Влез

View Full Version : Мамка му ! Обичам я :@

yamaha436
07-09-2011, 01:33
Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм му казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от къщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чуство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чуствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)

L0ST
07-09-2011, 01:35
много е смешно, как някой на 13 обяснява за обичта...

Крайно време е хроата да разберат, че между обич и хлътване на основа високо ниво на хормоните, причинено от пубертета, разликата е огромна

fear4o
07-09-2011, 01:39
Ахах джъст хлътнал...
Ми като не можеш да събереш смелост я забрави и продължавай напред.

LambOfGod
07-09-2011, 01:45
Има някои важни факти, които не спомена..

Ти познаваш ли я лично? Защото може само да си й гледал снимките във фейсбук и от там да знаеш как изглежда.

На колко си години?

Тя на колко е години?

Защо те е блокирала?

Обвързана ли е?

delly
07-09-2011, 01:49
Може да го е блокнала защото и е досаждал по нет-а..Може да не се сеща от къде го познава..и не можеш просто така да изтърсиш на някой обичам те .... + това...любов НЯМА има само взаимни интереси ;)

MuuSiiiCLooVeerr
07-09-2011, 04:56
Не мога да ти помогна защото моят проблем е същия :D Само дето аз съм момиче и с въпросното момче не се познаваме :( :o

LambOfGod
07-09-2011, 04:59
Не мога да ти помогна защото моят проблем е същия :D Само дето аз съм момиче и с въпросното момче не се познаваме :( :o

Ми запознайте се.

4o4ina
07-09-2011, 06:59

Как може да харесаш някой преди да си се запознал с него,вие само външен вид ли гледате? :?

bebeemalko
07-09-2011, 07:06
Еми пич нарочно се срещнете на улицата, кажи и здрасти и такива. Толкова ли е трудно, апък ако те отреже живота си тече, тей че живей си брато.

balu4ka
07-09-2011, 08:20
Обичаш я?!Та ти нищо не знаеш за нея,да не би вече единствено външния вид ,те кара да заобичаш някого?!Като не можеш да вземеш решения по- експедитивно губиш шансове и възможности .Явно след като си я имал във файс ,ами момичето е решило да му удари една чистка.Не си предприел нищо,ето ти резултата>.<.Като за начало ,може да пораснеш ...да преосмислиш дадената ситуация,и да видиш колко смешно звучи отстрани. (:

Adynamia
07-09-2011, 08:23
'обичаш' я? Я се халосай с нещо и се съвземи. Просто увлечение. :-o

nin0o0
07-09-2011, 08:40
Хах и аз бях така с първата си ''любов''. Пич трябва да действаш разбираш ли. Няма от какво да те е срам ако ти откаже знаеш че няма да е единствената и съм почти 100% че ще хлътнеш по друга. Ако не действаш сега някой друг ще действа и така даже няма да си се пробвал и ще се разочароваш още повече. Давай смело.

byntar4eto
07-09-2011, 10:31
Пробвай. Действай. Направи квото тряа, пък квото ще да става. :D И аз понякога изпадам в такива ситуации да ма фане срама и да не мога да се отпусна.... тогава идва ред на нещо наречено алкохол :D Пийни ни си нещо водка ли ддз да те опусне малко. И да станеш малко по-уверен. Просто действай. Покажи ѝ, че изпитваш чувства към нея. Покажи ѝ, че значи нещо за тебе... Бъди сигурен в себе си... Пък ако те отреже... Нали знаеш? Аре майната ти и готову :lol: Имам чувството, че главния ти проблем е, че или не си сигурен в себе си, или те е срам/ страх и според мене тряа да се отървеш от тва :D При мене тва става, като изпия 2 бири и ставам мн отворена и приказлива xDxD

onestar
07-09-2011, 12:41
любов НЯМА има само взаимни интереси ;)

Едно любовно разочарование и вече сте убедени в тия плоски клишета. Пха!

yamaha436
07-09-2011, 13:15

Ти познаваш ли я лично? Защото може само да си й гледал снимките във фейсбук и от там да знаеш как изглежда.

На колко си години?

Тя на колко е години?

Защо те е блокирала?

Обвързана ли е?

Аз съм на 13
Тя е на 13
Блокира ме щото и задавах досадни въпроси и накрая бившия и ми влезе в компа аз му дадох с Teamwiewer и и написа дали е вярно че е ходила с него и след това тя ме блокира отвсякъде.
Не,не е обвързана...

