Влез

View Full Version : Какво е това отношение и как да действам?

Joro2
07-02-2011, 21:22
Здравейте всички!
Както всички и на мен ми дойде време да си намеря първата любов.Но заедно с нея веднага се появиха и някой проблеми.Ето историята за това как се запознахме.Бях на един рожден ден.Успях да направя определено добро впечатление и много харесах едно момиче.Изпратих го до тях.След 2 дни открих скайпа на това момиче.Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичаме.Най-сетне се появи възможност и успяхме да излезем на среща.Първоначално това беше дългоочакван момент,но и двамата бяхме определено разочаровани.Не знам по каква причина в края на срещата момичето не искаше 1 дума да ми пророни.Но въпреки всичко не отказваше да я изпратя до тях от което си правя извода,че не ми е сърдита.Опитах се да се свържа с нея,но не успях.И тук идва моят въпрос - какво е това отношение ? Някой хора ми казаха,че просто ме пренебрегва и бързо ще отмине,а други,че се прави на недостъпна.Обаче за да няма нежелани моменти исках да ви попитам,защо се държи тя така,какво всъщност цели(ако можете поне да предположите) и как да действам аз? Благодаря предварително :)

onestar
07-02-2011, 21:54
Отбягва те. Причини не мога да изтъкна. Върни лентата назад и разбери къде си сгрешил.

Ако наистина има интерес към теб, ще те потърси и ще поиска да се видите отново.

А ти... за момента не прави нищо - чакай. След няколко дни се опитай да се свържеш с нея отново и разбери какво се е объркало на първата ви среща, ако не успееш - отписала те е.

TheNewReligion
07-02-2011, 21:54
Как разбра, че не иска да ти "пророни и дума"? Тя ти го каза или тя мълчеше през целия път? Може да е срамежлива. Другият вариант е да не си отговорил на очакванията й, а същевременно да не й се е вървяло сама. Нали написа, че не е отказал да я изпратиш. Но всъщност може би ти е отказала, но ти си се натресъл. Обмисли добре какво си говорил и правил. Ако се окаже, че грешката е в теб, поправи я. Ако пък е късно- здраве да е.

missmee
07-02-2011, 22:17
Добре, аз не разбрах защо тази първа среща е била разочароваща за вас ..причини?? Не може да ти кажем защо те "отбягва", ако не ни дадеш малко повече информация относно срещата.

Wrathchild
07-03-2011, 05:03
Не даваш никаква информация за това как протече самата среща. Така могат да се правят само догадки.
Но как само по интернет преценихте, че се обичате?

MaLkaTa_LaDy
07-03-2011, 05:07
Важното е да не се впрягаш и да не търсиш логика.

aLLa
07-03-2011, 07:00
Вероятно няма интерес към теб, затова те отбягва :(
Най - добре е да спазваш дистанция от нея известно време, за да видиш дали тя ще те потърси. В противен случай.. не си струва усилията :)

alice13
07-03-2011, 10:59
изчакай... aко има нещо все още ще се престраши и ще ти пише

delly
07-03-2011, 11:21
Не даваш никаква информация за това как протече самата среща. Така могат да се правят само догадки.
Но как само по интернет преценихте, че се обичате?

Това с обичането по интернет е култово...познавам такива хора и винаги ми е било забавно..

По темата..Наистина върни лената назад..виж къде си сбъркал,изчакай да минат няколко дена и и се обади..

shoael
07-03-2011, 12:08
Определено или си сбъркал някъде, или нейното желание е отминало /за това може да има много причини - може да е в кофти настроение, може изведнъж да си спрял да я привличаш, за което определено не си виновен ти, може някое бившо гадже да се е завърнало.../. А дори и да не е така самият факт, че тя те игнорира и не се сеща за теб означава, че явно не я бива. То недостъпна, недостъпна, ама чак пък толкова определено дразни.

Определено ще да е така...

ScarlettS
07-03-2011, 12:28
Писали сте си малко и сте открили, че се обичате :D иначе защо просто не я питаш? Може да си казал нещо и да си я разочаровал или пък може да не е свързано изобщо с теб.. просто я питай, нали се обичате..

myNameIsImmortal
07-03-2011, 12:33
разни хора, разни идеали..
Всеки сам по себеси е уникален, различен, неповторим..
Един действа по един начин, друг по съвсем обратен нямащ нищо общо с законите на физиката..

Отношението е: странно.
Как да действаш: говори с нея.

Ето ти отговор на нещата, друго решение няма!

kloely
07-03-2011, 17:41
Чакай малко, бе пич. Как става тоя номер - пишете си малко и хоп - обичате се. Сподели с непросветените... Както и да е. Може момичето да се е спекло. Може да не е излизала досега на срещи, да не знае какво да прави и т.н. Излезте пак и ако отново се държи така я питай какво става. Ако продължава да ти мълчи като риба, зарежи я.

alexsdreamm
07-03-2011, 17:44
изчакай,само не и досаждай!

Joro2
07-03-2011, 18:54
Благодаря на всички за вашите отговори.И да уточня някои неща - ние не сме започвали връзката си по интернет,просто обстоятелствата правеха интернета единствения възможен начин за общуване.Заедно с това всичко казано е във формата на резюме,т.е откриването на чувствата помежду ни не е станало просто така.Ще ви държа в течение ако има напредък.

magita
07-03-2011, 19:51
Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичамe

това ми беше достатъчното.... :razz: :razz: :razz: :razz:

Joro2
07-03-2011, 20:27
Писахме си определено много.Открихме,че и двамата се харесваме,а в последствие и че се обичамe

това ми беше достатъчното.... :razz: :razz: :razz: :razz:

Разбирам,че много от вас мислят,че връзката ни е започнала благодарение на интернет,но това не е вярно.Просто не желая да се задълбавам в подробности.И да прав/а си да се присмиваш на това изречение,защото съм го написал по определено тъп начин..

Joro2
07-04-2011, 09:43
Успях да се оправя.Вече темата може да бъде заключена.
П.С съжалявам за двата последователни поста,не се усетих.

DevilWish
07-04-2011, 10:25
Отбягва те. Причини не мога да изтъкна. Върни лентата назад и разбери къде си сгрешил.

Ако наистина има интерес към теб, ще те потърси и ще поиска да се видите отново.

А ти... за момента не прави нищо - чакай. След няколко дни се опитай да се свържеш с нея отново и разбери какво се е объркало на първата ви среща, ако не успееш - отписала те е.
Така е + не я търси постоянно ако тя сама не те допуска до себе си, това е най-досадното нещо, което може да се случва на едно момиче /личене опит/ ;)

4o4ina
07-04-2011, 12:00
Важното е да не се впрягаш и да не търсиш логика.

Me4encety
07-04-2011, 12:10
Ами много просто-сгафил си нещо или си я убидил.Потърси я пак след няколко дена,но ако и тогава не я намериш не й досаждай.Ако наистина те ОБИЧА както ти каза (и в което се съмнявам) ще те потърси отново

Me4encety
07-04-2011, 12:13
Ами много просто-сгафил си нещо или си я убидил.Потърси я пак след няколко дена,но ако и тогава не я намериш не й досаждай.Ако наистина те ОБИЧА както ти каза (и в което се съмнявам) ще те потърси отново

Joro2
07-06-2011, 16:45
Хора вие можете ли да четете или трябва с главни букви да го напиша ? Проблемът е оправен,а тези,които се съмняват - не сте прави.Не ми е била обидена друга е била причината.

Auriss
07-06-2011, 16:47
Те да пишат не могат някои ,ти очакваш да четат :D