PDA

View Full Version : Вечеря сред природата.. + доза романтика..

myNameIsImmortal
07-14-2011, 11:14
Здрасти на всичкииииии :P
От n-та време не съм писал из раздел "Любов".. ама сега тука някой може да взаимства от моята идея + да получа някой допълнителен съвет за доизкусоряване на измисленото от мен..
след 5 дена, на 19ти (нали паметна дата за мен и приятелката ми) съм решил да я изненадам, не с някакъв скъп подарък който да е постоянно около нея и да й напомня за мен, не с разни цветя, бонбони, кутии и какви ли още не неща измислени и направени ръчно, а с незабравима вечеря..
Не в ресторант, не вкъщи, ами сред природата, в гъстата гора измежду дърветата, необезпокоявани от никой, където е невъзможно в късен вечерен час да се появи някой и да прекъсне всичко..

Решил съм да взема 2 сгъваеми дървени столчета, от тея с облегалките и където може да си сложиш отстрани ръцете (много са удобни и са практични понеже не заемат много място в сгънато положение) една маса дървена и да ги разположа 1 срещу друг.. на масичката ще сложа някаква бяха покривчица, посредата ваза с розичка.. една две ароматизирани свещи (чудя се още за тях, защото и без тях аромата на бор, бук, ела е омайващ когато лъхне вятър) ..
И за капак защото ще е вечерно време, отстрани около масата и столовете ще оградя с факли, от тея където ги продават за факелните шествия.. чудя се дали да бъдат около нас, или да образуват "тунел", по-точно пътека към масичката..

Въпроса ми е какво да бъде ястието?
За десерт ще бъде нещо сладко от сорта на сладолед+шоколадови пръчици (просто обича сладоледд) с няклко пурички + ябълкаа в сладоледа на резенчета..
И ще взема червено вино (не съм се спрял на марка, но в магазина ще реша..
Само не знам какво да бъде ястието..
Не искам да е нещо любимо което обича, а да е нещо което досега не е опитвала.. но си нямам и никаква идея какво може да е то.. в смисъл да знам, че не е яла октопод ама.. 8-)

Някакви идеи?
:)

onestar
07-14-2011, 11:25
Ей такива идеи много радват. :)

Само ще направя някои корекции, с които можеш да се съобразиш ако ти допаднат.
Освен дървените столчета, които ще са ви необходими за самата вечеря, вземи и едно одеало, върху което ще можете да легнете след това.

За свещите - не ми се виждат добра идея. Малък ветрец и ще угаснат.
Факлите тук се връзват по-добре. И мисля, че ще е хубаво да ги поставиш под формата на тунел към самата маса плюс няколко около вас.

Също внимавай да не направите някоя беля с този огън.

А за основното ястие не мога да ти помогна, но десерта си го улучил 8-)

Done
07-14-2011, 11:29
Идеята е добра !
На първо четене това което се сещам е - вземи нещо против комари, защото в гората дори през деня на сянка са много свирепи, какво остава за вечерта. Има Райд Спирали - те ще свършат работа. Палиш по една в четирите края на масата - на земята.
Сладоледа - как ще го запазиш ? трябва ти хладилна чанта.
Свещи - повече от една не е необходима, не толкова за аромат, колкото за атмосфера. Вземи от тези в "чашка". Glade имат такива с аромат - "In Love" :)
За вино - аз съм любител на червеното и макар да не е подходящо за жегите не ми пречи. Има едно много ароматно и доста пивко - Boutique Todoroff Cabernet Sauvignon. Може би добре изстудено Розе ще бъде добър избор също.
Това е което се сещам за сега ;)

Spicy
07-14-2011, 11:29
Лелеее такива като теб са на изчезване... за жалост.

Не знам защо препочиташ да е нещо непознато за нея..
По-добре поръчай Макдоналдс и това е :D

myNameIsImmortal
07-14-2011, 11:32
^ @onestar

добре, аз за одеало мислех, обаче се чудя дали след това да пална един огън на огнище (нали с камъни оградена и малко окесана трева (окесана: премахната, изкоренена)) нали за да няма опасност от разрастване на огъня, после да тичам до язовира за вода.. 8-) или да взема едно юрганче да се завием след това, защото вечерно време тука температурите падат доста.. сега е 30-35 градуса, ама вечер при язовира е едно максимум 15.. :? планински раьон сме си..