Плс кажете ми какво да правя щот само на снимка я гледам цяла нощ в на сестра и профила...Познавам най добрата и приятелка от малък най добрата и приятелка е и моя най добра ;Д така че си мислех тя да ме уреди с нея ...

lamer4e7o
07-09-2011, 13:54
Пораснете малко и пак пробвайте. Това е моят съвет.

FuckedUp
07-09-2011, 14:05
That thread again..

yamaha436
07-09-2011, 18:19
OK видяло се е че в този форум няма да получа адекватен отговор както винаги...Явно ще трябва сам да се оправя...

alice13
07-09-2011, 19:28
еми изпробвай варианта с приятелката ви :)

Isolation
07-09-2011, 21:21
OK видяло се е че в този форум няма да получа адекватен отговор както винаги...Явно ще трябва сам да се оправя...

Какъв адекватен отговор искаш ти.
На 13 си, тя също .. Сигурно с кукли си играете още....
Плюс това ... 'Обичам я'' ... на тая възраст. сигурно не знаеш къде ти е оная работа.. пък ще ми говори че я обича...
Другото което е ... не я познаваш... видял си я във фейса и сигурно балкона й те е огрял.. за това си толко хлътнал ..и може би това е нещото което обичаш в нея и което те спира да я заговориш...видиш ли я ...не можеш и в очите да я погледнеш...от... момчетийска работа....

Това е моя АДЕКВАТЕН отговор...

ronito01
07-09-2011, 21:45
1во не и казвай Обичам те..та ти дори не я познаваш..и наистина не мисля че наистина я обичаш просто си хлътнал..познато чувство..само се залъгваш че я обичаш.Престани да и гледаш снимките..!!! че така още по кофти ше ти стане..а и след като имате обща приятелка излез с тях..не стой само вкъщи..!!

ThatsMe
07-09-2011, 22:58
Ами не знам какво точно да ти кажа смис ще ти разкажа:
И при мен имаше едно момиче, много беше красива, мила, добра, умна и аз много добре знаех, че нямам шанс но един пич ме принуди насила да и кажа, че я харесвам.Направих го и тя метна тухла по мен :D шегувам се!
Тя беше хипер мила и даже ме попита от какво толкова ме е срам да и кажа,че я харесвам и ми обясни че между нас нямало да се получи и такива, ех сега боля 1-та седмица и после мина, но смисала е там, че още съм горд, че събрах смелостта. Заговори я и един съвет от мен лично, който ми бе даден от това момиче: Никога не предлагай по скаип да сте повече от приятели !!!!!!! никога не го прави не им харесва, знам го от личен опит 8) . Та приеми това което написах както ти харесва и късмет от мен ^^

magita
07-09-2011, 22:59
Факт: научи се да пишеш и тогава се обяснявай в любов ...

yamaha436
07-09-2011, 23:55
Ами не знам какво точно да ти кажа смис ще ти разкажа:
И при мен имаше едно момиче, много беше красива, мила, добра, умна и аз много добре знаех, че нямам шанс но един пич ме принуди насила да и кажа, че я харесвам.Направих го и тя метна тухла по мен :D шегувам се!
Тя беше хипер мила и даже ме попита от какво толкова ме е срам да и кажа,че я харесвам и ми обясни че между нас нямало да се получи и такива, ех сега боля 1-та седмица и после мина, но смисала е там, че още съм горд, че събрах смелостта. Заговори я и един съвет от мен лично, който ми бе даден от това момиче: Никога не предлагай по скаип да сте повече от приятели !!!!!!! никога не го прави не им харесва, знам го от личен опит 8) . Та приеми това което написах както ти харесва и късмет от мен ^^

Мерси ще пробвам твоя начин апък ако не стане следващата стъпка е влизане с взлом в къщата и чупене викане крещене и хващам я на леглото и я почвам после ще си спя спокойно и после в ТВУ :D

ThatsMe
07-10-2011, 00:00
радвам се ако съм помогнал ^^ проблема е че отвреме на време при мен депресиите изкачат. Като в момента слушам една песен в която се пее :
Давай, кучка наречи ме,
за теб жените, просто нямат друго име.
Давай, грубо съблечи ме,
че си нещастен с друга, мене накажи ме.
ДАНО НЕ СИ КАТО МЕН :D :D :D :D

chemist9009
07-10-2011, 00:42
И аз в продължение на 1 година харесвах едно момиче обаче се оказа най-голямата курва която познавам!!! :-x :-x :-x :lol:

LambOfGod
07-10-2011, 01:51

На колко си години?

