View Full Version : фейсбук:въпрос към разбиращите
csmaniak95
07-13-2011, 12:45
Здравейте имам въпрос защо от доста време в скайп получавам спам съобщение от потребители и в този спам пише Здравей и моето име в фейсбук и съответно линк към профила на този човек в фейсук .. въпроса ми е не съм с последната версия на скайп нито съм я обнявявал да се свързвам с фейсбук как по дяволите тези спам съобщения знаят профила ми в фейсбук от скайпа без да съм свързвал скайп с фейсбук чрез обновяване ? може ли да е защото са ми еднакви емайлите в скайп и фейсбук и от това ? и може ли да се разбере на някой профила ф фейсбук от този в скайп ? и изобщо какви са тези съобщения от фейсбук които получавам в скайп ?
sexa_na_kompleksa
07-13-2011, 14:05
Или е от имейла, или във Фейсбук си написала в профила ти как ти е скайпа.
chemist9009
07-13-2011, 14:24
Скайп-ът е интегриран с фейсбук.Поне версиите от 4.8 до 5.3 са така.Можеш да намираш абонатите си от скайп във фейсбук.Не може да бъде от имейла.Явно си посочил/а скайпа си във фейсбук...
csmaniak95
07-13-2011, 14:37
в профила го нямам написан а и не съм го писал въобще скайпа си в фейсбук ....
csmaniak95
07-13-2011, 14:38
Скайп-ът е интегриран с фейсбук.Поне версиите от 4.8 до 5.3 са така.Можеш да намираш абонатите си от скайп във фейсбук.Не може да бъде от имейла.Явно си посочил/а скайпа си във фейсбук...
точно това казах,че не съм си обновявал скайп версията в която е и фейсбук с нея