View Full Version : Какво да направя.... :@
Isolation
07-13-2011, 19:55
От онзи ден насам се забивам с един мн як...
Забивахме се до днес. .Поиска ми телефона покани ме да излезна с него и с приятелите му на излет някъде ....но му обясних че не мога защото имах ангажимент към нашите...той разбра това...ии така забивахме си се.
Днес му писах питах го какво прави..той ми отговори и това беше... нищо друго.. Да разбирам ли че не иска да сме нищо повече от приятели или че просто е зает..ако не това какво ? :?
sladur4etyYy
07-13-2011, 19:57
сигурно е извикал някоя друга на излета и сега си се забива с нея. 8)
Priceless
07-13-2011, 20:05
*Ти*: Какво правиш?
*Той*: Нищо особено
*Ти* ( пускаш тема във форум)
Виждаш ли колко абсурдно изглежда?
Разбрал е, че няма да му пуснеш и се е отказал.
Isolation
07-13-2011, 20:08
Напротивв пускахх му.... :?
Еми момчето те изчукал и те е разкарал кое от това не разбираш ? :D
blaaablaaablaaa
07-13-2011, 21:36
Пиши му пак след няколко дни и го питай дали иска да излезете. И пет годишен ще ти отговори същото.
LambOfGod
07-13-2011, 23:55
Решил е че го лъжеш само, за да не отидеш с него, разбила си му надеждите и сега се държи студено с теб. Много трудно да се сетиш, нали? Просто го питай има ли нещо свързано с теб, което го притеснява и ако той сподели нещо свързао с предположението ми го опровергай.
SmilezZz
07-14-2011, 05:17
Е,тогава не ти ли се струва нормално да се държи "студено" с тебе ?
Важното е, че разбрахме, че сте се забивали.
да :D :D :D
Аха. От онзи ден насам. Сте се забивали. И си му пускала. Браво.
Сега като го няма сигурно много страдаш. Все пак е било егати връзката.
Аха,а ти какво си очаквала?Лесна си и това е (:.
Isolation
07-14-2011, 07:37
всичко друго съм но не съм лесна...нито излезнах с него ..нито му дадох телефона си...тва не е ''лесно''
Хубаво..ПРЕСТАНЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ В ТЕМАТА...
за нищо не ставате....
:x :x
ИСКАМ КЛЮЧ!
всичко друго съм но не съм лесна...нито излезнах с него ..нито му дадох телефона си...тва не е ''лесно''
за нищо не ставате....
ИСКАМ КЛЮЧ!
е чакай де.. нищо не ти се разбира - > пуснала си му, без да му дадеш телефона си и без да сте излизали ?!
Isolation
07-14-2011, 07:40
за нищо не ставате....
ИСКАМ КЛЮЧ!
е чакай де.. нищо не ти се разбира - > пуснала си му, без да му дадеш телефона си и без да сте излизали ?!
Добре чат ли искате те ви пратя.. :D
Isolation
07-14-2011, 07:42
Не съм му дала телефона си и не отидох у тях... тва е което не съм направила... просто той спря да ми пише...
Не съм му дала телефона си и не отидох у тях... тва е което не съм направила... просто той спря да ми пише...
Еми тогава се научи как да се изразяваш,да обясняваш както трябва и тогава пиши по форуми. ><
Чакай чакай чакай. Значи сте се ''забивали'' и когато той те е поканил да излезете на излет ти си му отказала, но си му ''пуснала'' до колкото разбрах. Ако е така аз щях да поканя някое друго момиче на негово място все пак излет без момичета що за чудо е това? Питай го дали все още иска да сте заедно, чаткай си с него и другия път като те покани приеми.
BaffaLsc
07-14-2011, 08:52
Виждаш ли колко абсурдно изглежда?
+1, вече нищо не ме учудва в тоя форум..
Isolation
07-14-2011, 09:55
Бе спрете да пишете бе ..! Не разбрахте ли ! ... :x
Priceless
07-14-2011, 09:57
http://harvestwages.com/wp-content/uploads/2010/05/so-scared.jpg
TheBeliever
07-14-2011, 10:01
Дечко, ти не си човекът, който може да забрани дали и къде да се пише.
Не стига, че се филмираш от глупости, не знаеш значението на израза "пуснах му", а и се правиш на интересна. Да не споменавам какво "забиване" е било по скайп.
Я излез от филма.
Не стига, че се филмираш от глупости, не знаеш значението на израза "пуснах му", а и се правиш на интересна. Да не споменавам какво "забиване" е било по скайп.
Я излез от филма.
+1..