А за факлите така можеби ще е добре.. няколко около нас, да осветяват лицата ни и масата и няколко във формата на тунел водещи към самата маса..
:)

П.П. Чакам идеи за ястиетоооо 8-)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 11:34
Лелеее такива като теб са на изчезване... за жалост.

Не знам защо препочиташ да е нещо непознато за нея..
По-добре поръчай Макдоналдс и това е :D

ами защото с мен, ще може да опита както всяко едно непознато ястие, така и всяко едно нещо непознато за нея от живота, и независимо от това дали ще й хареса или не, аз ще съм до нея и ще й подам ръка..

сега разбираш ли защо? :)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 11:35
Идеята е добра !
На първо четене това което се сещам е - вземи нещо против комари, защото в гората дори през деня на сянка са много свирепи, какво остава за вечерта. Има Райд Спирали - те ще свършат работа. Палиш по една в четирите края на масата - на земята.
Свещи - повече от една не е необходима, не толкова за аромат, колкото за атмосфера. Вземи от тези в "чашка". Glade имат такива с аромат - "In Love" :)
За вино - аз съм любител на червеното и макар да не е подходящо за жегите не ми пречи. Има едно много ароматно и доста пивко - Boutique Todoroff Cabernet Sauvignon. Може би добре изстудено Розе ще бъде добър избор също.

мерси за идеята с виното и за комарите.. мисля че кабарне сувиньона ще е добър избор.. :)
1 път там ме охапа комар и ми се поду все едно тръгна да ми излиза 3ти крак 8-) 8-)

RI0T
07-14-2011, 11:37
Чудесна идея!! :)

Намери нещо против комари както споменаха по-горе.
За вечерята ти ли ще я приготвяш? - нещо трудно или лесно и оригинално?

alice13
07-14-2011, 11:41
суши ? Дори и аз не съм опитвала ама и не знам къде да намеря ;д Морски ястия ? някакво месо дето не е яла... незнам Ррапитай приятелките й какво не е опитвала. Мисля че те ще знаят :)

Done
07-14-2011, 11:50
Идеята е добра !

мерси за идеята с виното и за комарите.. мисля че кабарне сувиньона ще е добър избор.. :)
1 път там ме охапа комар и ми се поду все едно тръгна да ми излиза 3ти крак 8-) 8-)
Няколко пъти съм правил подобни постановки. Винаги се приема много добре с изключение на веднъж когато мацката явно си падаше по лъскави ресторанти а не по романтика сред природата..

Като каза планински райнон се сетих че си прав - ще бъде хладно. Вземи си повече дрехи за да можеш да й предотстъпиш някоя на нея като застудее. Препоръчвам нещо поларено - хем меко и леко хем топли много. Така хем ще й е топло, хем ще й е приятно да е облечена в твоя дреха.
За музиката на спомена нищо ! Една романтична вечеря не е романтична без музика... много тиха и нежна трябва да бъде. В никакъв случай попфолк, дори и да сте му фенове...
За основното ястие - аз винаги съм правил барбекю... пържолки и зеленчуци на скара стават уникално. Това обаче предполага да носиш и барбекю. Аз имам едно малко такова portable и ми върши страхотна работа. Ако се спреш на този вариант - кажи, ще ти дам още хинтове ;)
Ако се сетя още нещо ще пиша ;)

onestar
07-14-2011, 11:51
^ @onestar

добре, аз за одеало мислех, обаче се чудя дали след това да пална един огън на огнище (нали с камъни оградена и малко окесана трева (окесана: премахната, изкоренена)) нали за да няма опасност от разрастване на огъня, после да тичам до язовира за вода.. 8-) или да взема едно юрганче да се завием след това, защото вечерно време тука температурите падат доста.. сега е 30-35 градуса, ама вечер при язовира е едно максимум 15.. :? планински раьон сме си..