Тя на колко е години?

Защо те е блокирала?

Обвързана ли е?

Аз съм на 13
Тя е на 13
Блокира ме щото и задавах досадни въпроси и накрая бившия и ми влезе в компа аз му дадох с Teamwiewer и и написа дали е вярно че е ходила с него и след това тя ме блокира отвсякъде.
Не,не е обвързана...

Плс кажете ми какво да правя щот само на снимка я гледам цяла нощ в на сестра и профила...Познавам най добрата и приятелка от малък най добрата и приятелка е и моя най добра ;Д така че си мислех тя да ме уреди с нея ...

Аз ти предлагам, като я видиш на улицата да й се извиниш за неудобните въпроси, да я помолиш да те деблокира и да продължите кореспонденцията си. Не виждам друг начин нещата да се оправят.

juj4elinka
07-10-2011, 15:30
Така и не се научиха, че се пише чуВствам... :-o Авторе отдели малко време в училище и като ти дойде акъла в главата - пробвай. Момичетата не харесват глупави и досадни момчета. :?

Melenchok
07-10-2011, 15:53
Момичетата не харесват глупави и досадни момчета. :?

yamaha436
07-10-2011, 19:56

За 1 буква ме изкарахте глупав ли ве за тва завърших с 5.50 по БЕЛ.

По темата: Ами така и мисля да направя като я срещна да и кажа да ме деблокира и ще и обясня всичко ще започне един дълъг разговор и ще почна да намеквам,намеквам и накрая ще си кажа какво чуствам.
Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправя :D даже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит :D
Айде хора стискайте ми палци утре всичко да е наред :)
Искрени благодарности към всички.. :)

badsector
07-11-2011, 11:32
Започни да живееш повече на улицата, отколкото в интернет. И действай повече с чикиите и без това няма да те огрее в скоро време.

SummerDream
07-11-2011, 14:21
Хах..със скайп/фейсбук едва ли ще ти се получат нещата, както ти искаш..
Излез малко навън и там има живот, пък туко виж си се запознал наистина с момичето :)

Melenchok
07-11-2011, 20:37
Аре бе приятелю разкажи кво стана. :)

JimmyShady
07-11-2011, 20:47
Е що се гипсирате като застанете очи в очи??? :shock:

yamaha436
07-11-2011, 20:57
Ми стана тва че не отидох щото бях обещал на един приятел да му оправям компа обаче утре наистина ще отида :)

jeezloxxy
07-11-2011, 21:27

За 1 буква ме изкарахте глупав ли ве за тва завърших с 5.50 по БЕЛ.

По темата: Ами така и мисля да направя като я срещна да и кажа да ме деблокира и ще и обясня всичко ще започне един дълъг разговор и ще почна да намеквам,намеквам и накрая ще си кажа какво чуствам.
Ще се опитам да съм достатъчно стегнат в външен вид говоря ако трябва ще взема пресата и ще се изправя :D даже може да си купя нови маратонки щото тея от зимата вече са или изтъркани или скъсани.
Ще се опитам да съм възможно най наспан щото като не съм наспан и ми излизат едни сини кръгове около очите все едно съм пребит :D
Айде хора стискайте ми палци утре всичко да е наред :)
Искрени благодарности към всички.. :)

Иронията тук е,че уж си завършил с 5.50,а не знаеш,че се пише "във външен вид",или "най-наспан".
Както и да е,няма да се правя на задник и бих искал да помогна с нещо,но тук почти всичко се каза- не се притеснявай и най-напред я помоли да те деблокира. Ама после да не й почнеш да спамиш, щом отначало те е блокирала,защото си й досаждал...

yamaha436
07-14-2011, 15:18
Хора накарах брат ми да и пише и да хареса една нейна публикация за 1 желание ето ви хрон в фейсбук

