Влез

View Full Version : Гинеколог?

dirtyhornybitchez
07-02-2011, 09:15
Здравейте, скоро ще ходя на гинеколог, защото имам някаква гъбична инфекция, но се притеснявам, защото съм се самозадоволявала с пръсти и е възможно да не съм девствена, а това няма да се хареса на майка ми... Може ли да ми кажете, сама ли ще вляза при лекаря? Той ще разбере ли ?

dirtyhornybitchez
07-02-2011, 09:16
забравих да кажа, че ще ходя за първи път :)

marti93
07-02-2011, 09:59
за лекарска тайна чувала ли си? пък и ти си достатъчно голяма да идеш сама.ако кажеш , че си се отворила сама ще разбере,ако не казваш ,то щ се види ,че не си девствена ,но по-добре майка ти да си мисли ,че си спала с момче

kiki1991
07-02-2011, 10:00
Не мисля че майка ти е редно да влиза с теб при самия преглед,не мисля и че ще влезе,пък и да иска да влезе може да й кажеш да те изчака отвън.Иначе парвото нещо което ще те попита АГ е дали си девствена да знае как ще протече прегледа..дори и да излъжеш ще види.Предполагам че нямаш 18 години затова ще ходиш с родител?

playboyche
07-02-2011, 10:46
пф как ще позволиш да те придружат при лекар .... отиди си сама и това е .. не си малка вярвам ...

SexyMacinka
07-02-2011, 20:40
аз се отворих с едно шишенце и нямаше кръв а после приятеля ми като ме ебеше и пак така ама сега съм се разширила и незнам дали има начин пак да стана тясна

sUpeRfEn4eTy94
07-02-2011, 20:44
Като отидеш при гинеколога отивате цялото семейство-майка,баща,братя,сестри,баб и,дядовци,лели,чичовци.Всич ки.Идва и оператор с камера,който записва събитието и ви го дава да си го гледате вечер семейно пред ТВто.

titinkaa
07-03-2011, 07:54
Най-добре е да идеш сама,и после да разкажеш на майка ти какво ти е казала лекарката.

MaLkaTa_LaDy
07-03-2011, 08:24
Мисля, че е добре и майка ти да влезе с теб.
1. Може гинеколога въобще да не те кара да се събличаш, а да те прати на изследвания.
2. Едва ли си си разкъсала химената докато си се самозадоволявала.
3. И да е скъсана ципата, и да те накара да се съблечеш, за да вземе секрет от влагалището ти, едва ли ще каже на всеуслошание това, което вижда. [Чесно казано не мисля и че се вижда скъсаната ципа, все пак тя не е точно на входа. Но за това нищо не мога да твърдя...]
4. Най-много да те пита дали водиш полов живот, ти ще кажеш, че не е така, което си е истината и няма да ти се наложи да лъжеш.

gabsit000
07-03-2011, 09:51
пф как ще позволиш да те придружат при лекар .... отиди си сама и това е .. не си малка вярвам ...

или с приятелка за подкрепа,ако пък толкова те е страх .. и ест.,че лекаря като те прегледа ще разбере дали си девствена или не,все пак нали за това е гинеколог :D

MojoJojo88
07-03-2011, 10:08
Мисля, че е добре и майка ти да влезе с теб.

Защото...?

wilsi__
01-04-2012, 11:10
iskam da vi pitam ne6to : znachi az sum se samozadovolqvala i si puhnah prusta bez da iskam :D i ne poteche kruv nito me zabolq , sled tova probvah pak i ni6to pak ne ysetix bolka i nqmashe kurvene ta , ako maika mi me zavede na ginekolkog i vidi , che ne sum tevstvena :X 6te si pomisli che sum pravila sex , a to ne e taka ! i vuprosut mi otvorila li sum se spored vas ?

Sh@d0w
01-04-2012, 11:26
Стара тема + латиница.

Ако искаш да питаш нещо, пусни отделна тема и гледай да е на кирилица.