Влез

View Full Version : Много тъпо постъпих

48700200
07-03-2011, 23:56
Здравейте,

Много се изнервям ,направих една глупост и сега как да оправя незнам..

Има едно момиче , с което се разбира чудесно ама много добре.. Имаше си приятел от 2 год .. нещо скъсаха пък знаеше че имам симпатии към нея.. тая вечер ме попита дали я харесвам " аз и казах да" тя ме попита колко аз и отговорих .. ем деам как да ти кажа колко.. от много време си ми направила силно впечатление.. и тя просто каза ок лека.. и излезна .. писах смс .. тя ми каза че не е очаквала такъв тъп отговор. и е права наистина тъп беше.. опитах се да и кажа същност как е.. обаче не ми отг повече не ми дигна.. Какво да и кажа да ме извини.. Не мога да я видя щото ниии доста км.. обаче тя си идва от време на време или пък ако се наложи вече да пътувам към нея..

Markuss
07-04-2011, 00:00
А "колко ме харесваш" не е глупав въпрос? Това не са ви краставици на пазара, за да питате колко -.- .. Не се занимавай с толкова глупав човек е моят съвет. Това трябва да ти е направило недобро впечатление.

chronic
07-04-2011, 00:02
Завъртай повече нещата с провокативни намеци и не режи така ситуацията,вечерта можеше да се получи друго яче гарантирам ти..

TheNewReligion
07-04-2011, 00:22
Кое му е тъпото на отговора ти? Съответства на въпроса й. Сигурно е очаквала да започнеш да й правиш четки и да й галиш егото.
Не й пиши нищо повече и не й звъни. Да си гледа работата.

balu4ka
07-04-2011, 05:33
Ебахти дрислата (;.
Въпроса пък и пръска .Я , кво се занимаваш с тая?.Според мен много правилно си и отговорил на въпроса.Може би те разиграва.
Спри да я търсиш за известно време да я видим.

SisiStrange
07-04-2011, 06:01
А какъв отговор мислиш, че е трябвало да дадеш? "О, Изаура...обичам те, както небето, слънцето, звездите... студените пръски на първия летен дъжд, аромата на прясно окосена трева в юлска утрин... ти, богиньо на моята душа. I'm yours. Take me." ?

Тъй де. Тя какво по-точно иска?

Auriss
07-04-2011, 06:07
Честно казано и аз съм на мнението на писалите преди мен. Съвсем приличен си ти е отговора. Виж ,може да го е разбрала грешно ,а именно - че увърташ и би било нещо от сорта на "горе-долу". Питай я най-добре. След като тя е започнала разговора на тази тема няма да е неадекватно и й кажи че я харесваш отдавна ( то това си и направил ,ама кой я знае какво е разбрала тя ... ). Отстрани погледнато и аз бих те посъветвал да не се занимаваш с такава патка ,но няма как да знам със сигурност. Абе пробвай да се изясниш с нея ,ама недей да я четкаш ако действително се окаже толкова глупава.

От друга страна ,обаче ! - нищо не ти пречи да й погалиш егото и да си направиш кефа ,без да влагаш някакви емоции. Особено ако нямаш друга алтернатива ,защо да не тръгнеш с нея ей-така ,за убиване на времето и други неща. Както и да е. Ти си знаеш.

48700200
07-04-2011, 06:46
Незнам нещо ми е странна ситуацията...

katsar0v
07-04-2011, 07:07
Зарежи я, тая е тъпа кат гъз...

Ssummerjam
07-04-2011, 08:31
Хаха, очаквала е да й погалиш егото, но тъй като това не се е случило, ило поне не по начина, по който на нея й се е искало, го играе засегната. Не се занимавай.

badsector
07-04-2011, 08:53
На тъп въпрос, тъп отговор. С това "излезе" ми се струва, че сте писали по скайп. Т'ва е недостатъкът му, ако бяхте на 4 очи, можеше да я хванеш за гъза и да й покажеш колко я харесваш.

w0sh
07-04-2011, 08:55
Да ти е за урок.