Днес
[*************]
Докладвай · 17:58
jelanieto
?
[Вие]
da otblokirash brat mi :D:D
toi iskashe
[*************]
koi e brat tui
:D:D
[Вие]
Martin
xD
[*************]
nevazmojno
:D:D
[Вие]
Докладвай · 17:59
4ek shti go dam da ti pi6e :D:D
[*************]
nee
ne
[Вие]
shto da e newuzmojno ?!?
[*************]
mi
trqq
shtoto
e
[Вие]
twa
[*************]
nevazmojno
[Вие]
viktor
[*************]
Докладвай · 18:00
;);)
[Вие]
go napisa
wqrno li e
a-y
;d
[*************]
koe
da li e wqrn
[Вие]
wqrno li e che si hodila s edin *****
toi go napisa
po skype
[*************]
da
shto
problem
li
e
tfa
i
kfo
te
[Вие]
ne toi iskashe
[*************]
zasqga
[Вие]
da znai
[*************]
tebe
pak
mi e cxydno
;);)
[Вие]
Докладвай · 18:01
ok :):)
men nishto ne me zasqga
twa toi go napisa
wleze
mi w kompa
az mu dadox
i
da mi oprai
[*************]
xyny
[Вие]
edno
neshto
[*************]
xybyu xyby
adi
[Вие]
ok
[*************]
bb
[Вие]
ai

Мисля че нямам шанс но НЕ МОГА да я забравя ...
има 2 начина първия е самоубийство втория е изкъртване на бившия ама такова изкъртване че после 1 година да не излезе от болницата за по сигурно че ще влезе ще използвам бокс,бата,боен нож,електрошоков бокс и карабината на баща ми.
Кажете ми кой от двата вариянта да прилагам ?

vpowerrr
07-14-2011, 15:49
Спри да й досаждаш. Не я обичаш.
Ориентирай се другаде.
Ползвай си главата...

MuuSiiiCLooVeerr
07-14-2011, 15:58
Когато се срещнете на улицата й се извини и я помоли да те деблокира , и да продължите като приятели-начисто :) :)

yamaha436
07-14-2011, 16:01
Когато се срещнете на улицата й се извини и я помоли да те деблокира , и да продължите като приятели-начисто :) :)

Човек аре ти го направи ако знаеш кво ми е още като я видя само преди тя да ме е видяла направо не мога и 1 думичка да кажа...Като приятели... ти май не ме разбираш не искам да сме приятели а нещо повече от това. :cry:

cigarettekisses
07-14-2011, 16:22

Човек аре ти го направи ако знаеш кво ми е още като я видя само преди тя да ме е видяла направо не мога и 1 думичка да кажа...Като приятели... ти май не ме разбираш не искам да сме приятели а нещо повече от това. :cry:

наистина,по-добре продължи напред.
сега си мислиш,че никога няма да срещнеш такава и т.н.,но вярвай ми,ще срещнеш още по-добра някой ден.
мда,най-лесно е да живееш в илюзии и да си мислиш,че някой ден нещата ще се променят..но по-добре мисли трезво.
принципно,личи си,че момичето не проявява интерес и е 90 процента вероятно никога да не прояви.
гадно е,ама трябва да го приемеш.

yamaha436
07-14-2011, 16:31

наистина,по-добре продължи напред.
сега си мислиш,че никога няма да срещнеш такава и т.н.,но вярвай ми,ще срещнеш още по-добра някой ден.
мда,най-лесно е да живееш в илюзии и да си мислиш,че някой ден нещата ще се променят..но по-добре мисли трезво.
принципно,личи си,че момичето не проявява интерес и е 90 процента вероятно никога да не прояви.
гадно е,ама трябва да го приемеш.

Няма да го приема никога.Заради бившия стана всичко...
ОК добре ще се опитам да и се извиня и после всичко по скайп когато почнем да се сближаваме ще и предложа и се надявам тази история да има Happy End.

nirvancho
07-14-2011, 20:19
TAKE

A

GUN!

yamaha436
07-14-2011, 23:37
TAKE

A

GUN!

И това с какво ми помага ?

magita
07-15-2011, 00:20
Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)

да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова

yamaha436
07-15-2011, 01:21
Моля ви помогнете...харесвам едно момиче не съм И казал но тя ме пренебрегва блокира ме във фейсбук и скайп ние от фейса се запознахме живее близо до нас и не излизам от Вкъщи случайно да не я срещна защото срещна ли я почва едно такова чувство в корема направо сърцето ми се пръска от биене а не мога да я погледна постоянно я сънувам и не искам да се събуждам да не свършва съня защото явно само на сън мога да я имам.Та както и да е проблемът ми е че съм от срамежливите и тея дето ги е страх от провал и не мога да и кажа а много я ОБИЧАМ даже повече от това кажете ми как да я заговоря щото на живо което е първият вариант изобщо изтръпвам и се парализирам целия сърцето ми тупти като лудо а втория вариант е по телефона пробвах тя не ме позна заеквах даже като и казах ало и затворих повече от обич чувствам към нея хора моля ви насълзени са ми очите още малко ще ревна като дете... кажете ми какво да правя... (Моля ви без обиди искам мнения само свързани с темата..)

