View Full Version : държа се като малко дете
BlackLoveHistory
07-12-2011, 11:27
Скоро се запознах с едно момиче . МНОГО я харесвам . Харесва ми това че е наистина хубава мила , добра , забавна !!! Правим много хубави неща заедно , глупости правим , ходим навсякъде , адски е забавно !!! Хубаво е че не е като кифлите , гримира се - да , но само спирала ! Та ся ще ви звуча странно ! Тя е 2 години по-малка .... кАЗАХ НА най-добрия си ПРИЯТЕЛ ЗА НЕЯ. Реших а направя първата крачка . НО се оказа че аз я харесва тя мен не . Моят фр и тя се срещат постоянно . Та един ден ми вика той че си хванал гадже . (нямах представа че говори за нея) . Той постоянно ми казваше колко е хубава мила добра сладка и теии .... каква правили .... къде били... не издаржах и му казах че и аз имам гадже (моето измислено гадже щеше да е тя ) един ден ми казах как се казва гаджето му и аз как моето . Побеснял той отиде при нея а аз го последвах . Попита я дали сме гаджета и тя онемя , каза НЕ ....... Тогава аз ги гледаххх странно .... Той каза че лъже и я одари много силно . устата й беше в кръв . .Аз само гледах.Тя дойде и ми каза само "глупак ние наистина много се харесвахме и обичахме".Междодругото моят приятел я одари доста , остата и носа й бяха в кръв . Тя не знае как се чуствам , КУЧКАТА му с КУЧКА ни нарани. След една седмица я видях с друг . Отидох и почнах да и викам да я обиждам и я бласнах здраво . При това тя падна на едно желязо и си раздра леко крака , . До този момент момчето което беше с нея ни гледаше . То стана и ме одари . После заедно с нея си тръгнаха . ЛАЛ исках да се сабудя ....исках тва да беше само СЪН ! тя каза едно "всичко ще се нареди , само изчакай " преди да тръгнат . Тогава разбрах че аз и моят приятел не я заслужаваме . ПОМОЩ наистина адски ме болиии
filmmaker
07-12-2011, 11:38
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година.
Аз я харесвам, тя мене не, ма ходиме, ма и приятеля ми ходи с нея, И ОТТАМ КАТО И ВКАРАХ ЕДНО КАРАТЕ В БЪБРЕЦИТЕ! Един кон на лизинг, има време, тя се обърна и ми каза: "Така ли се изхранва петчленно дете?"
Ако темата не е ебавка .. жал ми е за това момиче! :D :D
Аз я харесвам, тя мене не, ма ходиме, ма и приятеля ми ходи с нея, И ОТТАМ КАТО И ВКАРАХ ЕДНО КАРАТЕ В БЪБРЕЦИТЕ! Един кон на лизинг, има време, тя се обърна и ми каза: "Така ли се изхранва петчленно дете?"
:lol: :razz:
iiordanova
07-12-2011, 12:33
:lol: :lol: :lol:
Егати филма. Чакам продължението. :lol:
SmilezZz
07-12-2011, 12:53
Много си тъп !! :?
Давай следващия епизод :lol: НЕ НЕ НЕНЕЕЕЕЕ ти си много прост и наистина заглавието на тема ти подхожда страхотноо !
Fiction7577
07-12-2011, 12:58
Горкото момиче :?
А от цялата история, без съмнение, ти си най-тъпото парче. :grin: :grin: :grin:
martin97
07-12-2011, 16:55
Кой филм гледам?
scandalousLady
07-12-2011, 17:00
Ако темата не е ебавка .. жал ми е за това момиче! :D :D
:lol: :razz:
LudetinA55
07-12-2011, 18:35
...Ще бъда възможно най-мила - ТИ СИ МНОГО ТЪП ЗАДНИК !!!!! Първо ти казваш "тя не мисли ли зя чуствата ми" абе момчето ми , ти мислиш ли за нейните !!!! Бахти и тъпите задници сте !!! Аз ако бях ще ти шутя единнн ............ И да забравих ------ ВАРИ СЕ ГРЪМНИ !!!!!!!! И да , наистина не заслужавате момичето
DirtySmile
07-12-2011, 18:44
Абе пич, първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава почваи с сапунките ;)
Тва от булсата ли е,или по първа? :lol: :razz:
Абе пич, първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава почваи с сапунките ;)
Ако е истина, ако бях на мястото на момичето щях да ти забия много мощен юмрук...