Огнището ми се струва добра идея. Подготви всичко предварително + достатъчно дърва, за да не се налага да се мотаеш вечерта. :)
Не пречи да вземеш и едно юрганче, за всеки случай... по-добре да го имаш под ръка от колкото да ви потрябва, но да не си взел.
Запаси се със всичко, което мислиш, че ще ви послужи пък на място ще решавате как ще е по-удобно за вас самите. :)

Btw, планински раьон, казваш... от къде си? 8-)

jghgh
07-14-2011, 12:25
Бахти яката идея. Евала на приятелката ти, щастливка е. 8-)

Но знаеш ли какво? Какъв е смисълът от сложно и оригинално ястие? Да не говорим, че може да не й понесе, да получи диария и т.н. 8-)
Щом лайт мотивът ще е нещо по-обикновено, природно и т.н. - следвай го и сервирай нещо по-просто. Тя и без друго едва ли ще се сети за скрития смисъл на оригиналното ястие - че както може да опита нещо странно с теб в кухнята, така може и в живота ...освен ако ти не й кажеш. Но ти можеш да й го кажеш и без да си приготвил нещо странно.
Разбира се, изборът си остава твой.

Моето мнение е, че оригиналните неща се приготвят трудно и съответно се съхраняват и сервират трудно. Напр. ако направиш едни миди у вас, после не знам как ще трябва да ги замъкваш (предполагам си с кола), за да им запазиш и качеството, и соса, или там каквото трябва да има в едни миди (не съм яла.)
Не си усложнявай живота. Предлагам друго - вземи нещо по-лесно за ядене, но пак да е екзотично. Напр. еленско месо. Да си кажа, аз не съм яла никога (и не бих искала.. не подкрепям лова), но сестра ми каза че е много вкусно. Не знам даже на какво се продава, но най-вероятно на суджуци и т.н. Нарежи плато с такива (на място!), сложи неща, които се връзват с месото (вино, гарнитури.. то е ясно) и карай по-опростено. Даже е в тон с природата. Не много сложно, ангажиращо и рисково. Рисково казвам, щото може да се провалиш ако тръгнеш да готвиш нещо сложно или да се омажете, да е трудно да го ядете и т.н.
Баребкюто също е страхотна идея, ако си имаш portable и пак е в тон с обстановката - природа, лесно, но вкусно ястие, което не е МкДоналдс - достатъчно романтика.

Карай по-леко и по-просто.

М/у другото вие там ли ще останете да спите? Ако да, не знам защо ви е да кладете огън и само да се занимаваш с глупости, може просто да опънете палатка. 20лв е най-евтината за 2ма човека. После ви трябват 2 одеала - за постилане, да е по-удобно и за завиване, за да е топло. Така или иначе факлите ще осветляват мястото около вас.

Josefinne
07-14-2011, 13:03
Добре де, а докато я заведеш до въпросното място, кой ще ги пази тия неща там, или тя сама ще трябва да те намери?
И не мислиш ли, че ако отидеш в парка и започнеш да палиш факли и свещи, ще те сбарат горските и ще те изгонят. По-добре се откажи от факлите.

