PDA

View Full Version : Млечна диета ...

cottoncandy
07-04-2011, 08:50
Относно тази диета искам да попитам дали някой я е спазвал и дали е доволен от резултатите?
Диетата се изразява горе долу в това :
* Всеки ден изпивате 1 литър мляко (по една чаша на 2-3 часа).

Тя е доста драстична, но пък е полезна.
Прилага се не повече от 5-7 дни.

:) мерси предварително

zoreto
07-04-2011, 09:24
да и после викни на свиждане родителите си в болницата.Ей не разбрахте ,че от такива "диети" само си изтощавата организмите, ама не излезете да потичате или да направите някое друго упражнение.Хапваш здравосложна храна, забрвяш всичко мазно,пържено ,сладно и тн.

ПП. Да измислят диета за мозък, дано повечко вземат да я спазват!

titinkaa
07-04-2011, 09:30
И още първия ден ще си припаднала.Как не разбрахте,че тва не са диети,и че така освен да си докараш проблеми друго няма да постигнеш. :booooomb:

badsector
07-04-2011, 10:12
Всяка диета, която изключва балансирано и разнообразно хранене е нездравословна. Няма лошо в пиенето на прясно мляко, но да не е само това храната, която приемаш. Ако пък ти е малко лактазата, може да подлютяваш прясното мляко, по-лесно ще го храносмилаш.

musS
07-05-2011, 12:32
да и после викни на свиждане родителите си в болницата.Ей не разбрахте ,че от такива "диети" само си изтощавата организмите, ама не излезете да потичате или да направите някое друго упражнение.Хапваш здравосложна храна, забрвяш всичко мазно,пържено ,сладно и тн.

+1 давайте бе , ще видите после хах . вие верно няма да разберете ,че без спорт нищо няма да стане .. може 10 години да сте на диета и кво .. кат я спрете ще ви се плаче :-D

ri41
07-05-2011, 14:58
по-добре яж салати и плодове отколкото само мляко, да не говорим че това е бъзвъглехидратна диета, като изключим лактозата и като почнеш да се храниш както преди ефекта ще е уау

mechepd
07-05-2011, 17:10
по-добре яж салати и плодове отколкото само мляко, да не говорим че това е бъзвъглехидратна диета, като изключим лактозата и като почнеш да се храниш както преди ефекта ще е уау
аз също съм на мнение,че е по-добре плодове и зеленчуци(салата) отколкото мляко..

cottoncandy
07-05-2011, 19:01
еее почти всички ме нападнахте :( просто исках да чуя някакви отзиви от нея... знам,че диетите не са здравословни попринцип,на мен просто ми трябваше някаква,която може да ми даде малко по-бързи резултати... Мерси за мненията все пак :)

TheBobqk
07-05-2011, 20:11

Подкрепям напълно!

Greshka
07-05-2011, 20:53
1 Литър мляко за целия ден ?!!!!!!?!!!! :shock: :shock: :shock:
Предполагам, че дори и да отслабнеш после много бързо ще си върнеш килограмите.Аз лично не бих се подложила на такъв глад. :?

aLLa
07-05-2011, 21:27
"Прилага се не повече от 5-7 дни. " .. и после??

badsector
07-06-2011, 14:12
...знам,че диетите не са здравословни попринцип,...
Повечето не са. Но има и такива, които са здравословни и е добре да се превърнат в постоянен начин на хранене. Отделно трябва много добре да усещаш тялото си и коя храна как му влияе.

wonderwall
07-06-2011, 17:01
Яж салати,млечни продукти,риба..и задължително прави упражнения.Научете се,че само с диета резултатите не винаги са трайни,постигат се по-бавно,а и често онези килограми,които се опитвате да свалите са просто излишно натрупана вода в организма.

darrie
07-06-2011, 17:14
В никакъв случай не си прави подобни експерименти с организма си! :shock:

Yankee
07-06-2011, 17:14
С това освен че ще отслабнеш,ще имаш и бонусче-някоя хубава болест :wink: