Влез

View Full Version : Разярен съм с Виваком

Dimchobg
07-15-2011, 14:37
Заглавието си го казва за какво става въпрос. Писна ми от този виваком имат най-слабия интернет просто те ме изтощиха тия вече :-x :-x :-x
първо:братовчедка ми е на интернет груп и тегли с 3МБ/с а аз с едвам едвам 700КБ/с второ като влезна да играя някаква онлайн игра с други е ужасяващо да кажа за тези които не разбират от това ако стандарта трябва да е максимално 100 аз има 1412 което значи че вместо да чакам 100 мили секунди да ми се отчете действието аз чака 1 секунда и половина :-x :-x :-x писна ми от тея не стига това ами и телефон за още пари ми пробутват а проблема е че в блока кутията е на виваком те от интернет груп може ли да ни го прекарат ама тогава изборат ми беше или три месеца да нямам интернет и някрая всичко в кабели или да съм на виваком което макар и малката скорост не ми се стори лош вариент ако някой живее в Стара Загора и е имал същия проблем моля да сподели как той го е оправил :booooomb: :booooomb:

Junieee8
07-15-2011, 16:58
напълно те разбирм :-x :-x :-x понеже съседите са на виваком и ни даваха да теглим от тяхния... т.е. ние нямахме наш. и за това за коледа ми "подариха" интернет, от кой? от виваком. и тогава трябваше да чакаме 6 дена за да ни активират модема... а не 4 часа ,както казват те... тогава виках през прозореца "виваком са гадни" :D :D :D

но ни го смениха. баща ми вдигна скандал там, и върнахме модема и така нататъка... сега сме с мегалан и съм очарована! страхотни са ::: :::

Dimchobg
07-15-2011, 17:23
напълно те разбирм :-x :-x :-x понеже съседите са на виваком и ни даваха да теглим от тяхния... т.е. ние нямахме наш. и за това за коледа ми "подариха" интернет, от кой? от виваком. и тогава трябваше да чакаме 6 дена за да ни активират модема... а не 4 часа ,както казват те... тогава виках през прозореца "виваком са гадни" :D :D :D

но ни го смениха. баща ми вдигна скандал там, и върнахме модема и така нататъка... сега сме с мегалан и съм очарована! страхотни са ::: :::
Браво радвам са че си се отървала от тея и аз сега обеждавам нашите ама майка ми не ползва компютъра но иска и тя да го сменим но просто не иска много кабели а аз искам свестен интернет а не на тия бунаци

Junieee8
07-15-2011, 17:33
ами... то виваком с модем ли сте или с безжичен?

bloodyF
07-15-2011, 18:00
хм, по принцип мобилните оператори им е скапан интернета, така че си се прецакал с две думи.

аз имах преди години (4-5-6) на Макс Телеком. Е те това е смотан интернет. Един филм-2-3 дни, Песен-към час..
Кофти тръпка общо взето..
Сега съм с един монтански, ама и в Благоевград го има -Нет Сърф и е перфектно честно казано..

pressiana
07-15-2011, 21:26
Аз съм на Виваком.
Понякога е супер досаден!

DieselBlood
07-15-2011, 23:24
Аз съм на БТК с wi-fi модем.24/7 без никакъв проблем. :grin:

Junieee8
07-16-2011, 08:44
Аз съм на БТК с wi-fi модем.24/7 без никакъв проблем. :grin:
ама то виваком купиха бтк, бе :D

Dimchobg
07-16-2011, 15:08
бе нзн кво му е хубавото на виваком рякдо се вдига над 1МБ/с но да с модем ама го ползвам безжично но преди го ползвах и вързано и разликата е 100Кб/с което не е голяма разлика ако някои абонат на СТС го види това да ми каже как е