Done
07-14-2011, 13:09
Добре де, а докато я заведеш до въпросното място, кой ще ги пази тия неща там, или тя сама ще трябва да те намери?
И не мислиш ли, че ако отидеш в парка и започнеш да палиш факли и свещи, ще те сбарат горските и ще те изгонят. По-добре се откажи от факлите.
Явно не става въпрос за парк, а гора/планина. Ако избере достатъчно затънтено местенце, никой нищо няма да му отмъкне. Избирайки място, трябва да търси не много далечно от какъвто и да е път, но не и близо. 4-5 мин ходене е достатъчно. Трябва да не е на голяма полянка а пространство заобиколено от дървета. Светлината от факлите няма да се вижда на повече от 200м.
Всъщност ако има местност от която да се открива красива гледка към село/град или друга красива панорама е голям плюс ;)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 13:16
Явно не става въпрос за парк, а гора/планина. Ако избере достатъчно затънтено местенце, никой нищо няма да му отмъкне. Избирайки място, трябва да търси не много далечно от какъвто и да е път, но не и близо. 4-5 мин ходене е достатъчно. Трябва да не е на голяма полянка а пространство заобиколено от дървета. Светлината от факлите няма да се вижда на повече от 200м.
Всъщност ако има местност от която да се открива красива гледка към село/град или друга красива панорама е голям плюс ;)
всички горски в района са ми познати.. става въпрос за гората на язовир Батак :)
+ това нали ще е малко навътре в гората, за да няма кой да мине с колата и да гледа какво става, защото вечерно време на брега има палатки и рибари, и не да сме седнали и да се гледаме един друг, а да се чуват викове "бахти и рибатааааааааааааа" и т.н..
Няма никакви проблеми с факлите, ще подбера място нали примерно 10-10 метра където ще е разположено всичко и около него ще е обградено с дървета..
Ще оправя всичко горе, и ще съм с приятел който мисля да остави да е там (макар че няма кой да мине и да вземе нещо, но за всеки случай ще оставя някой докато я забера), после ще му връча ключовете за колата и да я закара у нас, пък ще се обадя на баща ми после да ни вземе.. това е вариянта :)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 13:18
Бахти яката идея. Евала на приятелката ти, щастливка е. 8-)

Но знаеш ли какво? Какъв е смисълът от сложно и оригинално ястие? Да не говорим, че може да не й понесе, да получи диария и т.н. 8-)
Щом лайт мотивът ще е нещо по-обикновено, природно и т.н. - следвай го и сервирай нещо по-просто. Тя и без друго едва ли ще се сети за скрития смисъл на оригиналното ястие - че както може да опита нещо странно с теб в кухнята, така може и в живота ...освен ако ти не й кажеш. Но ти можеш да й го кажеш и без да си приготвил нещо странно.
Разбира се, изборът си остава твой.

Моето мнение е, че оригиналните неща се приготвят трудно и съответно се съхраняват и сервират трудно. Напр. ако направиш едни миди у вас, после не знам как ще трябва да ги замъкваш (предполагам си с кола), за да им запазиш и качеството, и соса, или там каквото трябва да има в едни миди (не съм яла.)
Не си усложнявай живота. Предлагам друго - вземи нещо по-лесно за ядене, но пак да е екзотично. Напр. еленско месо. Да си кажа, аз не съм яла никога (и не бих искала.. не подкрепям лова), но сестра ми каза че е много вкусно. Не знам даже на какво се продава, но най-вероятно на суджуци и т.н. Нарежи плато с такива (на място!), сложи неща, които се връзват с месото (вино, гарнитури.. то е ясно) и карай по-опростено. Даже е в тон с природата. Не много сложно, ангажиращо и рисково. Рисково казвам, щото може да се провалиш ако тръгнеш да готвиш нещо сложно или да се омажете, да е трудно да го ядете и т.н.
Баребкюто също е страхотна идея, ако си имаш portable и пак е в тон с обстановката - природа, лесно, но вкусно ястие, което не е МкДоналдс - достатъчно романтика.

Карай по-леко и по-просто.

М/у другото вие там ли ще останете да спите? Ако да, не знам защо ви е да кладете огън и само да се занимаваш с глупости, може просто да опънете палатка. 20лв е най-евтината за 2ма човека. После ви трябват 2 одеала - за постилане, да е по-удобно и за завиване, за да е топло. Така или иначе факлите ще осветляват мястото около вас.

не съм решил, може и да останем да спим там, а може и да си се приберем примерно към 1-2 часа вечерта когато застудее напълно, но ще ги има и одеалата след това да легнем и да се любуваме на гледката на язовира и луната отразяваща се в него :)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 13:18
^ @onestar

Огнището ми се струва добра идея. Подготви всичко предварително + достатъчно дърва, за да не се налага да се мотаеш вечерта. :)
Не пречи да вземеш и едно юрганче, за всеки случай... по-добре да го имаш под ръка от колкото да ви потрябва, но да не си взел.
Запаси се със всичко, което мислиш, че ще ви послужи пък на място ще решавате как ще е по-удобно за вас самите. :)

Btw, планински раьон, казваш... от къде си? 8-)
от Велинград, ако ти говори нещо, област Пазарджик :)
А района ще е язовир Батак :)

myNameIsImmortal
07-14-2011, 13:23
Идеята е добра !

