Влез

View Full Version : Пръв път

nin0o0
07-04-2011, 15:32
Здравейте. Ето я и моята история. Значи преди време ходих на един банкет ( купон ) и там се запознах с едно страхотно момиче. Веселихме се цяла вечер обсъждахме какво ли не и накрая й взех телефона и скайпа ( все пак сме модерни хора :D ). Та така де обадих й се излязохме няколко пъти даже и се целувахме. Забелязох че ми прави някакви знаци ( все едно е готова за ''голямото нещо'' ) даже говорих с едни нейни приятелки и те мислят че е готова. Та другата седмица пак ще има банкет и си мисля да го направим и затова имам няколко въпроса.
1. Трябва ли да се обръсна долу понеже съм чувал, че момичетата харесват да са обръснати, но има ли някаква вероятност да си докарам някаква инфекция.
2. Трябва ли да ударя няколко преди първия път понеже ме е страх да не свърша веднага.
3. Да изчакам малко да си попийнем или преди да сме се напили
4. Какъв вид презерватив да взема? Кой е най-надеждния и междувременно да й докара удоволствие?
5. На тъмно ли да го направим или с включени лампи?
6. Да карам направо или да я охажвам преди това?
Това са въпросите за сега ако се сетя още ще питам.
П.С. - На 16 години съм и мисля че ми е време.

muhtesemfan
07-04-2011, 15:35
Ами,по-добре се обръсни,не е много приятно пред теб да има гора :D Удари си няколко чекии,за да не свършиш бързо :-D Презервативи "Durex",по-хубаво на тъмно,преди да почнете охажвай я,да се отпуснете,по-хубаво не пийте,защото,когато се напиете всичко се случва,даже и гаф,дано да съм помогнала :)

nin0o0
07-04-2011, 15:46
Ами,по-добре се обръсни,не е много приятно пред теб да има гора :D Удари си няколко чекии,за да не свършиш бързо :-D Презервативи "Durex",по-хубаво на тъмно,преди да почнете охажвай я,да се отпуснете,по-хубаво не пийте,защото,когато се напиете всичко се случва,даже и гаф,дано да съм помогнала :)

За Durex съм чувал, че са надеждни презервативи, но дали ще й доставят удоволствие понеже съм чувал, че надеждните презервативи не доставят удоволствие :-D . А по въпроса за бръсненето дали има вероятност да си докарам някаква инфекция от това ме е страх.

nin0o0
07-04-2011, 16:44
Каква инфекция? Гледай да не се порежеш,ако се порежеш-мажеш с афтършейв и това е.Не прегалявай с ръчната подготовка,една мисля че е достатъчна.Ухажвай я, бъди търпелив, на приглушена светлина...
И само не разбрах защо трябва да е на купона? Мисля че ако сте сами ще е по-добре.

Благодаря :). Ами реших че на купона ще е най-логично или най-тактично :D понеже там винаги има забава хората се разгорещяват и забравят какво ще стане утре. ( надявам се да сте ме разбрали :D )

Kitty93
07-04-2011, 16:57
едва ли, ако се обръснеш ше си докараш някаква инфекция .. а за презерватива, какъвто и кондом да използваш удоволствието няма да е толкова голямо, колкото би било без такъв :wink:

transformable
07-04-2011, 17:28
едва ли, ако се обръснеш ше си докараш някаква инфекция .. а за презерватива, какъвто и кондом да използваш удоволствието няма да е толкова голямо, колкото би било без такъв :wink:И след 2 дни ще видим темата " Приятелката ми май е бременна " :) ..

titinkaa
07-04-2011, 17:55
Каква инфекция? Гледай да не се порежеш,ако се порежеш-мажеш с афтършейв и това е.Не прегалявай с ръчната подготовка,една мисля че е достатъчна.Ухажвай я, бъди търпелив, на приглушена светлина...
И само не разбрах защо трябва да е на купона? Мисля че ако сте сами ще е по-добре.
+А и щом и на двамата ще ви е за първи път,най-добре е да сте насаме,без други хора,било то и в другата стая.Все пак ще ви е страх да не влезне някой или някой да ви тропа по вратата-няма да ви е приятно.

nin0o0
07-04-2011, 18:14
Значи ще си взема презервативи Durex. Колкото до това дали някой ще ни безпокои не е сигурно. Заключваме се в стаята а другите колкото искат да тропат. Ние и двамата не сме притеснителни така де ако бяхме притеснителни щяхме ли изобщо да се познаваме :D. Къде според вас е по-добре да го направим ако не е на купона?

nin0o0
07-04-2011, 18:28
У вас, у тях? Обаче мисълта да го направя за първи път в апартамент с едно 20-25 човека вътре... Леко не ми харесва.Ама изобщо.

