View Full Version : вежди
Момче съм , не искам да си ги оформям като момиче а просто малко да ги поокастря с кое е най-добре? пинсета ли ?
Да, с пинсета. А ако не можеш сам, отиди на козметик и кажи да ти ги вземе само отдолу :)
защо трябва да е само отдолу ?
Той каза, че не иска да са като на момиче. А и е адски смешно когато видя момче с по-тънки вежди от моите :?
Colombia
07-07-2011, 18:22
Брат,според мен е добре да идеш на козметик!Най-добре така иначе е почти сигурно,че все ще имат някакъв недостатък.Пък и като за начало нека тя им придаде форма,след това ти можеш да се водиш по нея и сам да ги почистваш.
:smt006
FuCKkK13
07-07-2011, 18:29
Той каза, че не иска да са като на момиче. А и е адски смешно когато видя момче с по-тънки вежди от моите :? +1 :D .. отиди на козметик и кажи само да ти ги изчистят !
И аз смятам да отидеш на козметик.... Защото не успееш ли от първи път.. докато израснат... :( пък и не струва много... На мен ми взеха 3 лева.. Ако не ти се дават пари помоли някой познат, който е свикнал да оформя вежди.. :)
kitti123
07-07-2011, 19:00
момиче съм и до сега никога не съм ходила на козметик... попринцип на мен веждите си ми имаха хубава форма и аз една вечер взех писнетата и само ги оформих.. супер елементарно :) 8)
с епилатор си ги оформи :lol: :razz: !
бъзикам се, естествено, че с пинсета :D .