Няколко пъти съм правил подобни постановки. Винаги се приема много добре с изключение на веднъж когато мацката явно си падаше по лъскави ресторанти а не по романтика сред природата..

Като каза планински райнон се сетих че си прав - ще бъде хладно. Вземи си повече дрехи за да можеш да й предотстъпиш някоя на нея като застудее. Препоръчвам нещо поларено - хем меко и леко хем топли много. Така хем ще й е топло, хем ще й е приятно да е облечена в твоя дреха.
За музиката на спомена нищо ! Една романтична вечеря не е романтична без музика... много тиха и нежна трябва да бъде. В никакъв случай попфолк, дори и да сте му фенове...
За основното ястие - аз винаги съм правил барбекю... пържолки и зеленчуци на скара стават уникално. Това обаче предполага да носиш и барбекю. Аз имам едно малко такова portable и ми върши страхотна работа. Ако се спреш на този вариант - кажи, ще ти дам още хинтове ;)
Ако се сетя още нещо ще пиша ;)
добре..
значи това е вариянт със скарата, намясто да направя всичко там за да не се налага да мъкна готови неща..
а проблем с лъскавите ресторанти няма, в смисъл ходили сме на такива, сред уживените центрове, но го има и желанието от обстановка из природата.. наскоро ходихме на водопад Скакля, и Вазовата пътека малко след Своге и много й се хареса малкия преход, който направихме..
А дайде ми някаква идея за музика, то се знае че няма да е поп-фолк и тем подобни, нещо тихо което да звучи, ама си нямам идея какво ..
не съм се интересувал много от такива песни.. е има някои но са с тъжни текстове, а не искам такива да ги има.. по-добре само трак, отколкото да се пее "i miss you soo muchh.. you hurt mee" и т.н.
Има още неща за доизпипване, но когато ги доизмисля ще споделя..

Впрочем ако някой може да предложи още нещо, да се чувства поканен в темата :D

myNameIsImmortal
07-14-2011, 13:25
Чудесна идея!! :)

Намери нещо против комари както споменаха по-горе.
За вечерята ти ли ще я приготвяш? - нещо трудно или лесно и оригинално?

аз.. и е за предпочитане лесно и оригинално..
не съм много добър на тема готварство.. мога да си направя палачинки, кренвирши с кашкавал, да си изпържа картофи, да направя скара, яйца да си изпържа и примерно някои друго по-лесни ястия..

Hilary_
07-14-2011, 13:32
Колко мило .. ^^

Не си направих труда да прочети горните мнения, защото ме мързи, но за папкане гледай да е нещо, което харесва, защото иначе рискуваш да остане гладна .. :lol: То от всичко останало, което си измислил яденето ще й е последната мисъл .. ;)

scandalousLady
07-14-2011, 14:11
Съгласна съм с Hilary_ а пък ако не можеш да се справиш сам с яденето помоли някоя роднина да ти помогне ако искаш да е нещо,което е по-трудно за приготвяне иначе скара :) . Успех =D>

Done
07-14-2011, 14:27
добре..
значи това е вариянт със скарата, намясто да направя всичко там за да не се налага да мъкна готови неща..
а проблем с лъскавите ресторанти няма, в смисъл ходили сме на такива, сред уживените центрове, но го има и желанието от обстановка из природата.. наскоро ходихме на водопад Скакля, и Вазовата пътека малко след Своге и много й се хареса малкия преход, който направихме..
А дайде ми някаква идея за музика, то се знае че няма да е поп-фолк и тем подобни, нещо тихо което да звучи, ама си нямам идея какво ..
не съм се интересувал много от такива песни.. е има някои но са с тъжни текстове, а не искам такива да ги има.. по-добре само трак, отколкото да се пее "i miss you soo muchh.. you hurt mee" и т.н.
Има още неща за доизпипване, но когато ги доизмисля ще споделя..

