View Full Version : само при мен ли е така..
alechita
07-15-2011, 11:42
Здравейте! Искам да ви попитам дали и на някой друг му се е случвало това.Значи имам си приятел от 5 месеца, водим си полов живот от скоро,ноо се случва нещо много странно или поне на мен ми е странно,защото до сега никой от приятелите ми не ме е карал да го правя.. таа, приятелят ми постоянно иска мои голи снимки, примерно сме били заедно вечерта и на другия ден иска снимки.Не го разбирам,странно ми е и затова реших да ви пиша. Не знам дали темата е много за този раздел и се извинявам ако това не е правилното място за темата ми, но ако при някой друг също е така моля да сподели или другите да кажете какво мислите!
Благодаря! :)
lamer4e7o
07-15-2011, 11:44
Голи снимки, хъх! Ако все пак не го задоволяваш достатъчно в секса, нормално е да иска твои снимки, но чак пък голи… По бельо е по-разбираемо, но така… Не знам, помисли, ако не му доставяш достатъчно удоволствие е възможно все пак.
MimssXdd
07-15-2011, 11:52
Долен перверзник - кажи му да се шиба, никви снимки
наистина не му давай никфи снимки..шото после не се знае къде ше ги качи.. :?
Еми ако си пада малко нимфоман е нормално да иска. 8-) Иначе...на мен моя ми иска само когато няма да се виждаме дълго време/пр. ако съм на село за 1 месец и само си пишеме през тва време/.
Питай го какво става,дали го задоволяваш напълно и тн.По-добре да си поговорите за това,от колкото да си мислиш какви ли не неща без да знаеш истината.
gegata15
07-15-2011, 11:58
Просто си пада по- перверзен. Нз пращала ли си му снимки, но имай и 1 на ум че като скъсате може да те изнудва чрез тези снимки и тогава да си блъскаш главата!
наистина не му давай никфи снимки..шото после не се знае къде ше ги качи
Съгласен с хората писали по-горе в темата! Не пращай никакви такива снимки, защото може след време да се получат злоупотреби и както някой каза по-горе "да си блъскаш главата" и да съжеляваш :wink:
NarutoShippuuden
07-16-2011, 09:40
Прати му прати му. Ще видиш как когато те одреже ще те побликува в сайтове по името ''Магистрална фея'' :)
DownloadVirus
07-16-2011, 10:43
Ако му даваш поне му поискай и ти голи снимки !
Хехе, хвали се пред дружките 8-)
OnlyMeAndYou
07-16-2011, 12:55
Кажи му, че ще му дадеш, ако и той ти даде.ако си решила да му даваш де. В противен случай недей.
П.П. Не се съгласявай и да му правиш стриптийз по скайп. Така пак може да се сдобие с твои голи снимки. :)
ubuntureload
07-16-2011, 15:33
Идеално... скоро ще излиза едно ново списание - "Моите голи бивши" :D
Plikchencce
07-16-2011, 22:29
Идеално... скоро ще излиза едно ново списание - "Моите голи бивши" :D :D
Може да те изнудва с тях по-нататък :lol: