Влез

View Full Version : Повече се почернявало като се печеш с кола !?

mine
07-02-2011, 11:15
Здравейтииии.. ;д
Как стиииии

Стоп на лигавенето..

С една приятелка бях на кафе до сега и ме покани у тях някой ден да се печем (живее в къща с басейн) .. И ми каза че тя се е пекла миналото лято с кола(оргинална по възможност) и е почерняла повече..

Искам да попитам вас дали е вярно защото някак не ми се вярва.. Мажеш се с кола и почерняваш :lol:

Я кажете дали е вярно или не та да знаят и другите съфорумнички дали се почернява повече или не 8-)

Мерсииии :))

koshtramba
07-02-2011, 11:16
АХАХАХА, БИХ ти препоръчала да си я пиеш, докато се пържиш на жегата ! :lol:

zoreto
07-02-2011, 11:21
К'ва е пък тая глупост?

xfakexsmilex
07-02-2011, 11:29
:shock: :lol:

Auriss
07-02-2011, 11:30
О ,то не било каква да е Кола ,ами Оригинална :shock:

Освен да събереш осите и всякакви други насекоми ,друго не виждам какво ще постигнеш

mine
07-02-2011, 11:42
Вземете всички ме нападнете :?

Казвам това което ми е казала това бе хора какво има толкова..

Да, оригинална ;]]
И аз не знам за това и затова попитах.. Какво толкова може наистина да почерняваш повече знам ли..

Лигльовци :)

FuckingFreak
07-02-2011, 11:56
А коя кола е оригинална, и съответно - коя е менте? :shock:

skinny06
07-02-2011, 12:06
Не, почернява се от зехтина. (:

darrie
07-02-2011, 12:25

That's right.
Но е вредно за кожата.

malka_sladkka
07-02-2011, 12:43
:shock: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

yelkata
07-02-2011, 12:46
Обикновена кока кола, а "менте" може би иска да каже за тези пепси коли и т.н.
Иначе не ми се струва възможно това .. как ще се мажеш с кола?! :shock: То после ще лепкаш цялата .. на знам твоята приятелка какви ги е вършила :D Ако искаш да почернееш - има си специални продукти за това .. аз не бих рискувала да се мажа с кола :D

Josefinne
07-02-2011, 13:40
OMG по-добре си вземи бронзант, девойко!

psych0
07-02-2011, 13:42
Освен да събереш осите и всякакви други насекоми ,друго не виждам какво ще постигнеш

mine
07-02-2011, 14:04

Благодаря..

Толкова ли трудно беше да кажете че не сте чували нещо такова.. трябваше ли да ме тропате всички тука :-o

kitti123
07-02-2011, 14:09
чувала съм че от бирата се почернява , но за кола ... ммм надали 8-)

Infinity
07-02-2011, 14:22
Мхм, тя сигурно колата " попива " в кожата, нали има логика ?! :shock: :lol:

j_adore2
07-02-2011, 17:15
Освен да започнеш да лепнеш друго се съмнявам да стане. Ии все пак ако искаш да почернееш - кокосово масло. Миналата година го ползвах и доста по - тъмна станах от предни пъти. Но все пак трябва да имаш някакъв тен предо това, за да не изгориш много :)

millmii
07-02-2011, 19:03

Според мен под "оригинална" хората подразбират тази на Кока Кола, а под "менте" - тази на Дерби, например ..

чувала съм че от бирата се почернява , но за кола ... ммм надали 8-)

Все едно не можеш да си ги изпиеш и 2те, ами само ще ги хабиш :D :D :D

Мхм, тя сигурно колата " попива " в кожата, нали има логика ?! :shock: :lol:

ХАхахахахахах :razz: :razz: НО наистина ИМА логика ( но дали ще издържи след като се изкъпеш .. )

Освен да започнеш да лепнеш друго се съмнявам да стане.

+1 и аз така мисля :-D И според мен ако наистина Кока Колата имаше такива "способности", собствениците на компанията вече щяха да я бъдат патентовали като автобронзант. Те и без това продават какво ли не ..

OMG по-добре си вземи бронзант, девойко!

М/у другото, това е най - точния отговор ( на твоя въпрос) , който може да ти се даде .

И сега един съвет от мен: Щом толкова искаш да почернееш печи се (през ден, например) сутрин от 9:30 до към 11:30 и след обяд от 15:00 до към 17:00. И не забравяй все пак да се мажеш не с коли ами с плажно масло(олио(с олио (то обикновено е с по- ниски слънцезащитни фактори) в часовете, които написах по- горе, защото точно в обедните часове слънцето е прекалено силно и ще изгориш)) Хайде, поздрави и успех :)

ПСС: Стана много дълго, но съм отговорила на много неща и надявам поне малко да съм помогнала .. :)

mugsinka
07-02-2011, 20:13
казвали са ми че най-лесно се изгаря с бира и олио ама да ти кажа аз си ползвам бронзанта да ми е чисто на душицата

Biskfitka
07-02-2011, 21:49
Стига сте се подигравали като не знаете.Наистина е вярно,аз съм пробвала преди 2 г. с бира,че колата като си я намажеш и ще лепиш,особено мухите 8-) И със зехтин става,но е много мазно ;)

zlatit0o
07-02-2011, 21:56
:lol: :lol: ти сериозно ли ??

FuckingFreak
07-03-2011, 07:18
Освен да започнеш да лепнеш друго се съмнявам да стане. Ии все пак ако искаш да почернееш - кокосово масло. Миналата година го ползвах и доста по - тъмна станах от предни пъти. Но все пак трябва да имаш някакъв тен предо това, за да не изгориш много :)

За какви пари става дума?

titinkaa
07-03-2011, 07:36

That's right.
Но е вредно за кожата.

