View Full Version : И сега какво ?
vakanciqta
07-07-2011, 12:05
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=408085
Това беше историята ... Сега мина 1 месец и не съм се интересувала от него и почти го забравям ..Проблема е , че някак си след това време не мога да харесам друго момче.. Например един от класа ми адски мило се държи с мен и показва че има чувства и какво ли не направи но аз така и не започнах да го харесвам . Просто не мога да харесам някой друг има хиляди красиви момчета и добри но просто някак си имам чувството че никога повече няма да се влюбя или харесам някого .. А това означава че цял живот ще бъда сама ..
Какво да направя :
1. Да изчакам това момче за което е цялата история да ме потърси (едва ли ще стане )
2. Да тръгна с някого ,който ме харесва а аз него не надявайки се че един ден и аз ще го харесам .
Пс: Моля без обиди и упреци
Сложи забрадка и отивай да ти леят куршум ,че иначе няма да ти се приправи секс НИКОГА!!!! Баси гадното е ,ще си умреш девствена стара мома ,самозадоволяваща се с тиквички-цигулки над снимката на някакво нищо-неподозиращо човече.
Ужаст!!!
Въй смятай
един месец а да не си харесам някого.
В размножителния период сигурно е кошмарно чувство.
vakanciqta
07-07-2011, 12:53
Размножителен период ?!?
Забога на 14 съм :shock: :shock: :shock:
Ами не може. Като реши стадото да се плоди, трябва да действаш, иначе ще се задейства естествения подбор.
CandyKein
07-07-2011, 13:21
Размножителен период ?!?
Забога на 14 съм :shock: :shock: :shock:
както сама казваш си на 14 отърси се от тия глупости живота е пред теб.Ще срещнеш много по-добри,стойностни момчета това е просто някакъв период който ти не искаш да забравиш и затова още си живееш в него.
еми например аз не съм харесвала никой от гаджетата ми но като им свикна с тъпата физиономия и почвам да изпитвам чувства към тях . така че пробвай се нищо няма да ти стане пък ако ония дойде зарежи съученикът ти . (ама ти как го описваш едва ли ще се налага) :Д
еми например аз не съм харесвала никой от гаджетата ми но като им свикна с тъпата физиономия и почвам да изпитвам чувства към тях . така че пробвай се нищо няма да ти стане пък ако ония дойде зарежи съученикът ти . (ама ти как го описваш едва ли ще се налага) :Д
Браво, похвално!Ето така трябва да прави всяко момиче! :grin:
Josefinne
07-07-2011, 14:04
Въобще не е нужно да скачаш от един на друг веднага... Просто си бъди сама, това не е някаква чума. И не означава, че ще бъдеш цял живот сама. Означава, че в един период, колкото е нужно, няма да имаш гадже и ще се ползваш от облагите и плюсовете на това състояние.
vakanciqta
07-07-2011, 14:59
Благодаря на повечето от вас за отговорите . Ще се радвам и на още :)
Мда,гадна работа е това,ама се преживява.За колко време,зависи от много неща.Просто гледай да се забавляваш повечко,с приятелки,с приятели.Знам,че е трудно,но поне опитай.
BaffaLsc
07-07-2011, 16:21
Да, точно така трябва да прави..
Вие в ред ли сте или какво ? :-o
FuCKkK13
07-07-2011, 16:28
Вие в ред ли сте или какво ? :-o +1 .. ей за това някой свестни момчета мислят, че момичетата за нищо не стават ;) .. защото докато им свикнеш с ''тъпата физиономия'' се държиш с тях гадно без да ти пука.. и чак след това почва малко да ти пука.. еми така за мен малко трудно да се появят силни чувства..
Вие в ред ли сте или какво ? :-o
Хахаха, в ред сме ние, лошото е, че някои четящи явно не знаят какво значат думи като ирония, примерно :?
пробвай с момчето.. рнао или късно ще го харесаш.. избягвай да мислиш за онзи...