View Full Version : любими марки
кажете си любимите марки дрехи ,обувки
като ходите по моловете кой е първия в който влизате и така?
AstroGirl
07-05-2011, 14:25
за сапуни - Refan, за грижа за кожата - Евтерпа, парфюми - B.U, спортни дрехи - Diamond, преди за маратонки бях фенка на Bulldozer, но след това взеха много да се късат :D
SpIdeR628
07-05-2011, 16:22
:grin: Bershka <3 ... House <3 ... Pull & Bear <3 ... stradivarius <3 ... Reserved <3 ... Cropp town <3 ... Sprider...Tally Weijl...New Yorker...Terranova..Fox.. :-P :grin: :---) :smt007 8) ... Paolo boticheli ..Gianni .. козметика -- avon
Tally Weijl , Calliope , Reserved , Bershka , Zara , Danaya , Terranova , Cropp Town , House :-) Но не пазарувам само от определени марки, ами каквото ми хареса, просто от тези най - често се случва да си харесам нещо. 8-)
За спортни - Adidas , Puma , Nike :)
Обувки - Paolo Botticelli , Shoe aquarium , Adidas , Puma :)
* Модата се купува, стилът се притежава. :D
Козметика - за мен няма значение марката, стига да действа. 8-)
Аксесоари - Tally Weijl , Calliope , Terranova , Six , Bijou Brigitte
:)
TheBobqk
07-06-2011, 08:13
Дрехите от Теранова, Май аутлет и Ню йоркър са ми любими, но пък не ми пречи и да са от някой обикновен магазин. За обувки предпочитам гуменки или кецове без значение от марката. За козметика.. вече не се гримирам, но ФДТ-Импала-задължително, кремовете ми за ръце-Здраве или някой на Ейвън. Другите неща нямат значение =)
biolojkata95
07-06-2011, 08:57
Tally Weijl , Calliope , Reserved , Bershka , Zara , Danaya , Terranova , Cropp Town , House Но не пазарувам само от определени марки, ами каквото ми хареса, просто от тези най - често се случва да си харесам нещо.
За спортни - Adidas , Puma , Nike
Обувки - Paolo Botticelli , Shoe aquarium , Adidas , Puma
dessyfreak
07-06-2011, 12:26
Bershka, Adidas, Colombia, Benetton. Sisley, Calliope, Zara .. а за обувки - Adidas и Nike.
Дрехи - Suxess...Element.. Bershka .. New Yorker...Mango.. Terranova.. Zara..House..Предимно..
Обувки - Converse, Mania, Red Lips, Puma, Etnies..
Козметика - Garnier, Avon..
Бижута - Collete..Savago..и не се сещам.. :Д
Different97
07-06-2011, 16:21
За дрехи - Terranova, New Yorker, Calliope.
За обувки - Paolo Botticelli. :wink:
За дрехи - Terranova, New Yorker, Calliope, Tally Weijl.. <33
За обувки- Nike,Puma,Paolo Boticelli.. <3