Влез

View Full Version : Как да се предразположим правилно .. ??

papoii
07-10-2011, 10:57
Здравейте :)

Нека да започна от това , че съм на 17 и правя секс от година и малко с приятелката ми . Винаги използвам презервативи от аптеката , по 25ст са , но винаги са ме предпазвали на 100% . Тя обаче замина за 1 седмица на почивка , а не бяхме правили секс 1 седмица преди за замине. Сега и двамата сме много разгорещени , говорим си по телефона как като се върне тя ще правим всичкоооо ама найстина всичко и ще бъъдем много диви и луди . За това реших да отида да купя Дюрекс ( за първи път) , та нека всичко си бъде окей. Колебаех се дали да купя онези за задържането , защото вече 2-3 пъти ми се случи от многото възбуда , повечето любовна игра да се изпускам .. адски неприятно е ! Но понеже предварително прочетох много негативни мнения за тях , реших да купя черна опаковка , презервативи с оребрения ?! Искам да я възбудя максимално много , затова избрах тях ! Та първият ми въпрос е , има ли разлика с обикновенния презерватив , в лубриканта , и с какво тези оребрения помагат ? Повече ли ще се задоволява ?? . Второто което искам да попитам е как да се справя със това че немога да се въздуржам , сменяме позите , и пак свършвам бързо . Слязох и купих един шоколад , натурален ( леко горчив ) , смятам преди самия акт , да хапна 4-5 парченца .. поне съм чел че помагат ! Дали това ще ми помогне??

Общо взето понеже сме много нахъсани сега , искам да направим всичко като хората , смятам едната опаковка от 3+1 прз. да замине за 1 ден , анално и вагинално . Надявам се да не изглеждам смешен в хорските очи с това което сме намислили :-o

п.п. Адски неудобно ми е , тъкмо когато засилвам с темпото , изведнъж когато тя най много почва да пъшка , да спра и да кажа съжалявам но ми идва .. и тя вика няма проблем но виждам че и става кофти .. как да се справя с този проблем ??

Благодаря предварително на всички , и моля без подигравателни коментари .. :oops: :oops:

Eclipsercho
07-10-2011, 11:04
Оребренията са уж за да я стимулират повече, докато ръгаш чушлето в бобеца. Не знам дали помага, до сега не съм имал нужда да ползвам подобни.. според мен си вземи Durex Love/Jeans (по 4 в кутийка, стандартни, с достатъчно лубрикант (при Love за мен е малко, но всеки с вкуса си)) и не си губи времето с глупости.

Относно свършването - накарай я да ти направи една свирка преди секса, свърши, след което се подкарайте. Ще държиш много повече. По мнения на форума съм чувал, че тези презервативи на Durex за задържане не работели. Нямам лични наблюдения, просто споменавам.

Шоколада се счита за афродизиак, който те възбужда. Ако си превъзбуден ще свършиш много по-бързо.. имай го в предвид.

За аналния секс - само с презервативи няма да стане. Ако не искаш да квичи като заклано прасе вземи лубрикант на водна основа.

Успех. И запомни - ако първия път свършиш бързо, вкарай малко език пръсти докато пак ти стане и продължи, ефекта ще е по-позитивен а и ще държиш повече.