View Full Version : НЕ мога без него.
inlovegirl99
07-06-2011, 20:21
Здраейте! Има едно момче, което много харесвам, но странното е, че се чуствам различно когато го видя, чуя или нещо такова! Чуствам се привързана към него. Когато не го виждам дълго време започвам да плача на сън, но когато го видя мръсното ми подсъзнание пречи на всичко. ЕеЕ можеби не винаги се активира,но през повечето време... Когато го видя не спирам да се усмихвам, и цялото ми тяло става едно такова... отпуснато, но и той явно има симпатии, но не като моята силна любов. Зяпал ме е, усмихвал се е когато ме види и прочее. Опитвам се да го впечатля,но като не го знам какво харесва... Това ме затруднява десеторно. Как да му привлека вниманието върху себеси? Как да го накарам да бъда негова мечта? ( не точно да го накарам,но да мечтае много силно за мен)
Каква любов говориш .. съдейки по ника ти си набор 99. :shock: :shock: НЕ знам как можеш да го накараш да бъдеш негова мечта, но може би това са разсъждения нормални за годините ти. Иначе освен да му кажеш директно, че го харесваш не виждам никаква друга алтернатива. На тия години много лесно можеш да си хванеш гадже така, че смело :)
FuCKkK13
07-06-2011, 20:30
няма такова нещо ''да се превърна в неговата мечта'' или си или не си, или те харесва или не те харесва..просто бъди себе си.. щом показва някакви симпатии значи те харесва, щом те харесва не променяй нищо.. може би скоро ще ти го каже, а ако не те харесва няма как да го накараш да те хареса :)
FuCKkK13
07-06-2011, 20:32
Каква любов говориш .. съдейки по ника ти си набор 99. :shock: :shock: НЕ знам как можеш да го накараш да бъдеш негова мечта, но може би това са разсъждения нормални за годините ти. Иначе освен да му кажеш директно, че го харесваш не виждам никаква друга алтернатива. На тия години много лесно можеш да си хванеш гадже така, че смело :) :razz: чак сега видях ника.. ако е 99 - харесването ще е нещо като ''имах 5 гаджета в детската градина'' :D и всеки ден са различни .. :D .. и въпреки това ако си решила да се ''харесвате'' :D .. му кажи.. ако не те харесва прав му път :)
плачене на сън,мръсно подсъзнание :shock: :shock: та ти си набор 99
Отивай да спиш!А негова мечта едва ли ще станеш освен ако той не е на 13!
плачене на сън,мръсно подсъзнание :shock: :shock: та ти си набор 99
Отивай да спиш!А негова мечта едва ли ще станеш освен ако той не е на 13!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
FuCKkK13
07-06-2011, 21:01
ей.. не знаем дали е 99 .. то и моя никнейм е 13 ама не съм на 13 :D
ppeettqq97
07-06-2011, 21:12
Ми то и аз на 12 си харесвах едно момче, ама баш пък да ствам негова мечта, или да имам мръсни мисли.... :shock: :shock: :lol: Абе, деца, хванете нещо да правите.. Харесваш го, ама... кажи му, аз така казах на едно момче и то нито ме отряза, нито ме обнадежди, ама след това си останахме приятели... Ама за това момче той е много различен и по-голям.. :D Може при теб да стане, ама сте малки бре, дяца!!! Аз съм на 14 и още не съм си имала гадже и не ми тряа.. 8-)
Как да го накарам да бъда негова мечта? ( не точно да го накарам,но да мечтае много силно за мен)
:lol: :lol: :lol:
NomNomNom
07-06-2011, 21:26
Де а знам, отиваш и му казваш, че ше му лапаш пишката и действаш.
П.П: Имаш ли МЦ , косми долу ? Гърди растат ли ти?
П.П2: Сигурна ли си, че на приятеля ти му се дърви вече?
Де а знам, отиваш и му казваш, че ше му лапаш пишката и действаш.
П.П: Имаш ли МЦ , косми долу ? Гърди растат ли ти?
П.П2: Сигурна ли си, че на приятеля ти му се дърви вече?
:razz: :razz: :razz: :razz: БОЖЕЕ РАЗБИ МЕ С ТВА :Х :lol:
Ами оставете момичето всеки от нас е минал по тоя път тъй, че няма нищо срамно в това само да не говори простотии да не се излага. :D И пак и казвам да действа директно да не стои и да чака за да стане "негова мечта"
CandyKein
07-07-2011, 14:08
абе ти домашни нямаш ли си ?
BaffaLsc
07-07-2011, 16:09
Момент, ние сега за какво говорим ?
Любов или сексуалните ти желания, защото едното няма нищо
общо с другото, само да подчертая..
Щом си '99, направо е потресаващо, по - добре недей да пропускаш часовете по български.. :)
Priceless
07-07-2011, 17:59
И как го реши ? И ако останеш без него, какво ? Край ?
Мацко, ти си 99. Ако обичаш - осъзнай се малко.
cigarettekisses
07-07-2011, 18:03
Каква любов говориш .. съдейки по ника ти си набор 99.
и аз на 11 бях влюбена и то истински,разбирам я.:D
обаче сега наистина не му е времето..изживей си детството,после ще ти е гадно и ще съжаляваш!
Каква любов говориш .. съдейки по ника ти си набор 99.
и аз на 11 бях влюбена и то истински,разбирам я.:D
обаче сега наистина не му е времето..изживей си детството,после ще ти е гадно и ще съжаляваш!
+111 :D
ccdesigns
07-07-2011, 21:08
Комплексирано неразбрано хлапе, което иска да има всичко на готово.
По-горе казват да действаш направо и аз така мисля отиди при него и го яхни като коаубой и се друсайте до други ден да ти се изпални фантазийката НО НЕ ЗАБРАВЯЙ С КОНДОМ ! :D
И за момичето по отгоре дето е на 14 ами да ти кажа и аз съм на 14 ама ти говориш като чели си на 20 + как да не ти тряя гадже смис аз не съм имал късмета но ще е прекрасно да има кой да прегарна и целуна освен майка ми :D
А авторката нормално е за съзнанието имам една съоченичка която ми разказваше как майка й, й е подарила книга която не била перверзна неее и започва да ми разказва цитирам " Там пишеше, че на ъгъла седеше мъж с залоена ръка а пред него опашка от жени който, чакали да бъдат обслужени тоест да им бръкне знаете къде и това къде не е отзад :D
Майка й била много доволна от книгата а аз бях :shock: докато ми го говореше тва тай че нормално аиде отивай да го обслужиш и късмет дано знае как да си сложи кондома :D