View Full Version : Какво НЕ обичате в секса?
milionerche
07-13-2011, 08:57
То милион теми има за какво обичате в секса (вкл и любовната игра) , а какво НЕ обичате:
1) да правите?
2) да ви правят?
adidasa131
07-13-2011, 09:17
не обичам да е тихо и тъмно
dimitar_ak
07-13-2011, 09:45
Нищо, което е насила, по принуда или причинява болка.
Lucifercho
07-13-2011, 09:47
Единственото,което мразя най-много и ми убива цялото желание е тъпия и смотан въпрос:
Кога ще свършиш?/Няма ли да свършиш вече.
не обичам да ме карат/ да се опитват да правят нещо, което съм отказала предварително още при първият опит и прекалено окосмени мъже, твърдо решени да ме накарат да им духам (и същевременно да си намирам косми в устата 2 часа след това)
не обичам и мъже, които не могат да кажат директно "Хайде да отиваме да правим секс", а само гледат мене и вратата на спалнята...и се надяват да се сетя сама
и лигаво говорене на темата - въобще не е възбуждащо (умалителни имена на атрибути или действия)
Freakylol
07-13-2011, 09:54
Единственото,което мразя най-много и ми убива цялото желание е тъпия и смотан въпрос:
+1 Не всеки път държа много, но пък когато държа повечко и идва тъпия въпрос..
Lucifercho
07-13-2011, 10:01
+1 Не всеки път държа много, но пък когато държа повечко и идва тъпия въпрос..
Така е брат,същото и при мен,живота е гаден,после умираш.
dimitar_ak
07-13-2011, 10:01
Няма жена, която да не обича да задържиш края. Този въпрос в повечето случаи означава "секса не ми допада, скучен ми е, не ми носи удоволствие".
Нищо, което е насила, по принуда или причинява болка.
+1
NomNomNom
07-13-2011, 10:32
Дълго лашкане, в различни пози и различно темпо . Супер досадно ми е , ако продължава повече от 30 минути .
Eclipsercho
07-13-2011, 11:01
живота е гаден,после умираш.
Децата порастват, стават идиоти.. 8-)
RageAgainstTheMachine
07-13-2011, 11:11
живота е гаден,после умираш.
Децата порастват, стават идиоти.. 8-)
Днеска свършват в теб , утре свършваш ти 8-) 8-)
Двусмислица само за жени , но радва 8)
Мразя като свърши един път и да не повтори. Ама аз искам ПАК!!!
Мразя да са толкова смотани, че когато започна да флртувам и буквално да си прося секса и те изоообщо да не реагират или да се дразнят. WTF?!?!?! Нали винаги ви се ебе?? :D Не мога да ги разбера.
И само за протокола: Питам кога ще свършва само като му правя свирка, защото мразя да свърши когато не очаквам :D .
anonymous708973
07-13-2011, 14:57
Мразя като свърши един път и да не повтори. Ама аз искам ПАК!!!
+ милион!
Не съм попадала на тези, но пък коя ги обича:
- да ме пита дали искам да сменим позата. Просто да ме хване и да ме завърти, защо да прекъсва секса с тъпи въпроси.
- да ме приема като гърди+клитор. Обичам да ме галят и докосват навсякъде, да не остави сантимер от мен недокоснат. (Естествено, има случаи, в които груб и бърз секс на изненадващо място е най-задоволяващият вид).
- да прави едно и също нещо с едно и също темпо в продължение на векове.
Засега за тия се сещам. Естествено, не обичам прекалено много болка, унижение (може да ме закача и да ми казва какво да правя), но не и да нарича курва и всякакви други.
http://riverdaughter.files.wordpress.com/2010/11/no-fat-chicks-jpeg.jpg
Не обичам да ми се казва "Обичам те" и да ми се задава въпроса "Хубаво ли ти е?" през 2 секунди :booooomb:
Priceless
07-13-2011, 18:20
Не обичам да ми се казва "Обичам те" и да ми се задава въпроса "Хубаво ли ти е?" през 2 секунди :booooomb:
Same.
Много дългия секс,защото се претърквам,а него го боли,но е инат.
Или да ми се задават въпросите "усещаш ли ме?" "искаш ли ме?" или изобщо каквито и да е други. Неадекватна съм за друг отговор освен "да" :D не искам да злоупотребяват с това О.о :?
8) 8)
Alekssandyr
07-13-2011, 21:49
Не обичм да не ми е удобно, и да не моа да си намера место .. :D
Обичам доста неща, но има и още доста да се пробват 8)
Задаването на всякакви въпроси ,крайни форми на груб секс и въобще не обичам да доминирам в сексуално отношение.
И понякога твърде нежният секс не ми харесва,но всичко зависи от настроението ми. Ако ме предразположи може и бързо да си сменя желанията.. 8-)
Не обиам партнъора да е тих..Също не обичам прекалените грубости и аналния секс не ме привлича като цяло.
Не обичам ако правя секс вечерта това,че ми е супер горещо и 2 часа не мога да заспа :lol:
tanqkirowa
07-14-2011, 08:03
Мразя да ме карат да правя нещо което не искам като цяло е това ..