PDA

View Full Version : Бръснене.

abvgde93
07-07-2011, 18:17
Здравейте,момче съм.Имам един леко тъп въпрос. Вече започва да ми расте брада (но не черни твърди косми,а руси) и стои малко гадно и реших да ги махна,взех си обикновенна самобръсначка,влезнах в банята и преди да излезна сложих някакъв крем ли е не знам точно какво е за бръснене на STR8 (стрейт)
и ги махнах,след това си мих лицето с гарниер,заради акнето.
Сега отстрани където ми беше брадата са ми излезнали страшно гадни пъпки,едни са само червени,други имат и леко връхче направо ужас.
Сега пак е пораснала и искам да я махна ,но дайте ми съвет какво да използвам като новак в това ....
Как да процедирам когато имам пъпки там където ще се бръсна.
И какво да направя ,за да не ми излезнат пак Sad(

rammstein123
07-07-2011, 18:32
Изчакай да се махнат пъпките и първо опитай по посока на растежа, после на контра. И си мий лицето със скраб преди да се обръснеш, не след това, защото явно ти е раздразнил кожата.

Colombia
07-07-2011, 18:33
Хммм...аз съм момиче обаче,защо не пробваш с Розова вода?Тази на БГ Роза-Карлово?
След като се избръснеш си минаваш лицето с нея!Дори може през целия ден да я нанасяш за по-добър ефект.Да речем 3-4 пъти.Казвали са ми,че върши много хубава работа точно за тези пъпки,които излизат след бръснене(и не смамо по лицето).
И недей веднага след като се избръснеш да ползваш продукт за почистване на кожата.Достатъчно раздразнена е.Изкачай няколко часа.
Това е от мен.
Нека и някое момче каже! :)

Alekssandyr
07-07-2011, 18:46
Ми и на мен ми излизат .. дразнещо е, но при избирането на продукта (за следбръснене) махаш всичко което ти щипе или дразни кожата по някакъв начин ;)

Pamaa
07-07-2011, 20:16
След като се бръснеш слагай афтършейв и мажи с някакво кремче за чувствителна кожа или пък направо бебешко :) .

Garvanec
07-08-2011, 10:15
Моя съвет е да се бръснеш възможно най-рядко . Аз преди години имах същия проблем и след бръснене спрях да слагам какъвто и да било крем или деколон . Просто след бръснене си изчисти лицето с чиста кърпа и не прави нищо повече . На мен ми помогна . И си вземи някой бикче поне от 15 лева , а не от тия евтините по 2-3 лева защото може и в тях да е причината , аз и това промених . И пак ти повтарям не се бръсни често . Дано съм ти помогнал .