Впрочем ако някой може да предложи още нещо, да се чувства поканен в темата :D
музика ще предложа малко по-късно като се прибера и разровя плейлистите си...
За барбекюто : 3кг дървени въглища за предпочитане е да ги вземеш от закрит магазин, защото от бензиностанциите се случва да са овлажнени. Разплака някаква течна - има специализирани не препоръчвам бензин, нафта и други подобни. Без нея ще с еозориш доста...
Яденето ми е малко сложна тема... попринцип хич не съм добър в готвенето а и не ме влече. Понеже не съм и претенциозен това което съм правил е - свински пържоли ( препоръчвам врат ) мариновани ( продават се готови такива във вериги като Билла и Кауфланд ) Аз лично съм оставал доволен от тези в Билла с няква зелена гняс отгоре. Гадно изглеждат сурови, но са тънки и след изпичане стават супер крехки и сочни. За гарнитура правя заленчуци на " сач " - тиквичка нарязана на дълго, морков, едри печурки, лук, червени и зелени чушки. Всичко това режеш на възможно по-широки и дълги парчета, за да не изпадат м/у решетките. Слагаш ги на скарата и стават супер, но внимаваш да не изгорят.
Отделно можеш да вземеш зеленчуци и за шопска или овчрска салата примерно, за да се занимава с нещо мацката докато ти разпалваш скарата ;)
Менюто върви с винце.... аааа сега се сетих да вземеш и 100-тина грама синьо сирене ;) Bergablu е добър вариант ;) Страхотно е точно с това вино което ти препоръчах...
Ако се сетя още ще пиша ;)

Princessani
07-14-2011, 14:55
Здрасти на всичкииииии :P
От n-та време не съм писал из раздел "Любов".. ама сега тука някой може да взаимства от моята идея + да получа някой допълнителен съвет за доизкусоряване на измисленото от мен..
след 5 дена, на 19ти (нали паметна дата за мен и приятелката ми) съм решил да я изненадам, не с някакъв скъп подарък който да е постоянно около нея и да й напомня за мен, не с разни цветя, бонбони, кутии и какви ли още не неща измислени и направени ръчно, а с незабравима вечеря..
Не в ресторант, не вкъщи, ами сред природата, в гъстата гора измежду дърветата, необезпокоявани от никой, където е невъзможно в късен вечерен час да се появи някой и да прекъсне всичко..

Решил съм да взема 2 сгъваеми дървени столчета, от тея с облегалките и където може да си сложиш отстрани ръцете (много са удобни и са практични понеже не заемат много място в сгънато положение) една маса дървена и да ги разположа 1 срещу друг.. на масичката ще сложа някаква бяха покривчица, посредата ваза с розичка.. една две ароматизирани свещи (чудя се още за тях, защото и без тях аромата на бор, бук, ела е омайващ когато лъхне вятър) ..
И за капак защото ще е вечерно време, отстрани около масата и столовете ще оградя с факли, от тея където ги продават за факелните шествия.. чудя се дали да бъдат около нас, или да образуват "тунел", по-точно пътека към масичката..

Въпроса ми е какво да бъде ястието?
За десерт ще бъде нещо сладко от сорта на сладолед+шоколадови пръчици (просто обича сладоледд) с няклко пурички + ябълкаа в сладоледа на резенчета..
И ще взема червено вино (не съм се спрял на марка, но в магазина ще реша..
Само не знам какво да бъде ястието..
Не искам да е нещо любимо което обича, а да е нещо което досега не е опитвала.. но си нямам и никаква идея какво може да е то.. в смисъл да знам, че не е яла октопод ама.. 8-)

Някакви идеи?
:)панирани топени сиренца във зърнена пшеничка закуска и яйца и попени със сладко от вишни и гъбки :grin: :grin: :grin:

myNameIsImmortal
07-14-2011, 19:55
^^Done
очаквам какво ще ми предложиш като музика :)

Done
07-14-2011, 20:18
^^Done
очаквам какво ще ми предложиш като музика :) ами честно казано се затрудних.. Аз принципно съм фен на баладите.. Те обаче не се вписват в критериите които ти посочи, напротив даже. Единственото което ми идва на главата в момента ( на 4 бири ) е "Enigma"... Сега съм на вън и не съм се прибирал да се разровя, но ще го направя. Всъщност пробвай да потърсиш нещо из нета с ключови думи relaxing music примерно...