Може ли да попитам,защо зехтина е вреден за кожата? :shock:

Schtefito
07-03-2011, 07:40
Защото няма предпазен фактор и като се изложиш на слънце намазана с него все едно си се пържиш :-o

j_adore2
07-03-2011, 07:51

Между 2 и 3 лева :)

mine
07-03-2011, 08:13

Между 2 и 3 лева :)

Добре щом се почернявало от кокосово масло и струва 2-3 лева ще ми кажеш ли от къде мога да си купя кокосово масло и колко милилитра има вътре :)

Пък и стига с тея празни коментари от вида "пхахахаххаха" :)
Попитала съм дали е вярно не съм казала че 100 на 100 се почернява.. Казвам това което ми е казала приятелката

j_adore2 Чакам отговора ти колко милилитра е това кокосово масло и ако може малко повече информация :-)

Auriss
07-03-2011, 08:20
Е ние не се подиграваме на теб ,а на изказването на гениалната ти приятелка. Не го взимай толкова навътре. А кокосовото масло (ако е същото ,за което си мисля) се ползва за фритюрниците и се продава в шишета по литър и нагоре. Има и едно друго ,което е доста гъсто и се продава в бурканчета ,но е с цена 10-20лв и честно казано - нямам представа за какво се ползва.

Къртите с тия теми ,евала. Очаквам скоро да използвате маска за лице с фекалии ,че май натам е тръгнало :lol: :lol:

j_adore2
07-03-2011, 09:19
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=68&zenid=90bb6ce806c46c037621953b5fd93fa9
Това е моето, първоначално е като масло, но ако постои малко на слънце става течно като олио. Има го в аптеките.
И все пак казвам мажи се първите няколко дни с някакво слънцезащитно, ако си склонна към изгаряне, защото слънцето е много силно и ако се мажеш направо с това масло много ще се изпържиш. :)

wonderwall
07-03-2011, 09:33
Това за колата съм го чувала,но не знам доколко има ефект..все пак лепнеш,не знам,не е за препоръчване като има толкова много варианти.Не рискувай състоянието си на кожата,за сметка на някой друг спестен лев. :?

Josefinne
07-03-2011, 09:39
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=68&zenid=90bb6ce806c46c037621953b5fd93fa9
Това е моето, първоначално е като масло, но ако постои малко на слънце става течно като олио. Има го в аптеките.
И все пак казвам мажи се първите няколко дни с някакво слънцезащитно, ако си склонна към изгаряне, защото слънцето е много силно и ако се мажеш направо с това масло много ще се изпържиш. :)

По-добре винаги се печи с някакъв слънцезачщитен фактор, защото дори и след като си почерняла, пак има опасност да изгориш.
В последните години слънцето е доста силно и ужасно вредно особено в обедните часове. Въпреки че се мазах миналата година и то с качествени продукти, забелязах, че имам нови бенки, а това означава само, че кожата ми не е била достатъчно предпазена.
Лично аз смятам, че бронзантите са една доста добра алтернатива на дългото и продължително пържене. Не казвам, че хубав тен се получава само с тях, но едва ли в днешно време много хора могат да си позволят 20 - 30 дни отпуск на море. Трябва да се намери само някой добър бронзант и да се нанесе като хората :)
Аз дори съм си поръчала един, който страшно ми го похвалиха. Като имам резултати, ще ви пиша :)

PullMeCloser
07-03-2011, 09:59
8-) Само не и казвайте да се маже със зехтин, олио(за готвене,слънчогледово) и подобни. :lol: Една позната на моя приятелка се беше мазала с олио, защото чела, че бързо се хващало тен, и после беше... не знам дори как да го опиша, зверски изгоряла! Ама то резултата си е съвсем логичен, не знам къде й е бил акъла. Купи си някакъв продукт за бърз загар с фактор, за да не стане някой гаф.
Например:
http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/our_products/product-struct.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS%5EPRD_SUNCARE%5EAM BRE_SOLAIRE%5EAMBRE_SOLAIRE_DISCOVER%5EAMBRE_OIL%5 EAMBRE_OIL_RTN3&prdcode=P30040
(сори за дългия линк)

Josefinne
07-03-2011, 10:02
^ О, това изглежда супер. Досега не бях виждала масло с такъв висок фактор.

mine
07-03-2011, 10:10
Наистина изглежда добро..
Дали ще мога да го намеря в обикновен супермаркет или трябва да ходя да се разкарвам до Билла или Кауфланд..

И колко струва.. Щом казвате че се пържиш направо начи няма да използвам разни масла :)

PullMeCloser
07-03-2011, 10:15
Не съм го ползвала, не знам къде можеш да го намериш ,но предполагам го има по магазините.Гледах, че струва към 19лв.

choparkopar
07-03-2011, 10:21
Със сигурност се почернява от колата-гледах едно предаване за младите бразилки и казаха, че бабите им се мажели с кола , за да почернеят по-бързо,но сега момичетата били много по-грижовни към кожата си.И правилно, защото на това слънце и с UV фактор 50+ пак си е вредно.А иначе, ако не ти пука може да си разтвориш морска сол във вода и да се облееш с нея.Все едно си на плажа :grin:

djidji_to
07-03-2011, 13:35
http://desilifestyle.net/2011/05/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D 1%89%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0%D1%82/
Има доста неща които не знаете...

koshtramba
07-03-2011, 13:50
Наистина изглежда добро..
Дали ще мога да го намеря в обикновен супермаркет или трябва да ходя да се разкарвам до Билла или Кауфланд..

И колко струва.. Щом казвате че се пържиш направо начи няма да използвам разни масла :)

Има го в ДМ.