Влез

View Full Version : Странно или не?

nin0o0
07-11-2011, 08:16
Здравейте. Снощи имах доста''странен'' сън. Сънувах как излизам с бившата си приятелка знаете като гаджета. С нея скъсахме преди около месец и аз бързо я забравих понеже след около седмица си намерих друга приятелка. Не съм от тези хора, които тъжат за бившите си приятелки и им е много мъчно, че са се разделили просто знам, че няма да ми е първата нито последната. Та въпросът ми е би ли могло все още да имам някакви чувства към нея? С нея имахме много хубави моменти, но беше много ''дръпната'' целувахме се чак 1 месец след като почнахме да излизаме, а с сегашната ми приятелка се целувахме 3 дена след запознанството ни и даже скоро ще стигнем по-далече ако ме разбирате :-D .

w0sh
07-11-2011, 08:26
До скоро ни питаха за чуждите чувства, сега ни питат за собствените си.
Толкова ли не се познаваш, та да знаеш дали има нещо?

balu4ka
07-11-2011, 08:28
Ако си с някой ,само защото ще те задоволи физически...лошо,за теб!
Може би,бившата ти липсва.Помисли ..защо сте скъсали,имало ли е смисъл и т.н.

dimitar_ak
07-11-2011, 08:41
Ако сънуваш целувка с бившо гадже , предстои ти тайна подкрепа.

nin0o0
07-11-2011, 08:53
Дано ;p

Ако си с някой ,само защото ще те задоволи физически...лошо,за теб!
Може би,бившата ти липсва.Помисли ..защо сте скъсали,имало ли е смисъл и т.н.

Имах чувството че не сме един за друг разбираш ли ме? Аз съм купонджия, не се застоявам на едно място постоянно съм в движение насам натам. Може и да ме е ревнувала не съм сигурен понеже излизам предимно с момичета на разходка а не с аверчета. Със сегашната ми приятелка нещата протекоха много по-бързо не само физически, но и психически. Имам чувството че си допадаме и като характер и като всичко.

Mojito0
07-11-2011, 10:01
Стига ве!Как може да вярвате на тия съновници, измислени от не знам си къде си.
Възможно ли е 5 милиона човека да сънуват едно и също и имайки предвид различните им животи, различните места, на които живеят, различното ежедневие, хора около тях и прочие(схванахте ме какво искам да кажа)да им се случи едно и също нещо ? :shock:

nin0o0
07-11-2011, 11:06
А по темата?

Mojito0
07-11-2011, 11:48
А по темата?
Че то си е по темата, ахаха.
Не знам какво очакваш да чуеш?Не сме Фройд, нито те познаваме, нито сме (поне повечето)завършили психология, че да знаем какво крият дълбините на подсъзнанието ти и защо сънуваш такива неща.Нали се сещаш, че сам трябва да имаш поне бегла представа какво се случва с чувствата ти и дали съня ти е плод на това, че наскоро си се присетил за въпросното момиче или пък точно защото не си, защото си подтиснал нещо, защото подсъзнанието ти изкарва случайни картини, хора, места, случки и ги слпита в едно, и прочиеееее.
То тука тоя форум стана като център справки по психология, медицина и кво ли не.
Остава някой да пусне тема да пита за телефонен номер на пицария(то сигурно има такава :D ).

Dizziness
07-11-2011, 12:12
От всичко единствено разбирам, че си голямо хлапе. :)

Josefinne
07-11-2011, 12:29
Сори, ама трябва да ти видя очите, за да прочета мислите и душата ти. :smt064

onestar
07-11-2011, 14:17
Ами... просто си сънувал бившата си приятелка, трябва ли да се филмираш толкова? :-o
Или си мислил за нея, или нещо ти е напомнило за нея и това е накарало подсъзнанието ти да го покаже по този начин.

alice13
07-11-2011, 15:27
не мисля.. Може би просто е ставало въпрос за нея и от там идва.. и аз много често сънувам бившия ама знам че нямам чуства към него.. просто кат ми говорят за него са случва така :D

Lexyy
07-11-2011, 15:45
Казвали са ми, че сънищата ни показват, това което нашето подсъзнание иска, желае и му е нужно, но невъзможно за реалността. Абе нещо май не го казах както трябва, ама имах предвид, че сънищата изразяват, това което всъщност искаме, но в съзнание не можем да си позволим - нещо такова. Възможно, да имаш някакви чувства към бившата си и те да са породили този сън. И да, ако с новата си приятелка, получаваш само физическо удовлетворение - това не е добре, освен ако не търсиш такъв тип връзка, но аз лично съм доста скиптично настроена към такива връзки. Иначе, за чувствата и сънищата с бившата, тва е мойта теория, не гарантирам, че е достоверна.

IAmTheRealMe
07-11-2011, 21:26
Не, че нещо но май започваш да ставаш нормален човек. Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти. Не те познавам,но от начина по който се изрази ми се стори,че хич не си от хората, които се задържат на едно момиче за повече от 3 месеца. Това,че с бившата ти сте почнали да се целувате чак на 1вият месец не е никак странно, а си е съвсем нормална реакция за нея.

frozendeath
07-11-2011, 22:41
Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти.

Да бе. Веднъж сънувах, че падам с асансьор, т'ва значи ли, че подсъзнателно искам да падна с асансьор? Не мисля.

marin4itu
07-12-2011, 08:48
Може да си мислиш,че не изпитваш нищо към бившата си, но съня ти показва друго,а това е в резултат на подсъзнанието ти.

Да бе. Веднъж сънувах, че падам с асансьор, т'ва значи ли, че подсъзнателно искам да падна с асансьор? Не мисля.

Тълкуването на сънищата никога не е буквално. И не изразяват само желания, ами и страхове.. Например ако сънуваш, бясно куче, което иска да те разкъса, това може да означава, че някой ти мисли злото. Аз не вярвам на съновници, винаги си разбирам сънищата според нещата, които са ми се случили и за които съм мислила..

По темата: Авторе, с новата си, за да забравиш бившата ли? На колко си години, че си чакал бившата да се целувате 1 месец?