View Full Version : първи сутиен или бюстие
здр аз сам на 12, но не нося нито бюстие нито сутиен гърдите ми не са големи но като тичам ми е кофти . аз с наще не сам говорила на тая тема та искам да питам как да си поискам и такива работи това което трябва да знам :oops: а относно бръсенето :oops: кога как ??? сори за грешките
dontcare
07-06-2011, 19:03
Говори с майка ти и премахни евентуалния срам.Тя най-добре ще те посъветва..
Аз не съм питала майка ми за първия сутиен,просто излязох с приятелка,и така между другото си купих! :) А що се отнася до бръсненето,говори с нея!
здр аз сам на 12, но не нося нито бюстие нито сутиен гърдите ми не са големи но като тичам ми е кофти . аз с наще не сам говорила на тая тема та искам да питам как да си поискам и такива работи това което трябва да знам :oops: а относно бръсенето :oops: кога как ??? сори за грешките
Разгледай по магазините и си купи сутиен ( не вярвам майка ти да ти се кара :D :D )
Нямаш нужда от сутиен, щом казваш, че не са ти толкова големи, но щом така си решила говори с майка ти без да се притесняваш или направо си купи. :) А доколкото бръсненето- първо помисли дали наистина имаш нужда от бръснене и ако да- говори с майка си.
TheBobqk
07-08-2011, 07:38
Просто й кажи, че мислиш, че имаш нужда от бюстие. А за бръсненето не е нужно да й споделяш, но както казаха трябва да си помислиш добре на кои части от тялото имаш нужда и дали не избързваш.
Аз за интимните части не съм говорила с мама, но за краката поговорихме и почнах с епилатор. Не се срамувай това е майка ти :)
Поговори си с майка ти или примерно сестра ако имаш по-голяма, братовчедка, някой който ти е близък. А за бръсненето помисли дали имаш нужда, защото аз почнах мн рано и не беше голям кеф...
titinkaa
07-11-2011, 14:49
Нямаш нужда от сутиен, щом казваш, че не са ти толкова големи, но щом така си решила говори с майка ти без да се притесняваш или направо си купи. :) А доколкото бръсненето- първо помисли дали наистина имаш нужда от бръснене и ако да- говори с майка си.
+
stefko1996
07-11-2011, 16:33
Както казва поговорката "направи си сам/а"
:-P :-P
Какво толкова
- Мамо искам сутиен....
- ОК няма проблем хайде по магазините
Купи си го сама ама штом не са ти големи няма смисъл мисля от него.Аз сам на 15 и почти нямам гарди и рядко нося сутиен.За интимното обескосмяване сам пробвала с кола маска но не можах да свикна да сам гола там и вече не се обескосмявам.А крака раце и подмишници давай с епилатор
The Cheetah
02-22-2014, 13:24
Говори с майка си.
Няма от какво да се срамуваш.Говори с майка си.И аз на твоята възраст много се притеснявах.Просто е хубаво каквото става с теб да знае майка ти, защото съм сигурна, че се вълнува като забелязва как малкото й момиченце пораства.Иначе и сама можеш да направиш каквото и да било, но все пак това е много емоционален момент.
NeutralMilkHotel
02-22-2014, 18:57
аз
Tи.
Да, ти ъпваш тема от преди 3 години.
Защо?
Tи.
Да, ти ъпваш тема от преди 3 години.
Защо?
не питай