View Full Version : Заздравител за нокти
Какви заздравители сте ползвали? От кои сте доволни?
Аз съм ползвала маслото на Икаров, ефект не видях, защото много малко съм се мазала и почти пълно го хвърлих. Ползвала съм на Perfect за меки нокти, сега ползвам пет в едно. Видях, че има и такова масло на тази фирма, смятам да го пробвам.
titinkaa
07-13-2011, 12:45
Единствено съм доволна от заздравителите на Miss sporty и Perfect.
А колкото до маслото на Икаров-аз съм доволна. :)
MissInd3p3nd3nt
07-13-2011, 12:59
Melly,заздравител за бърз растеж-хубав е
BaffaLsc
07-13-2011, 13:47
Perfect.
Икаров- всеки ден по 20 мин. След поне месец вече имаше ефект. Сега много по-лесно пускам маникюр. :grin: Иначе на Орифлейм съм ползвала, но изобщо не съм доволна. :(
marin4itu
07-14-2011, 04:33
Като цяло е хубаво да се ползват масла, защото те задържат влагата в нокътя, като оставят излишната отвън. Иначе честно казано отдавна не съм използвала заздравител, слагам топ лак, лак, и пак топ лак и честно казано не съм забелязала ноктите ми да са станали по-зле, откакто не използвам заздравители. А вече топ лакът ми е съвсеееем накрая на шишенцето. А на мен ноктите ми така разтът, че даже от време на време ги подкъсявам, че много дълги ми идват.
Bebolinkaf
07-26-2011, 22:37
Ами,аз съм много доволна от заздравителя на OPI.Наистина е много добър,и е перфектен за основа,понеже не наслоява. :)
pressiana
07-26-2011, 22:40
Ползвам на Икаров и на мен ми харесва.
Имам и на miss sporty, ама ги избягвам, защото на Икаров не е пълно с химии.. надявам се.
Аз изпозлвам маслото за нокти на Икаров - всяка седмица по един път, държа го около 10 минути върху ноктите си. Доста твърди стават от него. Много съм доволна.
Иначе от скоро използвам на Perfect 3 в 1 (заздравител, топ лак, основа), защото ноктите ми доста пожълтяха от постоянното изпозлване на лак.
MaLkaTa_LaDy
07-27-2011, 07:47
Perfect.
Също и макслото на икаров за нокти.
Много съм доволна от калциевия гел и един заздравител с копринени нишки на Perfect. От маслото на Икаров не забелязах никакъв резултат, но майка ми го харесва
LudotoDevoiche
07-27-2011, 12:23
Заздравителя на Perfect - 3v1 е страхотен. А от маслото за нокти на Икаров съм страшно доволна. Ти защо не си го вземеш пак? Слагай си всеки ден за около 20 минути след това масажирай леко ноктите и ще видиш разликата. Просто трябва постоянство. :)
Bonbonchencetyy
07-27-2011, 12:37
Perfect и само Perfect. :smt007
Carmen_Kass
07-27-2011, 15:07
Ами,аз съм много доволна от заздравителя на OPI.Наистина е много добър,и е перфектен за основа,понеже не наслоява. :)
И аз го харесвам.Ползвала съм:
Икаров- започнаха да се белят и чупят
Perfect-горе-долу беше добре.Някакъв лилав беше.
Melly-с диамантен прах- и той беше хубав
dream1707
07-27-2011, 17:04
Най-доволна съм от йода, ако трябва да съм честна... Всяка вечер си мажеш ноктите с йод, на сутринта няма и следа от него, всичко е попило и има много добър ефект.
Иначе съм ползвала маслото на Икаров и активния заздравител на Перфект и съм много доволна и от тях също :)