View Full Version : Любовта е за двама,идва трети и се опитва да развали нещата
С гаджето ми ходим вече 10 месеца, но нейна приятелка да кажем (буква А) излиза с гаджето си буква (Б), обаче (Б) всеки път е с негов приятел (В), (А) се чувства явно не ловко или незнам и взима гаджето ми с нея.. обаче ми прави впечетление от 2 седмици доста честичко излизат четиримата те са по-голями от мен и от нея все пак аз съм на 15 гаджето ми на 16 а тези момчета са на по 20 някъде и явно с колите ги водят на самм на тамм разнообразяват ги забавно им е.. поговорих с гаджето ми тя каза,че няма нищо общо днес се бяхме разбрали да излезем обаче тя отново беше с тях и го оставих за утре.. тези момчета днес отиват на море най-вероятно ще се върнат с по някоя женичка... мисълта ми е такава понеже тези момчета мооже би ги разнообразяват и им е забавно това супер много ме дразни трябва да направа нещо по-интересно по-зарибяващо в никакъв шанс не искам да ставам номер 2 , пуснете ми няколко идейки такива,че да се сеща за тях на мен ми мина през акъла да я водя на китайски да съм резервирал масата и да пише нещо на нея примерно не Резервирано амии за влюбените и имената ни например дано усетихте на къде бия
БЛагодаря, предварително 8)
Priceless
07-04-2011, 20:55
Епа момиченцето е малко иска батковци с коли .
Явно не си и интересен и излиза с други,говори с нея ние едва ли можем да ти помогнем! :)
открадни на баща си колата.
Това е ценен урок за теб. Независимо какво правиш за жената тя винаги ще избере този с по-голямата кола.
Това е ценен урок за теб. Независимо какво правиш за жената тя винаги ще избере този с по-голямата кола.
За жалост нямаме кола , за жалост нямам и баща
Цяла азбука изреди ...
Еми ,братле , като не й изнася ,не се занимавай , ще има и други !
За жалост нямаме кола , за жалост нямам и баща
Хвани си такси !!! :D :D :D :D
TheNewReligion
07-04-2011, 21:31
в никакъв шанс не искам да ставам номер 2
:smt104
на мен ми мина през акъла да я водя на китайски да съм резервирал масата и да пише нещо на нея примерно не Резервирано амии за влюбените и имената ни например дано усетихте на къде бия
Усетихме, да.
Връзката ви не е особено истинска. Няма смисъл да правиш т'ва за нея. Явно тя се вълнува от други неща, които ти за момента не можеш да й осигуриш. Ако не са тия 20-годишни тъпанари с коли, ще са някои други.
:-|
се тряя някой са ебава по темата а ? Еми тва с китайския е добра идея... Изкарвай я на разходки смисъл не по кафета.. ми по някви горички... Аз го намирам за много романтично :) Късмет... :) :) :)
Не е задължително винаги едно момиче да хукне след по-големия батко с колата. Но щом тя го е направила има две възможности : 1. Ти си тъп и не си й обзел мислите. Не си й показал нищо интересно, не си бил романтичен и сега няма връщане назад, защото вече си е изградила мнение за теб, че просто ни тъ бива за такива работи. 2. Тя е тъпа кифла и каквото и да беше направил, тя пак щеше да избере пича с колата.
И в двата случая ситуацията е тъпа и дразнеща, защото тия материалистки и търсачки на батковци са ми... тъпи.
:-|