да не говорим за препинателните знаци. Казваш, че ще ревнеш като дете, ами ти още си такова

Добре ве аре като не ти изнася се изнасяй от темата ! Искам помощ а не хейтърски коментари...

MuuSiiiCLooVeerr
07-15-2011, 08:46

о боже .. големи сте гадняри .. на момчето му е тъжно ... за препинателните знаци ли да гледа ?

eXxXciTeD
07-15-2011, 13:48
Първо, не я обичаш и мнението ти звучи абсурдно няма да коментирам. Второ, запомни занапред, момичетата харесват момчета, които "имат топки" да ги искат, да ги имат, да се водят от желанието си без страх от отхвърляне или от нечие мнение. Сам прецени до колко отговаряш на това.

Luidgie
07-15-2011, 14:25
Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. :-o На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.

yamaha436
07-15-2011, 18:28
Забавно е, когато деца, използват силни думи като "обичам". А дали си имате понятие какво е да обичаш? Има огромна разлика между физическото желание и искренната любов. Това в момента е просто и чисто платоническо. Не разбирам как можеш да използваш думата, без дори да знаеш какво означава. :-o На 13, много рядко можеш да изпиташ нещо различно от просто увлечение, както вече споменаха.

Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?

nirvancho
07-15-2011, 18:37
TAKE

A

GUN!

И това с какво ми помага ?

за самоубийството щи помогне..

ся, сериозно..
виж пич
ти да не би да си
мислиш, че ще се
ожениш за нея или
че ще живеете дори заедно?
ще се разделите след 5 месеца
да кажем и щи е
супер умряло пак..
споко, ще се намери друга
аре пийс

Luidgie
07-15-2011, 19:36

Аха на 13 не можеш да обичаш така ли да разбирам ? А как тогава обичаме родителите си още откакто са ни родили ?

Има разлика между обичта към родителите и тази към момиче (в твоя случай). Незнам дали да се смея на тъпия ти въпрос или да съжелявам фактът, че неправиш разлика между видовете любов.

jeezloxxy
07-15-2011, 22:35

Точно такъв отговор търсех.
Приятел,личи си,че още не си готов за връзка.Малък си,а и щом мислиш за самоубийство...Жалка работа.
На думи всичко може.Ама нали схващаш,че няма да отидеш да пребиеш бившия й,нали?
Порастни първо,пък после мисли за момичета.

jeezloxxy
07-15-2011, 22:36

Има разлика между обичта към родителите и тази към момиче (в твоя случай). Незнам дали да се смея на тъпия ти въпрос или да съжелявам фактът, че неправиш разлика между видовете любов.

Страхотен отговор,същото,което исках да кажа,така че няма да се повтарям.

elizabethg
07-15-2011, 22:51

Много сте зле като започнете да се правите на интересни с тези забележки за правописа...Пак ще го напиша:МОМЧЕТО ИСКА СЪВЕТ,А НЕ ДА МУ МЕЛИТЕ СОЛ НАД ГЛАВАТА ЗА ПРАВОПИСА,СМЕШКИ ТАКИВА!!!

По темата:Пич...мисля,че трябва да ориентираш вниманието си към някое друго момиче. :) С тази явно не ви е писано.

yamaha436
07-16-2011, 20:48

Много сте зле като започнете да се правите на интересни с тези забележки за правописа...Пак ще го напиша:МОМЧЕТО ИСКА СЪВЕТ,А НЕ ДА МУ МЕЛИТЕ СОЛ НАД ГЛАВАТА ЗА ПРАВОПИСА,СМЕШКИ ТАКИВА!!!

По темата:Пич...мисля,че трябва да ориентираш вниманието си към някое друго момиче. :) С тази явно не ви е писано.

Не мога,за първи път плаках за момиче ... ОБИЧАМ Я..

Luidgie
07-16-2011, 22:02
Не мога,за първи път плаках за момиче ... ОБИЧАМ Я..

Свиквай!

magita
07-17-2011, 15:41

Аха.. тва да се научи на правопис си е чисто "правене на интересни" прав/а си - да!

