View Full Version : Нямам време!
stannie98
07-05-2011, 20:36
Моля Ви да ми помогнете ! След 11 дни баща ми има рожден ден и със сестра ми все още нищо не сме му избрали!! Нямам време и да го купя!След няколко дни отиваме на село, не знам кога ще се върнем и дали ще имаме време да му купим нещо!! Моля Ви помогнете мии!!!! :( :( :(
Lincheto
07-05-2011, 20:39
Питаш кво да му купиш ли? ;д
Еми.. семейна снимка в рамка?
Ами какво обича той.. напримерно моят баща е ловджия и би се зарадвал на сувенир като пушка или нещо от този сорт..
Как точно искаш да ти помогнем?
Казваш, че нямаш време да купиш подарък и искаш помощ. Ние ли да ти го купим или какво?!
stannie98
07-05-2011, 21:05
За именния му ден му подарихме чаша на любимия му филм!И сега за рожденния му ден да му подарим пак нещо на този филм .. не знам .. пък и той има доста неща .. Той харесва много филми и такива работи,но не мисля, че ги харесва толкова като този филм за да му подарим нещо свързано с някой др филм или каквото и да е .. :D :(
Иначе идеята със семейната снимка ми допада,но може да чуя и на някой други идеи .. :) :-D :-D :-D :-)
stannie98
07-05-2011, 21:19
Не казвам Вие да ми купите подаръка !! Просто питам дали някои има идея какво мога да му купя !? :x 8)
ArrowsOfDeath
07-05-2011, 23:19
Къде я слагаш тука темата... Местя ти я в У дома.
zlatit0o
07-06-2011, 00:56
А с колко пари разполагате?
Парфюм, книга.. ако пуши може да му вземете лула, цигарета.. или луксозна запалка. Може да ги съчетаете като комплект. Все пак вие най - добре може да си отговорите на въпроса, защото познавате баща си и знаете какво харесва. :)
TheBobqk
07-06-2011, 08:03
Сребърна гривна. Ще ви трябват 30-40 лв за не много тънка гривна. Това съм намислила за моя тати и ако мислиш, че на твоя ще му допадне отивай в някоя бижутеия. :) Бтв не каза и с какви пари разполагате със сестра ти.
biolojkata95
07-06-2011, 09:00
Сребърна гривна. Ще ви трябват 30-40 лв за не много тънка гривна. Това съм намислила за моя тати и ако мислиш, че на твоя ще му допадне отивай в някоя бижутеия. :) Бтв не каза и с какви пари разполагате със сестра ти.
да и това е вариант
но тиказа че той обича филми
ппросто му вземете сувнир свързан със друг негов любим филм
TheBobqk
07-06-2011, 09:06
да и това е вариант
но тиказа че той обича филми
ппросто му вземете сувнир свързан със друг негов любим филм
Е щом вече са му подарили нещо на негов любим филм и ако сега го направят ще е банално, макар че съм сигурна, че той ще оцени подаръка, защото е от децата му. В крайна сметка каквото и да е той ще се зарадва.
Ако му подарите пак нещо свързано с тоя филм подаръка ще е от типа "Отбий номера" :?
Кажи к'во друго обича баща ви?
На моя му бях подарила бутилка червено вино в кутия,подобна на тази,но по-хубава:
http://www.sky-r.com/products/399_1705.jpg
А на гърлото на бутилката закачих една малка плочка като тази,но с подходящ надпис:
http://www.kuku-bg.com/images/items/small/Picture075.jpg
Също така мож да му изработите нещо.Например един албум с ваши снимки.Вземате разноцветен картон за страниците,правите го в някаква форма,лепите снимките,а около тях пишете разни пожелания.Може да добавите и разни други неща (аз,например,на един такъв албум за приятел бях залепила няколко билета от различни места,на които бяхме ходили с него).После съединявате страниците,правите няк'ва интересна корица и готово.Ако искаш напиши в Гуугъл Scrapbook и ще видиш доста интересни неща.
Може да му вземете няк'ва интересна книга ... Ако работи в офис,на бюро може един настолен календар със семейна снимка,чаша за кафе пак с такава снимка ... Така ще си мисли за вас и по време на работа.
stannie98
07-06-2011, 18:54
Благодаря Ви много ! Идеите ви са страхотнии .. мерсии,че ми помогнахте да избера подарък!!Мисля да се спра на Scrapbook~a !! Благодаря Вии !!! :grin: :grin: :grin: :-) :-)
Щом е кино манияк, помолете някой да направи колаж с любимите му герои :) . Например, ако харесва Джак Спароул, може да сложите главата на баща ви на мястото на главвата на Джак :D .