Влез

View Full Version : Подарък

xixx
07-07-2011, 22:02
Моля за съвет какъв подарък да подаря на приятелката ми за рождения и ден . Имам доста идеи, но все пак дайте някакви идеи. Бих желал да е нещо оригинално, но съм благодарен за всеки коментар.

pilencaaa
07-07-2011, 22:05
Ако харесва плюшени играчки (аз си падам много по тях хиих ) купи и нещо голямо.. Предполагам ще се зарадва много ! :)

TheBobqk
07-07-2011, 22:18
Ако харесва плюшени играчки (аз си падам много по тях хиих ) купи и нещо голямо.. Предполагам ще се зарадва много ! :)
Зависи на колко става и как ще го приеме. За моя рд (16) приятеля ми искаше да ми купи огромна мечка (изтърва се), но ми взе страхотно синджирче с готина висулка.
Има много неща, които можеш да й подариш, но ти определено я познаваш по-добре от нас. Ако мислиш, че би се зарадвала на ваша снимка в красива рамка или ваш албум с мноого ваши снимки, чанта,която много харесва, бижу.. Каквото и да е, ако е в комбинация с голям букет с цветя, които харесва и картичка със страхотни пожелания-няма да се разочарова. :)

DesireToFire
07-08-2011, 03:38
Аз лично не си падам по плюшени играчки. За най-добър ефект порсто говори с някоя нейна приятелка. Но я питай за идеи, че има шанс да й каже.

LambOfGod
07-08-2011, 04:07
Много е нелогично да задаваш такъв въпрос на непознати без поне да опишеш момичето..
Тя може да е 20 и да е най-бруталната блек метълка, а ние да ти говорим за плюшени играчки и захаросани сърчица.

xixx
07-08-2011, 07:23
На 14 мила е, харесва плюшени играчки. Не знам как да я опиша, но мерси за идеите. Прави сте, че аз я познавам най-добре, но просто питам за идеи.

IseeDEADbodies
07-08-2011, 07:32
Много е нелогично да задаваш такъв въпрос на непознати без поне да опишеш момичето..
Тя може да е 20 и да е най-бруталната блек метълка, а ние да ти говорим за плюшени играчки и захаросани сърчица.

Да да... и аз съм на това мнение. Само с малко допълнение, че дори и да я опише, не може да ни опише в пълни детайли какво точно харесва и прочие. Ти си я познаваш най-добре прецени си сам. Много ме дразните с такива теми.. То не иска да си мръдне пръста и да си размърда малко сивото вещество за даденото момиче и чака на готово някой да му каже, ама иначе голяма любов копеле.. Ебах ви и в любовчийте.. сериозно :lol:

chefyy
07-08-2011, 08:11
Амиии някои от идеите вече са споменати дори повечето.Всички момичета се радват на парфюми,но както ти каза искаш да е нещо оригинално,а това не е много оригинална идея!Би могъл да и подариш нещо наистина оригинално,но не вещ,а спомен!Имам предвид,че би могъл да я заведеш на някое специално място или на почивка-двудневна примерно за двама,но щом е на 14 родителите и почти съм сигурна,че няма да я пуснат!Зависии,ако са и печени родителите! :D Емии има още много идеи,но зависи от това колко добре я познаваш,да си сигурен какво искаа..!Може бии най-много ще се зарадва на букет с картичка с хубави пожелания и някакво бижу.Препоръчвам гривна :) Емии тва са моите идеии,има още многоо и многооо,но щом искаш да е оригинално!Абее подхвани темата с нещо съвсем различно,после деликатно стигни до темата каво харесва без да се усети (ако нямаш дарба за това нещо няма да стане,така чее внимавай) ии после пиши какъв подарък си и взел и дали и е харесал!Това е от мен! :grin: :grin: :grin:

xixx
07-08-2011, 08:55
Ще пиша и мерсии :grin: Аз си мислех за 5-6 кутийки една в друга в всяка по някакво бижу и букет.

chefyy
07-08-2011, 09:15
Ще пиша и мерсии :grin: Аз си мислех за 5-6 кутийки една в друга в всяка по някакво бижу и букет.
Е ти пък чак!Казвам ти го като момиче!За нас не е важен самия подарък,а това,че си са се сетили за нас,че са ни поглезили,че имаме значение за своите приятели!Ноо не се отнасяйй,вместо да купиш няколко бижута купи и едно хубаво бижу и един букет,не забравяй да има картичка с хубави и топли пожелания!Важното е не какъв подарък ще и подариш, а това че ще и покажеш,че тя значи много за теб! :)

alice13
07-08-2011, 10:57
купи й някакво бижу на което можеш данапишеш че е от теб.. гравирай го де.. и някакъв огромен букет.. ще е уникално :)