И да, не мисля, че на 13 знаеш какво означава думата и чувството "Обичам" наистина, а не клишето... ;]]

xinfamous
07-17-2011, 15:48
http://prikachi.com/images/159/3571159L.jpg

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ ХАХАХХАХАА
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

xinfamous
07-17-2011, 15:52
ОТ 2 ГОДИНИ СЛЕДЯ ТОЯ ФОРУМ,ТОЛКОВА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ НА ПОТРЕБИТЕЛ ТУК НИКОГА!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЖЕЛАЯ ДА ПОЯСНЯ,ЧЕ САМИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ И ДУМИТЕ МУ ПРЕДИЗВИКВАТ НЕИЗМЕРИМ СМЯХ,БЛАГОДАРЯ.

yamaha436
07-17-2011, 22:00
http://prikachi.com/images/159/3571159L.jpg

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ ХАХАХХАХАА
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Кво се смееш бе ПАРЦАЛ ?!?

yeeee
07-18-2011, 07:31
:razz: :razz: :razz: :razz:

sladkabebova
07-18-2011, 07:40
Успокой се пък ти!
Щял да се самоубива :lol: :razz: ...
Нито я обичаш,нито ще се самоубиеш :-D
:) :) :)
Знам как се чувстваш в момента,но с времето ще го преодолееш,че даже ще се смееш. :D
Лято е..излизай повече,забавлявай се.. :)

xinfamous
07-18-2011, 11:12
аааахахахаххахахаха ама ТОЙ Я ОБИЧАЛ БЕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

funkey
07-18-2011, 19:08
Виж сега и аз си бях "харесал" една мега много.Писах и по фасебук и ме отряза много жестоко :D.Най-добре я заговори да не те ебе въобще и най хубавото е че като се срещнете и тя пак те отреже тогава вече найстина няма да ти пука и не трябва щото си казваш пробвах си шанса нищо не стана :), поне имах смелостта да го направя а и не е последното момиче с което може да се занимаваш ;)

NeverBack
07-18-2011, 20:18
(rofl)

ronito01
07-18-2011, 20:34
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

JustBelieve
07-18-2011, 20:45
Кирилица!
ShtrudeL

peace95
07-18-2011, 20:47
[quote="Melenchok"][quote=juj4elinka]

ахахахахахахахахахахахаха хахахахахаххахахахааххаха хахааххахаахахахааххаахха хахахахахахахахахаахахахх ахахахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

NeverBack
07-18-2011, 20:50
Ко ко какво ще биеш ти бе ? :D Най-много да ти наврат тия боксове знаеш къде така ,че не се прави на "големия мъжкар" ,а търси друго момиче. :D
Edit:И земи си пооправи малко косата .

Luidgie
07-18-2011, 21:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Edit:И земи си пооправи малко косата . :lol: :lol: :lol: :lol: Наистина е нужно! Но или трябва да я обръсне или да си купи перука! Джъстин Бийбър!!!! :lol: :lol: :lol: И се чуди що го режат. И сляпо момиче ще избяга от тебе!!! :lol:

vasko96
07-18-2011, 21:52
Ахах джъст хлътнал...
Ми като не можеш да събереш смелост я забрави и продължавай напред.

Брат няма кво да се притесняваш запознай се с нея на живо, излезте някъде заедно така ще разбереш какъв човек е и дали може да се получи нещо, ако не стане забрави я, ще си харесаш друга и пак ти казвам няма смисъл от притеснение то само ти вреди както си разбрал от личен опит излизай с мисълта аз газе като я видиш не се съмнявай в успеха, бъди уверен т ще го забележи

IlovEmyPuffYToY
11-23-2011, 15:53
Току що ъпнах стара тема и винаги съм се чудела какво е - ПРЕКРАСНО Е !!! :D :D :D
Човек, беше написал някъде, че си на 16 и още, че си бил хлътнал по няк'ва 15 годишна и тя те отрязала ...Ще ми обяссниш ли нещо? Как от 2010 до 2011 си умалял с 3 години? :D
Ми приличаш ми на снимката малко на Джъстин Б. и ако това ти е била целта и подхода в зарибяването си объркAл рейса, пич :lol:
Какво ще се самоубиваш - и аз съм на 13 мен ме отряза един от 8 клас, гадно, брат, ама се трае, защото аз си знам, че се държах страшно глупаво пред него и ги наприказвах едни - с други думи - оплаших го :razz: Така де, и при мен отрязването всъщност беше непосредствено - едно момче от нашия клас му каза за мен и той реагирал----> :? , защото всъщност си и знаел, че го харесвам...Абе, гадна ситуация, ама има и мноо други, брат, дда не ти дреме...

Sh@d0w
11-23-2011, 16:05
Стара тема.