Аве булка,ние от де да знаем. :-o
Я излез от филма. Много добре казано!
Пък и какво от това, че не ти пише!? съжеляваш, че си изпуснала някакъв "ЯК" (както се изрази)!?? Според мен не ти пише, защото не си успяла да му задържиш интереса.. :? Опитай се да си по-потайна, по-непредсказуема и се опитай всеки път да го изненадваш с действията си! Колкото до това с "пускането" ....... нямам коментар
myNameIsImmortal
07-14-2011, 11:27
ти му пусна, той те напусна,
ти му пусна, след това го изпусна,
ти му пусна, вече не си му вкусна..
Решил е че го лъжеш само, за да не отидеш с него, разбила си му надеждите и сега се държи студено с теб. Много трудно да се сетиш, нали? Просто го питай има ли нещо свързано с теб, което го притеснява и ако той сподели нещо свързао с предположението ми го опровергай.
+
А ето ...тъпия се обади.. :D не я знам тази девойка какъв и е проблема с момчето.. но тъпите коментари....които постваш... са безсмислени
Е да ама нали знаеш? Каквото повикало, такова се обадило :grin:
Знам аз .. но ти му виж темата първо.. :D
то не е за смях, жалко е.............., ноооооооооо ВСЕ ПАК Е СМЕШНО! :-D
"Пуснах му" означава, че си правила секс с него. А това няма как да стане ако не си излизала с него. Ммм... освен ако не е било телефонен секс... ама чакай, ти и телефона не си му дала, значи е било скайп-секс.
Иначе определено нямаш никаква представа как да задържиш интереса на едно момче върху себе си, 'щото бягаш в двете крайности "лесна" (за което не ти стиска всъщност) и "недостъпна" (което го правиш по изключително смешен начин). 8)
Виждаш ли колко абсурдно изглежда? \:D/
Така като гледам момичетата май стават от тъпи по-тъпи. Каква е следващата ти тема? Използвах коламаска сега какво? Сложих си я и после какво? ИЗУМИТЕЛНО! :shock:
^ Напоследък виждам все повече момичета с подобни аватари. В какво се изразява харесването им? Някаква проява на мазохизъм, търсите внимание или просто си падате по подобни гнусни неща?
Isolation
07-14-2011, 12:46
[/quote]
Иначе определено нямаш никаква представа как да задържиш интереса на едно момче върху себе си, 'щото бягаш в двете крайности "лесна" (за което не ти стиска всъщност) и "недостъпна" (което го правиш по изключително смешен начин). 8) [/quote]
Добре как да му го задържа.....интересса
antifashionshit
07-14-2011, 12:55
може и да не си лесна, но със сигурност не показваш завидни интелектуални заложби.
за да не е офф: не примемай нещата толкова на сериозно.
Добре как да му го задържа.....интересса[/quote]
С ум, интелект, проява на чувство за хумор, добро самочувствие със стабилно покритие.
Показваш че имаш интерес към него до толкова, че да разбере намека ти, без да ставаш нахална, без да усеща страх в теб и без някакви глупави нагласи. Показваш близост, но и загадъчност. Трябва да го предизвикаш да иска да научи още за теб.
Наистина не знам дали си струва....
CyberMeX
07-14-2011, 13:38
Чакай малко, първо ни питаш нещо пък после ни казваш да не пишем повече >.< :booooomb:
Isolation
07-14-2011, 13:48
Чакай малко, първо ни питаш нещо пък после ни казваш да не пишем повече >.< :booooomb:
ми да защото никой не ми отговаря на въпроса..само ме нападат за кво да пишете...кат пишете само глупости
CyberMeX
07-14-2011, 14:10
Ама вие големи "приятели" сте, от 2-3 дни, ако ти си му писала първа и той не ти отг, значи не се интересува от теб, не е трудно да го разбереш, или пък може да не е бил на ПС, изчакай да ти отговори, ако не ти отговори, пиши му пак, ако и тогава не ти отговори, повече не се занимавай... :smt018
^ Напоследък виждам все повече момичета с подобни аватари. В какво се изразява харесването им? Някаква проява на мазохизъм, търсите внимание или просто си падате по подобни гнусни неща?
Не знам за другите момичета. Но аз лично съм го сложила с цел. Съвсем отделен е въпросът, че обожавам филми и книги на ужасите. Мозохистичното в случая няма нищо общо с артистично направена картинка. Символизираща баналности от типа на неоравновесени женски, които си причиняват болка и се хвалят с това. :) Надявам се да съм отговорила на въпроса ти подобаващо.
Ashenvale
07-17-2011, 13:03
fail