Влез

View Full Version : Да се измием!

anonymous682486
07-03-2011, 10:49
Здр!Аз съм момче на 18г. Нз дали това еточния раздел но все пак реших да пусна темата тук.
Въпроса ми е трябва ли да се мием всяка вечер зъбите,лицето,дупето,пенис или през няколко дни.Искам да ми кажете вие как един мъж или момче трябва да се пази от замърсяване кога да се мием и т.н. ще съм ви много благодарен.

zoreto
07-03-2011, 10:59
Наистина се надявам темата да е шега

FuckingFreak
07-03-2011, 11:09
Ами 1 път в седмицата е добре. Зъбите може да ги измиеш чак когато пожълтеят, иначе няма да има смисъл. С гащите - и те така, чак когато пожълтеят/покафенеят. Лицето не е нужно, само очите, и то не всеки ден.. Надявам се отговорих на повечето ти въпроси..

Всеки ден се отчайвам все повече и повече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

psych0
07-03-2011, 11:11
Какви са тия безсмислени въпроси? Разбира се, че всяка вечер, трябва да миеш тялото си, зъбите даже се мият повече от 1 път в деня.
Това се нарича лична хигиена, която ти явно нямаш :?

zlatit0o
07-03-2011, 11:14
Боже мой! И твърдиш, че си на 18г.? Естествено, че трябва да се миеш всеки ден.. пф.

titinkaa
07-03-2011, 11:15
Всичко това,за което питаш,трябва да се прави всеки ден.

Какви са тези безсмислени въпроси,които задаваш.Това трябва да го правиш още от малък,без дори някой да те подсеща,че трябва да си измиеш зъбите и т.н. 8-) :booooomb: :-o :?

Rebirthing
07-03-2011, 11:42
Всяка вечер ?! НЕ, категорично НЕ всяка вечер !

Трябва и сутрин и вечер !
За бога що са въпроси ?!

Зъбите трябва да се мият сутрин и вечер задължително и пожелание след всяко едно хранене !
Лицето също трябва да се мие сутрин, в крайна сметка кожата се регенерира по време на сън и сутринта трябва да се отмият мъртвите клетки ! А вечер е абсолютно задължително ! В крайна сметка когато си бил цял ден навън в порите ти са се натрупали куп мръсотии !
А за пениса и дупето направо ме разби :shock: ежедневното подмиване е абсолютно задължително, както и ежедневната смяна на бельото !

Надявам се в следващия си пост да се зададеш въпроса "Трябва ли да си мием ръцете след като сме ходили до тоалетна ?!"

anonymous682486
07-03-2011, 11:53
Значи ето моята хигиена.
Ставам за училище 6:30 часа отивам в банята пикая ,мия си зъбите и лицето, отивам да си обличам дрехите за училище,след това отивам в банята да си оправям малко косите и да се пръскам малко парфюм.
Прибирам се обикновено във 12:00 часа обед,ям седим бъркам компютър,излизам прекално рядко и т.н .Щом наближава вечер става около 23:00 ч взимам си пижама отивам във банята пикая последен път за деня ,пускам душа мия си дупето ,пениса, и краката,после забите ,лицето и ръцете и обличам пижамата ,оправям си програмата за утре и алармата за мое удобство алармата на часовника е избрана да ме събуди само в работните дни точно във 6:30 часа.Това е!И друго нещо къпам се наи-много през 4 дни и наи-малко през 2 дни зависи от сезона. :-D .Правилно ли се поддържам?

pressiana
07-03-2011, 12:06
:shock: :shock: :shock:

Иди се прегледай.

FuckingFreak
07-03-2011, 12:12
И друго нещо къпам се наи-много през 4 дни и наи-малко през 2 дни зависи от сезона. :-D .Правилно ли се поддържам?

Трябва да се къпеш всеки ден, това със сезоните не е оправдание! Пък и не си момиче, не си с дълга коса, за да настинеш, докато я чакаш да съхне. И наистина ли си обличаш пижама :lol: :lol: :lol: Родителите ти не са си свършили добре работата, ако още от малък не си научен да се поддържаш, не че сега не може, но ще ти бъде по-трудно да свикнеш с новите навици..

mlakniwe2
07-03-2011, 12:19
А се къпя през ден, няя смисъл всеки ден и без това не се изпотявам и си стоя чистичък пък и пестя вода 8)

xSANYAx
07-03-2011, 12:24
Наистина се надявам темата да е шега

anonymous682486
07-03-2011, 12:25
:shock: :shock: :shock:

Иди се прегледай.
нещо нередно ли има! :? .За твое сведение аз съм чист човек така че не виждам нищо нередно ,просто пуснах темата да видя дали постъпвам правилно нали се сещаш!

mine
07-03-2011, 13:12
За пореден път нападете някой без да има вина :?
Попита момчето защо всички му повтаряте че е тъп, че трябва да ходи на лекар...

П.Т : Да, правилно си поддържаш хигиената нищо че вече не ходим на училище :D

Ключ !?

ShtrudeL
07-03-2011, 13:20
И така...получи достатъчно изчерпателни отговори.