View Full Version : Брокат за нокти
FuckingFreak
07-09-2011, 11:18
Откъде мога да си купя сух брокат за нокти, но да не е с някаква космическа цена? Може да ми предложите и марка и номер на лак, който е брокатен, но да е сив (сребърен) .. Имам зелен и син, но не ми харесват, а досега не съм попадала на добър сив. Или ще е с метален оттенък, или просто ще е сив .. Ще се радвам някой да ми сподели, тъй като искам да си направя преливащ маникюр, този дето се прави с гъбичка, но все немога да си намеря блестящ лак, който да сложа. А без него не стои хубаво... :)
Rebirthing
07-09-2011, 11:40
На Флормар ! Имам и сребрист и златист и 10 дни нямат мърдане !
FuckingFreak
07-09-2011, 11:43
Мерси ! Някой още ?
А кое ще бъде по-добре - да си купя сух брокат и да го нанасям, или да си взема лак? Имаме един магазин в града където трябва да има, но последният път като ходих имаше само топченца, които не ми вършат работа. А от интернет магазин не знам дали е надеждно, пък и като ги гледам цените са по 2-3 лева, а с доставката минимум 5 лв ми се връзва доста скъпичко, така че май ще се откажа. Ако някой има наблюдения към лаковете да споделя :)
Rebirthing
07-09-2011, 11:53
По-добре лак с брокат, става по-равномерно и като цяло е по-лесно!
Иначе брокатени лакове има и на Catherine Arley ;).
neeDaBosS
07-09-2011, 11:53
Мерси ! Някой още ?
А кое ще бъде по-добре - да си купя сух брокат и да го нанасям, или да си взема лак? Имаме един магазин в града където трябва да има, но последният път като ходих имаше само топченца, които не ми вършат работа. А от интернет магазин не знам дали е надеждно, пък и като ги гледам цените са по 2-3 лева, а с доставката минимум 5 лв ми се връзва доста скъпичко, така че май ще се откажа. Ако някой има наблюдения към лаковете да споделя :)
В магазините по левче има едни мънички пакетчета с брокат,най-различни цветове.По 50ст са при нас,обаче май по-добре е да си вземеш лак..и аз имам на Флормар и съм много доволна :) Моят е почти същия;
http://4.bp.blogspot.com/-zfNTWOYz90k/Td6sbFFXESI/AAAAAAAAAcc/dz_IsyBqzw0/s1600/flormar%2Bnail%2Bvarnish%2B393.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_IHj7VbAHAxg/TKHz-ao4gTI/AAAAAAAAAIM/sCov-cSVx28/s1600/nail+18.jpg
FuckingFreak
07-09-2011, 11:55
^ Този, който си пуснала ми се струва страхотен. Ако някой го има може да сподели номера му .. :-)
neeDaBosS
07-09-2011, 12:00
^ Този, който си пуснала ми се струва страхотен. Ако някой го има може да сподели номера му .. :-)
Ще погледна моя,но ми е малко отдавна,а имам навик да чопля всякакви стикерчета върху лаковете..
Rebirthing
07-09-2011, 12:01
Номера е 392.
FuckingFreak
07-09-2011, 12:04
^ Златна сиии ... :-) :oops: Благодаря ти !
Благодаря и на neeDaBosS, ако случайно видиш номера на твоя ми пиши ЛС, ако не - няма проблеми ..
Темата може да се заключи :)