IAmTheRealMe
07-13-2011, 09:20
Абе вие двамата на колко сте бе?!На 10?!Как може да биете момиче,че чак до кръв да се стигне?И двамата не я заслужавате!Тя нищо не ви е направила!Ако приятелят ти е знаел,че ти я харесваш и въпреки това е тръгнал с нея,то тогава не ти е приятел.А щом след като той я е ударил,то никва любов не е тва.Малеее турските сериали излязоха на яве.
LudetinA55
07-13-2011, 11:43
Давай следващия епизод :lol: НЕ НЕ НЕНЕЕЕЕЕ ти си много прост и наистина заглавието на тема ти подхожда страхотноо !
ПРАВО Е МОМИЧЕТО , НАИСТИНА СИ МНОГО ПРОСТ МОИ ЧОВЕК , КО ДА ТИ КАЈА - МНОГО СИ ПРОСТ БРАТЛЕ
Тая тема трябва да е ебавка, не си го обяснявам по друг начин.
защо си мислите, че ние, хората във форума, сме толкова наивни и ви вярваме на измишльотините?
minionka
07-13-2011, 21:47
Че вие сте я смлели от бой бе! Ти си адски тъп... Остави момичето да си живее живота най-добре.
TheCrimson
07-14-2011, 00:04
Ъхх..много ясно, че това е базик. Hellooooo?! Мога да ти кажа само, че историята е адски неоргинална. (ако исключим часта с боя..наистина беше вълнуващо) Аз с удоволствие ще изчакам да пуснеш втората част и ако е поне толкова вълнуваща, ще врътна два-три телефона и ще видим..може да стане някоя сапунка или ще изшлямутим малко нещата и това ще е новата част от Twilight..
iLovePussyJuice
07-14-2011, 01:39
глупави деца
Ебаси драмите. :razz: :razz: :razz: Всички чакаме с нетърпение втората част, бързайте да пускате най-новия турски филм. :)) На колко годинки сте?! Ако трябва да гледам по правописа, 1 клас имате ли? о.О
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година. :lol: :lol: :lol: :lol:
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Каква фантазия , какво нещо .. следващата история ?
vankata5555555
07-14-2011, 16:15
Удри баче Мите тая мачка не е наща :)
filmmaker
07-14-2011, 16:22
Закво изобщо коментирате още при условие,че е от 1-2 дена тая тема и стана пределно ясно ,че е шега..
malkasladka
07-14-2011, 16:27
:lol: :lol: :lol:
Егати филма. Чакам продължението. :lol:
И аз, и аз! :D
fLoweRrR
07-15-2011, 20:19
Да знаеш, всичко ти разбрах . . :D
WesCraven
07-15-2011, 20:21
К'ва е тая тема ся ? Новите потребители да си спамят и да си трупат мнения..заключете я.
Demolina
07-15-2011, 21:14
Аз ако бях на мястото на момичето щях да му вкарам половия му орган в устата .. без значение как, а тебе щях само да те кастрирам !
vpowerrr
07-16-2011, 19:41
Трол/Тъпак
на гаден човек му се случват гадни работи
Е то са кво станало единия им разбил устата, другия я блъснал и тя паднала на некво желязо. Е вие сте им нанесли ебаси тормоза на тва момиче бре ей. И гледай не си развалиш отношенията с твоя френд, че трудно се намират добри приятели.
jeezloxxy
07-16-2011, 20:49
Вие много здраво сте я набили,бе :D .
Ама честно,пълни задници сте.
val4yy19
07-22-2011, 11:31
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година.
пхаха ,това ме закова-и това с коня на лизинг като"аз съм роден с хан Аспарух ...681 година" :razz: :razz: :razz: :razz: -как ША бие момичето бе 8-)
Добре сори,ама..айде стига сега ,..
LeprikonA
08-06-2011, 13:39
:razz: :razz: :razz:
Colouring
08-06-2011, 13:59
А така,бийте се-това е пътят към прогреса! 8-)
strawberry88
08-06-2011, 14:22
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година. :razz:
someonerandom
08-06-2011, 15:46
Тая простотия искрено се надявах никога повече да не я видя на първа страница...
Тя винаги ще се завръща, дори и да е леко променена!