Ех ех изказа се :D чак 25 човека не ама поне 10 ( с нас )

nin0o0
07-04-2011, 18:34
И двама-трима стигат... Да идват да ви светят и да ви тропат по вратата през 5 минути... Толкова ли е старомодно да го направите насаме? :?

Ем не знам как ще я навия да дойде до нас или аз да отида до тях само заради това а и в нас не съм сам предполагам че и тя не е сама у тях.

nin0o0
07-04-2011, 19:04
Що си мисля че разчиташ на алкохола и настроението да ти свършат работата, защото при нормални обстоятелства няма да подушиш секс с нея?

Не разчитам на алкохола, може би на настроението, но без настроение няма да е забавно.

bloodyF
07-04-2011, 20:35
ХА-ХА-ХА.
Защо ли и на мен ми намирисва на същото, Мими
:-D

16 годишен "пич", мечтаещ за секс, за да се изфука после, ще го направи пиян, на купон и вероятно нищо няма да помни после.
ЛОЛЗ.

само да имаш презерватив гледай ;)

tainotomomiche
07-04-2011, 20:43
ХА-ХА-ХА.
Защо ли и на мен ми намирисва на същото, Мими
:-D

16 годишен "пич", мечтаещ за секс, за да се изфука после, ще го направи пиян, на купон и вероятно нищо няма да помни после.
ЛОЛЗ.

само да имаш презерватив гледай ;)

+ 1 :D

playboyche
07-04-2011, 21:04
Хм .. 1во презерватива няма значение .. той неможе да я възбуди повече освен ако не е "оребрен" .. т.е. с едни гадни простотии по него ама както и да е .. 2ро остави я да пийне като ти е за първи път.3то отпусни се и я охажвай повече.4то пожелавам ти успех

AstroGirl
07-04-2011, 21:42
Ухажвай я, за да не си помисли, че е поредната бройка. Бъди нежен и след секса не бъди като повечето мъже да заспиваш ами я гушни, говори й. За презерватив препоръчвам Sportex Chic... :)

CandyKein
07-04-2011, 21:46
само не разбирам защо наричаш секса "голямото нещо"? :(

Grommash
07-05-2011, 08:19
1. Да! Задължително!
2. При доста малко момчета работи тази стратегия, лично аз не съм я прилагал, понеже не ми трябва. Но може да опиташ, нищо няма да загубиш.
3. Зависи колко понасяш на алкохол, пийни малко колкото да ти дойде искрата в сърцето.
4. Durex, в краен случай Sportex.
5. На тъмно е по-добре като за първи път.
6. Не се казва охажване, а любовна игра. Виж в нета може да има някои съвети, бих ти дал и аз, но темата не е основно за това.

nin0o0
07-05-2011, 09:02
Ахам ясно. Имам още едно въпросче. Трябва ли да й говоря по време на секса или не. И как първо да почнем с свирки за да се възбуди тя или направо да й го вкарам?
П.С. Не си мислете че ще се фукам с това. Не съм такъв човек просто.

eskababy
07-05-2011, 09:22
Не мисля, че тя е правила свирки така, че по-добре не. Както по-горе се каза първо да има любовна игра и после и го вкарай. И кога е този купон???

gabsit000
07-05-2011, 09:40
1. Трябва ли да се обръсна долу понеже съм чувал, че момичетата харесват да са обръснати, но има ли някаква вероятност да си докарам някаква инфекция.
2. Трябва ли да ударя няколко преди първия път понеже ме е страх да не свърша веднага.
3. Да изчакам малко да си попийнем или преди да сме се напили
4. Какъв вид презерватив да взема? Кой е най-надеждния и междувременно да й докара удоволствие?
5. На тъмно ли да го направим или с включени лампи?
6. Да карам направо или да я ухажвам преди това?
Това са въпросите за сега ако се сетя още ще питам.

