011, 12:33
"Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите .."----Продължавай да си мечтаеш,то друго няма какво да стане.
ПС. това е от книга ;)
А за вс други .. аз ще продължавам да се опитвам да реализирам това което искам ;)))
Малко си голяма за такива работи,но всеки пораства различно...споко след време като те фане некой батко и ще се смееш на това,което си правила преди време :) :) :)
Хубаво е да мечтаеш, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА РЕАЛНОСТТА !! :)
amazzing
07-12-2011, 09:30
Добре приключихме с темата !!!!!
Казах аз ще си реализирам мечтите :)
TheBobqk
07-12-2011, 10:21
Няма лошо да мечтаеш, просто си в такъв тийнпериод, след време всичко ще отмине 8)
Вярно. И аз минах през такъв период преди 2-3 години.