View Full Version : Кремче 'Здраве'
Здравейте, значи имам едни пъпчици по лицето и ми казаха, че с Крем Здраве ще ги премахна .. ее купих си, ползвах го, но нищо не се получи и са си още там пъпчиците.. Някакви идеи? как мога да ги премахна /?/ значи пробвах го 2 пъти .. 1вият път беше вечерта, почистих си лицето с розова вода и си нанесох кремчето и на сутринта нищо ядосах се и сутринта пак го сложих крема за 20 минути и отново нищо .. моля ви дайте ми идеии .........
Josefinne
07-07-2011, 13:58
На мен много добре ми действат на Клин енд Клиър продуктите, още от тийн годините :)
Colombia
07-07-2011, 14:12
ПРИНЦИПНО ИМА ТЕМА ЗА КРЕМ''ЗДРАВЕ''.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=410180&postdays=0&postorder=asc&start=0
А относно пъпите-за почистване на лицето само Розова вода ли ползваш?Ако да-няма да стане така!
Вземи се нещо или на Clean & Clear.Или нещо на Виши.Имат много хубава серия за проблемна кожа.Например защо не си вземеш крема от серията?
А за пъпките,аз от време на време ползвам Силицилов спирт-2%
Ако имаш доста проблеми по кожата си,може да добавиш и 2-3 таблетки хлорнитромицин.Но не прекалявай с ползването на разтвора.Доста изсушава кожата.
Пъпките завяхват бързо.На мен ми харесва действието му.
може да ти излезе скъпи4ко но.....купи си гарниер за лице 7лв.............пък ако отново ти се появи пъпка пак 6те го използва6.
Biskfitka
07-07-2011, 16:08
Пробвала си го само 2 пъти,ти какво очакваш? Какъвто и крем да ползваш трябва да имаш поне малко търпение.
pressiana
07-07-2011, 16:53
[i]Само Виши и Клийн&Клиър предлагате. Можеш да си купиш нещо на L'
Аз пък си слагам от тоя крем от 2-3 дена и виждам разлика.. Почакай малко :)