1.Ми да препоръчително е и двамата да сте се погрижили за тези неща,за да се чувствате добре и спокойни докато се разголвате един друг,и ако използваш презерватив надали има вероятност да си навлечеш инфекция
2.на този въпрос не съм компетентна и не знам какво и как и колко да си удариш преди секс :D
3.по-добре преди да почвате да се напивате,защото след това ако сте много подпийнали особено ти,ще ти стане много трудно да свършиш и секса от удоволствие ще се превърне в все едно ще изкачваш Еверест-дълго и отегчително
4.мисля че Durex са добър избор..ти ако я предразположиш и знаеш как да си свършиш работата няма значение толкова вида на самият презерватив,важното е да е надежден и да ви предпази..
5.хубаво първият път да бъде на тъмно .. така и двамата ще се по отпуснати и някак си тъмнината предразполага за по разкрепостени действия
6.естсввено че преди секс трябва да има любовна игра ..трябва да я въбудиш максимално,за да се отпусне,а и ти самия да си готов за действие
7.и за свирките...мисля че няма да е добре да я караш за това още от първият път...може би по натам ако продължите да се виждате ...може тогава да намекнеш по някакъв начин ...

айде успех! ;)

nin0o0
07-05-2011, 10:13
Благодаря на всички много :) . Купона е другата седмица така че е време да действам. Благодаря отново :) .

marilyn
07-05-2011, 16:38
1. Трябва ли да се обръсна долу? Еми, няма да е лошо, повечето момичета не си падаме по храсталак...
2. Трябва ли да ударя няколко преди първия път понеже ме е страх да не свърша веднага. Най-добре се отпусни и не се притеснявай, все пак и тя като е девствена няма с кой да те сравнява...
3. Да изчакам малко да си попийнем или преди да сме се напили. Пийнете, ама не се напивайте за да не направите някоя глупост.
4. Какъв вид презерватив да взема? Дюрекс, Спортекс... гледайте да го поставите правилно, това е най-важното.
5. На тъмно ли да го направим или с включени лампи? Ами попитай я, това на дали има кой знае какво значение...
6. Да карам направо или да я охажвам преди това? На студена скара пържоли не се пекат, демек поиграйте си малко преди същинската част.

nin0o0
07-06-2011, 19:49
Имам още едно малко въпросче :D . Ако си ударя няколко преди секса дали след това ще ми е трудно да го вдигна? Вярно е че ако ударя няколко ще свърша по-бавно, но дали ще мога да го вдигна без проблем?

UniCoWN
07-06-2011, 20:23
Ами, ако ''удариш'' примерно 5-6, и след това пиеш стабилно алкохол, определено след това ще ти е трудно, да не кажа невъзможно.
Говорим за примерно една ръчна, максимум две, и да кажем ... две бири или едно твърдо, не повече - така няма да имаш проблеми.

alexsdreamm
07-06-2011, 20:25
бе...я спокойно
първият път на приятелят ми беше с мен. Стана спонтанно никой не е и помослял преди срещата че може да се стигне до секс. В крайна сметка се стигна и той се справи прекрасно. Не свърши бързо не се и бавеше с години. Беше си много хубаво. Мисля че и без да се подготвяш сам ще се справиш :)

nin0o0
07-07-2011, 09:22
бе...я спокойно
първият път на приятелят ми беше с мен. Стана спонтанно никой не е и помослял преди срещата че може да се стигне до секс. В крайна сметка се стигна и той се справи прекрасно. Не свърши бързо не се и бавеше с години. Беше си много хубаво. Мисля че и без да се подготвяш сам ще се справиш :)

Дано, но все пак мисля да се подготвя :-D

DENKAZ
07-07-2011, 09:50
Не се бръснеш ли we?!?! :shock:
Както и да е, напийте се, ръгай дюрекс, дай на светло ако те е страх да не налучкаш и вземи я излижи преди да започнеш.

nin0o0
07-07-2011, 14:59
Не се бръснеш ли we?!?! :shock:
Както и да е, напийте се, ръгай дюрекс, дай на светло ако те е страх да не налучкаш и вземи я излижи преди да започнеш.

Бръсна се, но не и долу :D.

lamer4e7o
07-07-2011, 15:09
Ами започни да се постригваш и отдолу. Кофти тръпка е, когато имаш гора, поне според мен. :?

nin0o0
07-07-2011, 16:25
Ами започни да се постригваш и отдолу. Кофти тръпка е, когато имаш гора, поне според мен. :?

Вече ще знам :P