View Full Version : Сайтове за необвързани
От много време си задавам един въпрос и немога да намеря отговор. Има много хора който са заети с бизнес , работа и т.н. Има ли сайтове освен тези които знаем който да бъде само за необвързани хора? Да се организират срещи м/у тях и там всеки да намира своята половинка .Ако се сещате за такъв споделете , ще ми бъде интересно да го разгледам
gepime ? Макар че се съмнявам да си намериш 'половинка' ,най-много неангажиращ секс. Пък и след като си толкова зает/а ,от какъв зор ще си търсиш човек ,на когото няма да можеш да обръщаш внимание ? :-o
Ти си знаеш ,де ,мен винаги са ми били много противни подобни сайтове - не заради самата идея ,ами заради обитаващите ги
Е то тези от типа на гепиме и аха даже не съм влизала никога. Имам предвид някой сайт само за сериозни хора над 20 години поне.
^ Ами... запретваш ръкави и създаваш един такъв сайт.
IseeDEADbodies
07-08-2011, 11:55
Сайтове такива колкото искаш.. Толкова ли ти е трудно да напишеш "сайтове за запознанства" в гугъл ? Ехх.. тоя мързел голяма болест...
NomNomNom
07-08-2011, 12:08
Е то тези от типа на гепиме и аха даже не съм влизала никога. Имам предвид някой сайт само за сериозни хора над 20 години поне.
Нали знаеш , че жените над 20 не си падат по тийнове ? Освен , ако не са над 40 , или не са мъже.
Мисля , че не ги посещаваме защото навсякъде е пълно само натегачи и гпупави свалки, ето затова търся нещо различно с по-сериозни хора(който работят но нямат време за дискотеки и т.н ). Както и да е .... :-D