View Full Version : Ясмин
galenata
07-15-2011, 12:45
Такам..чeтох доста неща относно проблема си в Интернет,но не намерих точно и ясно мнение по въпроса.Изписаха ми противозачатъчните Ясмин.В смисъл с приятеля ми сме от доста време заедно и решихме да почна да ги пия...Oбаче,за да си забавя цикъла и да не ми дойде на морето гинеколожката ми каза да почвам да ги пия(независимо от това,че се почват по време на цикъл попринцип).В листовката пише обаче,че имат незабавно дейстие.А когато се почнели по време на цикъл трябва да се прави секс с други предпазни средства 7 дни.В моя случай кога мога да започна без предпазните средства и да съм сигурна,че няма да има проблем?
Priceless
07-15-2011, 12:49
Питай гинеколожката си.
Тя ти е казала жената, защо реши да пускаш тема????????????
galenata
07-15-2011, 14:59
Тя ти е казала жената, защо реши да пускаш тема????????????
Жената ми е казала как да си забавя цикъла,а не от кога мога да се трескам без презерватив! :oops:
Слива ли имаше в устата мойто момиче?!
FuCKkK13
07-15-2011, 15:54
Слива ли имаше в устата мойто момиче?! е не с лошо де.. ами обади се на гинеколожката си и я питай.. какво толкова трудно има.. :)
ако не започнеш след менструация, ще трябва да чакаш 1 седмица
kalpazanka
07-16-2011, 12:34
Ти на глупави ли ни правиш или на бавноразвиващи? След като е написано 7 дни да ползваш допълнителни защитни средства, ще ги ползваш. То не бе умуване, не бе чудо.