Като те пита следващия път, кажи "Колкото цялата вселена"
Или опъни ръце и кажи "ЕЙЙЙ толкова"

FuCKkK13
07-04-2011, 09:10
оф.. много мразя ей такива като почнат да се правят... тя те пита по един начин и ти й отг. по същия.. тя какво иска ? да те попита по тоя начин и ти да и глалиш егото с едва ли не '' без тебе не мога да живея'' ..не я търси известно време и измисли какво ще й кажеш... поговори с нея.. питай я какво е разбрала от отг. ти .. и ако почне пак така - да не ти отг. ,да не ти вдига и едва ли не да не показва от нейна страна, че иска да разбере какво имаш към нея (защото в тая ситуация е точно така.. ти си и отг. а тя е очаквала нещо друго и като не го е чула - майната ти) .. ако пак стане така остави я да се прави там на важна и да търси някой друг, който ще й играе по свирката :? :x .. :)

DevilWish
07-04-2011, 10:45
Кое му е тъпото на отговора ти? Съответства на въпроса й. Сигурно е очаквала да започнеш да й правиш четки и да й галиш егото.
Напълно прав ;)

Me4encety
07-04-2011, 11:19
Нищо нередно няма в отговора ти.Може би е очаквала,като те пита "колко" да й кажеш нещо от сорта на "много".Демек искала е малко да си поглези егото и не е останала доволна от отговора и сега се прави на интересна.Ехх турските сериали... :lol: :lol:

4o4ina
07-04-2011, 11:37
Тая пък какъв отговор очаква,пикла :-x

badsector
07-04-2011, 13:51
- Колко?
- Около една супена лъжица бели магьосници.
:D

DenssBaby
07-04-2011, 15:21
Направил си това ,което трябва .. тя те е попитала,ти си отговорил положително.. колко повече иска да почнеш да я боготвориш ли !? Но няма да ти казвам да не я тъсиш повече или че не си заслужава.Все пак ти я познаваш най - добре и ти знаеш най-добре какво трябва да направиш.Така,че никой от тук не може да ти помогне особенно ! :-)

tanch3t093
07-04-2011, 15:32
Абсолютно подкрепям ;)

rainbowb
07-04-2011, 16:19
хахехахе кво е очаквала да и кажеш .. боже кви хора има на тоя свят .! според мен е по-добре да я оставиш. пък и ако тя те харесва ще те потърси :)

alice13
07-04-2011, 21:51
Според мен просто се опитва да те използва.. скъсала е с гаджето си.. ехо това е момиче.. ще се опита да го дразни по всякакъв начин

ThatsMe
07-04-2011, 22:29
според ме, си играе с теб . Спри да и званиш излагаш св като не дига майната и

Fur1ous
07-04-2011, 23:30
Смятам , че сте я преценили грешно.Може би му е сърдита , че не и е признал по-рано ?

shoael
07-05-2011, 07:42
Вижте се на живо и й обясни положението очи в очи. Ама бъди конкретен и точен, щото явно при тая мацка постоянно има някакво "неразбиране".

IAmTheRealMe
07-11-2011, 23:13
Пффф...Ти чуваш ли се бе човек?Кво му е тъпото в това,че си казал истината на момичето?Тя би трябвало да се чувства тъпо.Тя те е питала за това и ти си и казал каквото чувстваш.За кво те е питала,като даже е подозирала,че я харесваш и после те отбягва?Тъпи работи.От друга страна,тя може да се е уплашила,защото сте приятели от дълго време,но това пак ме свежда до Защо те е попитала?!

TROLLDADLOLCAKE
07-12-2011, 01:59
Здравейте,

Много се изнервям ,направих една глупост и сега как да оправя незнам..

Има едно момиче , с което се разбира чудесно ама много добре.. Имаше си приятел от 2 год .. нещо скъсаха пък знаеше че имам симпатии към нея.. тая вечер ме попита дали я харесвам " аз и казах да" тя ме попита колко аз и отговорих .. ем деам как да ти кажа колко.. от много време си ми направила силно впечатление.. и тя просто каза ок лека.. и излезна .. писах смс .. тя ми каза че не е очаквала такъв тъп отговор. и е права наистина тъп беше.. опитах се да и кажа същност как е.. обаче не ми отг повече не ми дигна.. Какво да и кажа да ме извини.. Не мога да я видя щото ниии доста км.. обаче тя си идва от време на време или пък ако се наложи вече да пътувам към нея..

Братле работата би била много по - добра ако тя ти беше задала простия въпрос "ОБИЧАШ ЛИ МЕ" <--- Може би тогава нещата щяха да стоят по различен начин
П.П не Съм ТРОЛЛЕР <--- Ползвам ацц на 1 фр :) Скоро ще си направя лично мое :П