myNameIsImmortal
07-14-2011, 21:12
http://www.youtube.com/watch?v=iiqeEM7JPRo&feature=related

една от песните които ще са включени :)

Done
07-14-2011, 21:22
в тази връзка виж това :
http://www.zamunda.net/details.php?id=164948&hit=1

Priceless
07-14-2011, 22:15
^ Искам на мене ти да ми организираш романтична вечеря 8-)

ThatsMe
07-15-2011, 00:00
Вземи Autan за комари е и внимавай от змий,че ше смучеш отрова от нечие краче :D

cherinka
07-15-2011, 03:38
Така и така си тръгнал да се занимаваш, факлите може да ги обградиш с камъни (мерки за сигурност).
На прима-виста се сещам за пилИ жулиен, може би се дължи на факта, че ми се яде такова чудо от три седмици. Дори като изстине, пак е вкусно. 8-)

Done
07-15-2011, 04:55
^^Done
очаквам какво ще ми предложиш като музика :)
сега се огледах какво имам на диска и мисля, че това би ти свършило перфектна работа - Romantic Love Songs Instrumental ;) Явно съм ги теглил за някакъв подобен случай :)
http://www.youtube.com/watch?v=Kf0vQcqdLoM
http://www.youtube.com/watch?v=ZVdTFt2Ih_k
http://www.youtube.com/watch?v=go5y-UmkbHw
тук ги има в доста добре подбрана компилация :
http://www.zamunda.net/details.php?id=156948&hit=1

Hilary_
07-15-2011, 06:57
и аззз искааааам .. :cry: :cry:

8-)

Авторе после да се похвалиш .. ;)

Done
07-15-2011, 07:05
и аззз искааааам .. :cry: :cry:

8-)

с квото мога ще помагам 8-)

Roxie
07-15-2011, 09:52
Здравей!
1-во поздравления за идеята ти! Мисля, че няма нужда да ти казвам, че такива неща малко хора са готови да направят (за сегашното време).
А за ястието може би нещо като месо със зеленчуци или разни такива, но трябва да е топло! Или поръчай нещо от ресторант! Имат достатъчно неща, от които да избереш..
А за осветлението по-добре факли някакви.. огънят трябва да се поддържа!

Успех!

loca10
07-15-2011, 12:34
Идеята като цяло е супер, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМИ СПРЕЙ ПРОТИВ КОМАРИ! Бъди сигурен, че с момичето си имате доверие, иначе ще се появи това чувсто, тип "защо пък ме изкара чак в гората, толкова е тихо и безлюдно, да не би... ааааа!!!" :razz: Романтиката ще се прецака, че може и да откаже жената... Ако всичко това е налице, няма нужда да се изхвърляш за деликатеси и прочие, голям огън, звезди и любов са напълно достатъчни :grin:

eXxXciTeD
07-15-2011, 14:06
без огън по земята, едва ли ще искате да стоите на тези столове един срещу друг цяла вечер, намери нещо от сорта на спален чувал, но внимавай с тези насекоми и т.н, неприятна работа са си.
П.С. НАПРЪСКАЙТЕ СЕ С АУТАН (rofl)

myNameIsImmortal
07-15-2011, 18:09
остават още 3 дни..
ще инфиормирам с нова тема какво се е случило и какво точно съм направил :)
благодаря на всички за идеите и помощта която ми оказахте относно доизкусоряването на някои от детайлите :)

Сега остава само чакането :)

Done
07-15-2011, 18:12
остават още 3 дни..
ще инфиормирам с нова тема какво се е случило и какво точно съм направил :)
благодаря на всички за идеите и помощта която ми оказахте относно доизкусоряването на някои от детайлите :)

Сега остава само чакането :)
успех :smt023

Done
07-20-2011, 08:41
вече е 20-ти, казвай как мина 8-)

Hilary_
07-20-2011, 09:44
дааа да дааа .. изпей си всичко!! 8-)

scandalousLady
07-20-2011, 10:17